אז איך מתחילים?

במבינו6

New member
אז איך מתחילים?

היי בנות,
אני בת שלושים עם שלושה ילדים ונשואה. הייתי מאוד שמחה לעזור למי שצריך וגם להוציא אותנו מהמינוס.
איך מתחילים לברר על להפוך לפונדקאית?
יש למישהו המלצות על מקום שישמש כמתווך?
הייתי רוצה לעשות את זה בצורה שתהיה נוחה לזוג שאני יעזור לו יותר מאשר להרוויח מזה כסף אז ממש חשוב לי שתפנו אותי למקום מקצועי. או שעדיף לעשות את זה בצורה עצמאית וזהו?

VNRN

New member
כל הכבוד לך

אני אם מיועדת שמלווה ע"י עינב אשכול ומאוד מאוד מרוצה וכך גם הפונדקאית שלי. כל אחד מאיתנו מקבל את מלוא תשומת הלב והתמיכה בכל עת שמבקש עם אכפתיות אמיתית וכנה.
בפורום הזה ימליצו לך בעיקר להסתייע במרכז תיווך/ליווי מפני שהתהליך הזה כ"כ מורכב ומסובך וטוב שיש מישהו חיצוני שמרגיע ומפשט את העניינים. ההמלצות שתקבלי כאן הן על מירב או על עינב. כל אחת מהן עובדת בצורה אחרת. חשוב להיפגש ולבחור במי שהכי נראית לך. עם מי שאת הכי מרגישה בנוח. אם את בוחרת בליווי/תיווך, תקפידי שהוא יהיה לאורך כל התהליך.
הדבר החשוב ביותר בתהליך הזה הוא יצירת תקשורת טובה ביניך לבין הזוג. לדבר על הכל מתוך כבוד הדדי והבנת הצד השני. מבחינתנו השלב הכי קשה היה המו"מ לפני חתימת ההסכם. היינו על סף "שבירת כלים" ועינב, עם הסבלנות שלה והראייה היצירתית, הצילה את התהליך. בזכותה זכינו לתהליך מדהים ורגוע לכל אורכו.
אני כאם מיועדת מעדיפה לשלם עוד סכום ניכר מאוד על ליווי בכדי להיות רגועה. עצם הידיעה שיש עוד מישהו שמגשר בעת קשיים (שקיימים גם כשהיחסים בין ההורים לפונדקאית מעולים) ושאני סומכת עליו, אין לה מחיר. זה מפחית מתח ודאגות.
בשיקולים לבחירת הזוג, ממליצה לך להעדיף אינטראקציה טובה על כסף.
אם תרצי, מוזמנת ליצור קשר [email protected].
יישר כוח ובהצלחה!!!

היי לך

אני פונדקאית דרך המרכז של "מירב פונדקאות חובקת".
מיד עם פנייתי למרכז קיבלתי את כל התשובות לשאלות,
ברגע שהחלטתי שזה תהליך שבאמת מתאים לי - הופנתי לבצע את הבדיקות הרלוונטיות,
וכשנמצאתי מתאימה - מירב הפגישה אותי (ואת בעלי) עם זוג שאין לי דרך מתאימה יותר מ"כפפה ליד" בשביל לתאר את ההתאמה המעולה.
גם אנחנו וגם הזוג הרגשנו במהלך הבדיקות והטיפולים שמירב ידעה לעשות את הזיווג המושלם.

בצורה עצמאית לא הייתי ממליצה לעבור את התהליך, מכיוון שתהליך עצמו לא קל ולכן חשוב שיהיה מקום בו תוכלי לקבל תמיכה וייעוץ גם ברגעים לא קלים,
ומירב ואורית יודעות לעשות את זה בצורה מושלמת בעיקר כי שתיהן עברו את התהליך, כל אחת מכיוונה.

ממליצה בחום להרים צלצול למרכז של מירב ולקבל מידע ותשובות.

בכל דרך אשר תחליטי לפנות, שיהיה לך המון המון המון בהצלחה ותהני מהתהליך!!

שיהיה בהצלחה

גם אני אמורה להתחיל בתהליך בעוד כחודש וחצי ומאוד מתרגשת.

מהמקום שלי אני חושבת שכדאי מרכז, חשוב לי שיהיה גורם שאפשר לפנות אליו בכל רגע במידה ומתעוררות מחלוקות, או שאלות.

אם כי אני לא שוללת תהליך עצמאי ובמידה ויהיה זוג מתאים.

אני מתכוונת לבדוק 3 מרכזים-
את מירב
עינב אשכול
ואת סיגל ותמר חיים חדשים.

אבחר לפי הכימיה המתאימה.

בהצלחה.

במבינו6

New member
תודה רבה בנות

בהחלט קיבלתי מושג כללי על למי כדאי לפנות.
אני אתחיל עם הטלפונים בשבוע הבא כשהילדים חוזרים ללימודים.
שיהיה לכולכן בהצלחה!!!

למעלה