אז איך מתחילים?

• פותח הנושא riti2
  • פורסם בתאריך

riti2

New member
אז איך מתחילים?

היי! את החנות שלי פתחתי לפני חודשיים, בהרבה תקווה עובדת ומשקיעה הרבה שעות, חוויה המוכרת לכולם כאן, אני מתארת לעצמי... אשמח למצוא חברים לחוויה הזאת, ולשתף פעולה וכאן זה המקום :) ועיצות..מפי מנוסים יותר ועידוד...רצוי בהחלט :) תודה עירית החנות שלי: http://www.etsy.com/shop/prettywoman101

riti2

New member
תודה

תודה...

carellya

New member
היי עירית

אני מתה על הציורים שלך -כבר הכנסתי אותך לאוצרות שלי.. גם השם של החנות שלך מקסים בעיני. מנוסה ממך אני לא- פתחנו (אני ורלי השותפה שלי) גם לא מזמן. מה שבטוח- שהפורום זה מקום טוב לקבל ולתת ייעוץ וטיפים! ברוכה הבה ובהצלחה! קארה.

riti2

New member
טוב לפגוש כאן מכרים...

כן,:) זיהיתי אותך מהאתר...וזה נותן הרגשה טובה.. יש כל כך הרבה חנויות באטסי, שלפעמים זה מרגיש כמו להיות טיפה בים... מישהי שהכרתי באתר (דרך אחד האוצרות) ספרה לי שעכשיו זו עונת החתונות אצלם, אז אני מניחה שזו תקופה טובה עבורכם... יש לי שאלה אליך, דווקא בגלל שאת אוהבת את הציורים שלי... אני מאוד אוהבת לצייר פורטרטים של אנשים שמרגשים אותי, ולכן יש לא מעט רישומים של פנים.. לפעמים אני חושבת שאולי אנשים לא ירצו לתלות אצלם בבית ציור של מישהו שהם לא מכירים.. מה דעתך? עירית

carellya

New member
תקופה טובה???

אני חדשה כמוך באטסי ועוד לא חוויתי לצערי תקופה טובה... לגבי הציורים אני חושבת שאת מצליחה להעביר תחושות בפנים של האישה שגורמות לי להזדהות -יש משהו נורא אמיתי ומרגש . בטוח שאנשים שאוהבים אומנות יתלו תמונה כזאת בבית. מי לא ירצה לתלות את המונה ליזה בסלון?! מה שחסר לדעתי זה הסבר על התמונה- מה נתן לך את ההשראה לציור, מה הרגשת, טכניקת ציור,כמה זמן לקח לך לצייר- קצת להתפלסף... דוקא בציור יש בזה צורך- אנשים שקונים תמונה רוצים לקנות את הסיפור. בכל מקרה תמשיכי לצייר!!! קארה.

riti2

New member
לא להתיאש

תודה על הדברים שכתבת לי...היה לי קצת קשה ל"השתפך" לגבי הרגשות שלי בנוגע לציורים, אבל את צודקת... אני רוצה לומר לך לא להתייאש, כי אני מקווה שיצליח לך. אני קצת מתיאשת לפעמים, ואפילו "נעלבת" באופן אישי, ושואלת את עצמי איפה עובר הגבול... מתי המשך המאמץ הוא סתם להיות בפול גז על ניוטרל? אבל למעשה קשה לדעת, כי הצלחה אפשר למדוד רק בדיעבד, ואין סיפור הצלחה אחד שדומה למשנהו. אני מרגישה שאני לא ממש מבינה איך זה עובד ברור שככל שיש חשיפה יש יותר סיכוי להצלחה, אבל מצד שני, נראה לי שקונים של סוג דברים כאלה הם אקראיים, לא? יום מקסים עירית

לימיצ

New member
החנות שלך יפהפיה בעיני והמוצרים מקסימים

יש משהו מאד מאד מחובר וזורם בין כל הדברים, אני מניחה שזו היד שלך שעוברת ככה דרך התכשיטים לציורים וחזרה, מקסים. הייתי פונה לפרסום בתשלום או לוקחתאת אותו סכום ומציפה דפים שלמים במוצרים מהחנות שלך, למשל מעלה 9 מוצרים בבת אחת, כך שיהיה ברור שאלו הדברים שלך במכה אחת כל פעם, הם כ"כ חזקים שיכול להיות שזה יעשה את האפשט. מאחלת לך הצלחה וברוכה הבאה! לימיצ

riti2

New member
איזה כיף לשמוע

פידבקים כאלה, תודה :) עשיתי SHOW CASE לפני כשלושה שבועות, ולאותו ציור נכנסו כ 150 אנשים באותו יום, אך לא הייתה מכירה.. 7 דולר זה לא נורא, מידי פעם, אבל אולי באמת צריך ל"הציף" מידי פעם פריטים בסכום דומה... בימים האחרונים לא עשיתי את זה, כי עלו בי פקפוקים.. בחורה אמריקאית שיצרתי איתה קשר דרך אחת מרשימות האוצר, סיפרה לי שחנויות שמצליחות בסדר גודל רציני מוציאות כ 150 דולר בחודש על פרסום הקושי העיקרי שלי הוא שאני מרגישה לא מוצלחת כשזה לא מצליח בנתיים.. תודה..

onor

New member
היי עירית

אני מאוד מאוד אוהבת את הציורים. לדעתי? תפרידי בין הציורים לתכשיטים. הציורים מיוחדים מאוד ויוצרים אווירה מסויימת וכשאת מכניסה גם תכשיטים זה מבולגן ופחות מכניס לאווירה.

riti2

New member
הי ONOR

אני ממש שמחה לשמוע שהציורים אהובים עליך, למען האמת הם קרובים לליבי יותר. את התכשיטים יותר קל לי לעשות, כי זה "טכני" יותר.. האמת, כבר חשבתי להפריד לשתי חנויות, ולא עשיתי זאת..אולי זה מרגיש לי טרחה גדולה יותר כרגע... כשהתחלתי את החנות היו רק הציורים, וטיפין טיפין נכנסו התכשיטים אולי אפשר להפריד את המוצרים בתוך החנות... תודה על הפידבק :)

לימיצ

New member
לא מסכימהההההההההההההההה

זו דעתי כמובן, עכשיו ריטי תחליט
לעניות דעתי, כל מה שתכניסי לחנות ישתלב בה. אני מוכנה לחתום על זה. יש לך טביעת אצבע כ"כ חזקה שברגע הראשון לא היה ברור לי בכלל מה תכשיט ומה ציור. ...בהצלחה

Elanor Rigby

New member
את קצת מזכירה לי את האומנות שלי

גם לי בהתחלה היו בחנות גם ציורי שמן מקוריים וגם תכשיטים והיו לי גם דברים תפורים, ועכשיו צמצמתי רק לתכשיטים וכפתורים שאני מכינה. אולי תנסי לראות עם הזמן מה נמכר יותר ואז להתמקד בזה... בכל מקרה, ממש אהבתי את הציורים שלך ושיהיה לך בהצלחה!

riti2

New member
את צודקת

התכשיטים שאנחנו עושות נוטות לצד הרומנטי והרך...אהבתי הציורים שלך איכותיים, מדוע הפסקת לפרסם אותם ב ETSY?

למעלה