אז? איך הלך?

shiratel

New member
יהיה לי מזל אם אני אעבור את השבעים ../images/Emo11.gif

אם אני מקבלת פחות מ-70 אני עושה מועד ב'. אם אני עוברת את ה-70 אני נשארת בשלי, המגן 90, וציון סופי 80 מבחינתי זה סבבה! כיף להיות אחרי... עכשיו ב-16 ליולי את שאלון 005 וסיימתי עם מתמטיקה לשנה.

B a m b o o k

New member
אהאהא היא הגישה אותי על 70!!!!!

כשהייתי בטוחה שהיא תגיש אותי על 56-60.. כי קבלתי במתכונת רק 58
הפתיעה אותי... ובמבחן עצמו הלך לי סבבה לגמרי... למרות שאח"כ גיליתי טעויות קטנות, אבל בקטנה

majsbi

New member
נ ה ד ר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף! שלום 90+ נעים להכיר!

P i x i e s

New member
לא בטוחה ממש.

לפני הבגרות תום איחל לי בהצלחה
(זה היה מצב הזוי ודי מביך כי חיפשתי את אחותו ואז איכשהו שניהם היו שם.) רבע לפחות מהמבחן חשבתי עליו, משום מה תמיד אני חושבת על דברים אחרים בבגרויות ומתכונות. מוזר. בכל מקרה, עשיתי 005 והלך... בסדר. אלגברה השאלות קצת התחכמו אבל זה היה בסדר, הסתברות מישהו הביא לי את התשובות אח"כ ויצא לי טוב, גאומטריה שכחתי את נוסחת שטח הטרפז אז פיצלתי את הטבלה של הטענה-נימוק לשני מקרים: בהם הנוסחה היא בלה בלה בלה (וזאת הנכונה) ולנוסחה אחרת שהיא לא נכונה, מסתבר, אבל לפחות את החישוב הנכון יש לי. הייתה לי גם טעות עם השביעיות שזה היה קצת מטומטם, אבל 10% מהשאלה, זה באמת לא הדבר שצריך לדאוג ממנו. חח ואז חיכיתי לסיוון (ולתום
) והשווינו תשובות וזה ואז הוא הלך
הוא עושה עכשיו 007! ~מחזיקה אצבעות~ אסור לי לצאת כל השבוע. אוף\:

Aline In Chains

New member
מיי קסםXD

היום גיליתי שהמגן שלי זה 65.. ז"א, קיבלתי 66 במתכונת..והמורה טעה לי בתרגיל...אז זה צריך להיות 91.. כי איך יכול להיות שיש מינוס 36 כסאות באולם? מפגר.. קיצר יש מצב שיעלו לי תמגן אז בסדר.. עכשיו,הבגרות. עשיתי קודם את הטריגונומטריה וגם עליו ישבתי איזה חצי שעה..בסוף יצא לי נכון. אז נשאר איזה 25 דקות לסוף..אז התחילו לחלק מים. שתיתי תמים. פתאום ידעתי הכלXD מיי קסם
באמאשלי. אז זה יוצא, ש2 הראשונים נכונים, הסדרה חשבונית חצי, טריגונמטריה שלם, ועוד איזה תרגיל שלם, וההסתברות פחות מחצי..אז יש מצב ל 85+ :) אבל כנראה אני נגשת שנה הבאה כדיי שיהיה לי מגן חדש ואני אעשה תבגרות שוב!:) חפרתי.

ד"א, אם כבר מדברים על זה, קרה לי דבר כ"כ הזוי

שם..... הבוחנת (האהבלה מאוד, יש לציין) חילקה את הטפסים של המבחן עצמו, כלומר זה עם השאלות, וכשהיא הגיעה אלי (התיישבתי שם במטרה שיתחילו לחלק ממני והלאה, ולא שאני אהיה האחרונה
אבל בסוף הייתי אחרונה) לא נשארו לה טפסים.... אז היא שאלה אולי היא נתנה למישהו שני טפסים, וכולם בדקו ולא מצאו, אז היא הלכה להביא לי טופס. חוזרת אחרי חמש דקות, עם טופס של 002(!) ולא 005. מביאה לי ואני באה להתחיל לעשות אותו, פתאום שמתי לב שזה לא השאלון שלי בכלל (זה בסדר, לא ניסיתי אפילו לפתור שם משו, ישר שמתי לב) ואני אומרת לה "אממ, סליחה? הבאת לי שאלון 002", והיא עונה לי "נו ואיזה שאלון את עושה?" "005" (כאילו דהההההה!!! לא שמת לב מה חילקת לכולם?!) בקיצור, הלכה לחפש לי, עברו 10 דקות, מגיעה "תבדקי שזה הנכון". לא, אז אני לא אבדוק. נו באמת. כל זה רק גרם לי ליותר לחץ ממה שהייתי בו, ולהרגשה יותר כאילו "הבגרות הזאת נועדה בשביל שאני אכשל במועד א'".

חצילע

New member
מישהו עשה את 001?

פאקינג שיט. זה היה קשה. עם כמה שזאת יחידה קלה וזה. בחרו שאלות קשות. X::::: באמת שכשראיתי את הבגרות בפעם הראשונה כמעט בכיתי. ונכנסתי ללחץ כזה שאני נכנסת שאני לחוצה, ואני לא מצליחה לחשוב ולא כלום. בחיים לא ראיתי את התרגילים האלה חוץ מהסתברות ואולי פרבולות. X: ואז התחלתי לדבר עם עצמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח והתחלתי לפתור כזה ולנסות דברים בלי בידיוק להבין מה אני עושה. ויצאתי ממש ברע מהבגרות, ואז הלכתי למורה שלי ובדקנו את התשובות שהיא רשמה וזה די הרגיע אותי. בקיצור, אין לי מושגגגגג כמה קיבלתי. אני פשוט מקווה שיהיה בסדר.

מיטוזה

New member
אני ניגשתי לשאלון 001

יחסית, השאלון היה ברמת קושי גבוהה יותר, אבל עדיין הצלחתי בכל השאלות ויש לי 150, משמע 100
בהתחלה גם אני חשבתי שלא אצליח כלום. הגיאו' היה ממש קל... וגם השאר סה"כ. הטריגו' היה הכי מסובך, לא קשה.

חצילע

New member
וואו, כל הכבוד. D:

בסדרות עשיתי רק את השאלה הראשונה. X: השאלה עם האיברים ידעתי איך לעשות אותה ושכחתייייייייייייייייייייייי. כאילו המורה לא לימדה את זה, אבל אני יודעת איך עושים את זה. והטריגו יצאו לי מספרים מוזרים. אבל כנראה שצדקתי בו. הסתברות נראלי היה בסדר. נראלי צדקתי בהכל. אנאליטית צדקתי, השוותי תשובות עם המורה. המילוליות עשיתי רק סעיף אחד, אבל צדקתי בו. פרובולות היה נראלי די טוב. ^_^

dragonit12

New member
אני ניגשתי!

ונכון הם באמת עשו את זה יחיסת קשה! גמני בהתחלה ראיתי ואני כזה לא.. אני לא יודעת.. ואז לאט לאט התחלתי לעשות:) ואח"כ בדקתי עם המורה והיא אמרה שיש לי 100!

טרודייי

New member
היה ממש מוזר../images/Emo2.gif

יצא לי הכל די בסדר חוצמזה שבטריגנומטריה הייתה לי טעות בסעיף הראשון מה שאומר שכל התשובות לא נכונות.. חוצמזה היה די בסדר.. השאלותה היו די מוזרות

לפי הפתרונות, בהנחה שההוכחה שלי נכונה,

(הוכחה בשאלה של הסדרות אני מתכוונת), יש לי 9_2_22 (22 ושתי תשיעיות
) ואם מחשבים את הציון הסופי יוצא 18_11_48. ככה שבאמת יוצא שאני צריכה לעשות מועד ב' XP

למעלה