אז איך היה?

• פותח הנושא Big 7
  • פורסם בתאריך

Big 7

New member
אז איך היה?

אז איך היה לכם ביום העצמעות?לי מעולה :)

Big 7

New member
הייתי בהרצל

חבל שהיו מכוניות אבל היה ממש טוב הרצל היה טחון בנות חשבתי שהגעתי לגן עדן :) אם מישהוא פה היה בהרצל וראה מישהו עם גינס חולצה לבנה\כחולה עם מין ציור על החולצה 175 בלונדיני עניים כחולות וטחון בספריי אז זה אני

danshk

New member
גם אני הייתי בהרצל

הרצל באמת היה מפוצץ בנות (אמרו שיהיו מלא פקחים שיחרימו ספרי ובקושי היה משהו)

metalg

New member
בסופו של דבר הייתי ב"מוסד"

הוזמנתי לעל האש שכבר יצא מכל החורים, אז נסעתי לפגוש חברים אחרים באיחוד של הלה מורס וההרצל ב"בין הכרמים", קרוב לחולדה. שם שניים מהחברים התבאסו מהמוסיקה ורצו ללכת למוסד. התפצלנו לשתי קבוצות, אני הגעתי איכשהו למוסד בת"א וממש ממש נהניתי! איזה ימים של שמש, אתמול טיילתי עם הכלבה שלי ברחבי רחובות ועשיתי הליכה עם אמא שלי, פשוט לא רצית להיכנס הביתה, הכל טוב עם כולם? ביי, -מיטל-

יוֹאב

New member
אני נשארתי בבית

ובסביבות 3, הלכתי לאכול במטריקס איזה באגט איכותי עם רצועות עוף יחד עם 2 חברים שלי שגם נשארו בבית. זהו. ומה אתם עשיתם?

יוֹאב

New member
ארבעה. לא ארבע.

אבל קניתי את זה לחברה שלי ו-3 חברות שלה. אני אישית חסכתי כסף הפעם.

0r0r

New member
../images/Emo3.gif

פבל, הרמזור עדיין אדום?למי בסוף יש אף יותר יפה?לך או לצבי?ואיך היה המבחן בלשון/חיבור/לוידע מה?
אמ... מי שהיה ברוק, לקראת ההתחלה, ראיתם ת'משוגע ששכב שם על הדשא וישן בערך? חחחחחחחחחחחחח באיזה שהוא שלב מד"א באו לראות מה קרה לו חחחחחחחחחחחחחחח

CoooooL

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני וצבי(חבר טוב) הנחנו את הבמה ברחבת בימת הנוער למי שלא היה או פיספס וכל הדברים שאור אמר - היו כ"קטעים" מהפה שלנו. היה מאוד נחמד

למעלה