אז.. איך היה?!

אביב 2009

New member
אז.. איך היה?!

חברים יקרים..
ספרו חוויות מההופעה של שירי ושמעון ב"רידינג 3"..

אורון V1

New member
יומן מופע - שירי ושמעון ברדינג 3

מאחר ולא הייתה הענות מבחינת הנוכחות של חברי הפורום במופע ההשקה לא נותר לי אלא לייצג אותו בכבוד כמיטב המסורת. הגעתי למקום בסביבות 21:30 ושוב נחשף אחד המינוסים של המקום - לא מבקשים תעודה מזהה בעת איסוף הכרטיסים ועל כך התפלאתי, אגב בדיוק אחרי הגיע החבר של שירי לאסוף את כרטיסו. הכניסה למקום עצמו הפעם הייתה חלקה, בפעם שעברה זכור לי שהיה צריך לחכות כמה זמן עד שאפשר היה להיכנס למתחם של האורקסטרה ולהתיישב, במקרה הנוכחי המארחת לקחה ישר אל המקום. לשם שינוי ישבתי בשורה הראשונה, וזה אחד היתרונות הגדולים של אולמות כמו רדינג 3 או מועדון התאטרון, אפשר להזמין למקום שרוצים ולא צריך להגיע כמה שעות לפני ההופעה כדי להשיג מקום טוב. האמת שהייתה לי התלבטות אם להזמין או לא בגלל השילוב של שמעון שאני לא רגיל אליו, למרות שאני מכיר כמה משיריו, עד שראיתי שאוזלים הכרטיסים והחלטתי להסתפק ברושם הטוב מ"גשם שיבוא" ובכל זאת להגיע כדי לעזור לשניהם להתפרנס. בשולחן בו ישבתי שאר המקומות נחשבו כתפוסים לפי האתר, שגם לפי מה שהוא הראה כל הכרטיסים להופעה הזו נמכרו, אבל לא הגיע אף אחד לשבת בסופו של דבר אז הכיסאות חולקו בין שולחן אחר לצלמים. בשלב מסויים מישהו שהגיע, כמדומני, עם עדי אשכנזי טען שהשולחן הזה תפוס. חצופים הסלבס האלה, גם אוכלים חינם וגם רוצים הכל. בסופו של דבר הם התיישבו בשולחן אחר. המופע החל באיחור של כמה דקות כרגיל במחוזותינו ונפתח עם "גשם שיבוא" היפהפה, "מחפש חבר קרוב" היה נחמד, מרענן היה לראות את שמעון מוסיף את הייחודיות שלו לדואטים לשירים של שירי, קטעי הקישור היו משעשעים, שירי הוסיפה את הייחודיות שלה לשיריו של שמעון והיה יוצא דופן לשמוע אותה שרה דברים אחרים, ראוי לציין את "עד סוף העולם", "את המחר שלי", "תגידי", "שיר תקווה" ו"כמה אהבה" שנשמע טוב יותר מהמקור של המחומצן, טוב היה לשמוע עיבודים חדשים לחלק מהשירים, ראוי לציין במיוחד את הביצוע האנפלאגדי ל"חלק ממך" אותו אהבתי מאוד, והביצוע ל"יא מאמא" בהחלט היה מרגש. חשבתי שבהופעה יהיו צלמים מתכניות חדשות הבידור למיניהם אך משום מה היו רק צלמי סטילס. אגב אמא של שירי ועוד מישהי נתנו זרי פרחים לשירי ושמעון מעניין שלמופע לא נכנס שיר של שמעון שמתחיל ב"מה לי מה לי מה לי, ועכשיו את רחוקה לי..." ועוד מעניין שפורסם שנכתבו עוד שירים חדשים למופע אבל אני משער שלא היו דברים כאלה. לאחר מכן לא הייתה בעיה להיכנס לחדר האמנים מיד בסיום ההופעה, לעומת הפעם הקודמת שהיה צריך לחכות. יצא גם לפגוש את אבא של שירי והחבר שלה שהיו נחמדים וגם את הלהקה. יובל עשה בעיות כהרגלו אבל אני מקווה שזה היה שווה את הטרחה. אז לסיכום היה יפה, היה נחמד, טוב לשמוע דברים חדשים ממה שרגילים לשמוע ונחכה לדברים החדשים הבאים משירי. כאן אורון V1, רדינג3, תל-אביב להודעה מצורף סרטון של "ורציתי שתדעי", עוד סרטונים בדרך.

../images/Emo230.gifאני מבינה שבסופו של דבר נהנת..

או שאני טועה? בתור אחת שמבלבטת מאוד אם ללכת להופעה (אני לא ממש אוהבת את שמעון ואני לא בטוחה שזה שווה את המחיר של ה-110 שקלים אבל מצד שאני אני כבר חייבת עוד הופעה!!) כדאי לקנות כרטיס?

אורון V1

New member
השתדלתי להנות

זה שאלה של טעם, יש דברים שמתחברים אליהם יותר ויש דברים שמתחברים אליהם פחות. תעיפי מבט בביצועים שהעלתי בפורום מהופעות תקשורתיות שלהם, העלתי גם סרטונים מההופעה ברדינג ועלו סרטונים מההופעה בבית קשת, תוכלי להחליט לפי ההתרשמות.

למעלה