אז איך "מצודות" ?

לינק

New member
אז איך "מצודות" ?

התרגום העברי של Citadels. המחיר קצת מרתיע אותי (120 ש"ח) אבל הבנתי מהאתר של כוכבי כסף שהמשחק כבר בא עם ההרחבה של Dark City, מה שאומר עוד 18 דמויות בנוסף ל18 שיש במשחק המקורי (שהם כבר כוללים הרחבה בפני עצמם), ככה שיכול להיות שזה כן משתלם. למישהו יצא לשחק בגרסא העברית? אני אשמח לחוות דעת.

ננסק

New member
יש זוג ביקורות ממש כאן למטה,

שש הודעות מתחתנו. במשחק המקורי יש רק 8 דמויות, והוא לא כולל הרחבה (כי הוא, ובכן, המשחק המקורי). הגרסה העברית כוללת את ההרחבה Dark City, שכוללת לא רק דמויות נוספות אלא גם 14 קלפי מחוזות סגולים נוספים, וזוהי גם ההרחבה היחידה שיצאה למשחק למיטב ידיעתי.

לינק

New member
תודה. אני כנראה עיוור...

בכל מקרה במשחק באנגלית (הבסיסי) שיש לחבר שלי כן יש את דמויות ההרחבה, רק לא את המחוזות הנוספים של Dark City, וגם הזהב שמקבלים הוא מפלסטיק ולא מקרטון. לא ברור לי על איזה גרסא של סיטדלס אתם מדברים בהודעות שם, אולי מהדורה יותר מוקדמת? אחרי בירור קצר באינטרנט הבנתי ש Dark City עצמה לא כוללת דמויות חדשות, אלא את אותם דמויות שקיימות במשחק במקורי (קלפי גיבוי אם תרצו) והחידושים שלה הם קלפי המחוזות החדשים וטוקן מלך יותר איכותי. התרשמתי לטובה מהביקורות ואני כנראה אכן אקנה את המשחק בהזדמנות. המ... אני מניח שאפשר לשרשר את ההודעה הזאת לשירשור על המשחק.

למעלה