אז איך היתתה ההופעה ?

אז איך היתתה ההופעה ?

כפי שאנחנו יודעים אתמול הייתה להראל הופעת ה-100 , והיה כ"כ אבל כ"כ כייייייף... ואני וחברה מהרשמי פגשנו את הראל שהוא הלך לעשות באלנס... [כי הגענו לאמפי ב-5.. XD ] ודיברנו איתו ממש 2 שניות.. XD ופגשתי את יובך אברמוביץ'.. XD http://www.2send.us/picture.php?file=829a34e682.JPG אז איך היה ? :p ואיפה ישבתן... אני הייתי אמורה לשבת שורה 14 כיסא 87, כי זכיתי בכרטיס מוואי בעשר.. XD אבל בסוף התנחלתי על השורה הראשונה, ובשירים הקופצניים באנו לבמה... אחח.. כממה הראל הסתכל עליי... 8)

היה מהמם. אני עדיין מסטולה...

ו.. קצת קשה לי לחזור לעבודה חחח נראה לי שבשלושת הימים האחרונים, חלמתי יותר מידי בעבודה.. אנחנו הגענו קצת לפני 8 וחצי.. ופגשנו את מי שהיינו צריכים לפגוש..

הייתה הופעה מדהימה

חבל שאני לא מכירה ממש חברה מפה כי היינו יכולים להיפגש בהופעה... :) בכול מקרה הייתה הו]עה מדהימה קיבלתי דיסק
ראיתם את מאיה בוסקילה ואורנה דץ?... חחח הם גם היו שם!!!

חחח... כן.. XD

הייתי אמורה לשבת שורה 14 בסוף [זכיתי מוואי בעשר..] ואז ירדתי עם חברה מהרשמי לשורה הראשונה, אז ראיתי את מאיה בוסקילה [הא ישבה בערך בשורה 12-11 ככהאז ראיתי אותה מתישבת, וגם ככה את דצוש... ראיתי גם את דצה עם הבן שלה [הוא ניראה טווווווובב... :| ] ראיתי גם את צדי וסמדר שיר ואת יובל אברמוביץ ^_^

למעלה