אז...איך הלך הצום?

אז...איך הלך הצום?

א...אומשו ם-ם חוויות, ניסיון לקפוץ מחלונות והרעב שכירסם בבטן (תמיד רציתי להגיד את זה@!<#?<@>#@<) ספרו הכל פה XD

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifהיה קשה../images/Emo29.gif

עדי ניסתה לגרות אותי וניכשלה אבל מ16:30 עד הסוף היה קשה

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif כולכם כופרים!~ XD

למען האמת היה ממש קל... בערב הייתי קצת צמאה ועבר אחרי כמה דקות.. וישנתי מ12 עד 11 בבוקר D: ובסוף הצום לא הייתי רעבה בכלל בכלל!

NoAmItA ChAn

New member
למדתי לרכב על אופניים #^#$!&@$

^^;;;;; זה ההי מאוד מוזר כי פשוט עליתי על האופניים ונסעתי P: ולא צמתי ^^;

נשברתי ;-;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אחרי היזכור התחלתי לטרוף את כל מה שיש במקרר {כולל המקרר XD} והייתי ממש צמאה X_________X זה חצי צום אז זה לא כ"כ נורא, נה? ><; ולא רכבתי על אופניים בכלל השנה O.O

AbaraiRenji

New member
למרות ש

הייתי מוכן מכל בחינה.לא צמתי. צמתי לשעתיים בערך,אבל הלכתי אם חברים שלי והתחלתי להשתגע ולהשתוללOO הלכתי לילדים קטנים ואמרתי להם "שלום אני דוד נחום" בקול מוזר ושמתי כמה פעמים קץ לחיים שלי,קפצתי מעמוד בגובה חצי מטר.איך אני חי איך? וגם שחכתי את הכדורים OO XP ואז הלכתי עד לחצי השני של העיר << ופגשתי חברים מגניבים והשאלתי מחבר שלי יוטסובה(I AM THE BOXER MAN) והלסינג XD אחרכך חזרתי לחברים שלי,קצת השתגענו("קצת") שתיתי המון << והלכתי לדניאלה כדיי לשחק במחשב XD חבל שאני לא יודע לרכב על כלום << הלכתי לישון וקמתי בבוקר והכנתי הכל מאהרומטיק-1-2 הלסינג 1 לאב הינה 3-6 לאבלס 2 אירגיר 1 יוטסובה 1 ופמפ 3 קראתי רק מאהרומטיק 1 לאב הינה 3 ועוד חצי מ4 ויוטסובה(שזה ממש טוב) ואז חברים שלי באו דיברנו וכלמיני ודפקתי להם זאנגטסו על הראש D< וב5 הלכתי לדניאלה כי יש לה מחשב OO ואז חזרתי הביתה ואכלתי המון OO אחרכך הלכתי לפיצה וזהו OO יוםכיפור הכי טוב בעולם 3>

Kawaii Me

New member
|]ר]ר|אני רגילה לצום כבר מגיל 11 ~

צקצק' עליי =_= הייתי כמו זומבי..קבעתי עם חברים ב10, אבל ב8 בערב נרדמתי ונפלתי למשכב
[חס וחלילה!!O_O;] שמחה לראות שכולם בחיים ^^"

למעלה