אז איך היה???

omaopa

New member
אז איך היה???

אני מזה מצטערת שלא יכולתי להגיע..... (ויוי - נורא נורא רציתי אבל ממש לא יצא). פשוט בגלל שיש סביון מחר ואני רוצה להקפיד שהילד ילך לישון מוקדם כדי שלא יהיה מסטול בבוקר לא יכולתי לבוא. ספרו חוויות!!!

myrko

New member
גם אני אשמח לקרוא את החוויות מהמפגש../images/Emo13.gif

וגם לראות תמונות... מכאן בחיפה הרחוקה אני שומעת את הצחוקיםםםםם
אולי פעם הבאה אוכל להצטרף.

מור שלז

New member
היה נפלא../images/Emo13.gif ותודה למרב. ../images/Emo140.gif

תודה למרב. המקסימה שפתחה בפנינו את הבית ואפילו הצליחה לסדר יום עם חנייה בגבעתיים
היה נהדר לפגוש סוף סוף את הפרצופים שמאחורי הניקים את מי שכבר הכרתי, ואת החדשות שזכיתי לפגוש בפעם הראשונה אחרי שאנחנו כבר מכירות טוב כל כך וירטואלית בדיוק חשבתי לעצמי כמה שהגענו לבשלות מבחינת הפורום פתאום לא היה צורך בסבב היכרות, או שום דבר מובנה מלא שיחות קטנות שזרמו כמו תמיד הופתעתי מכמה שבמפגשים האלו נוצרת מייד תחושת אינטימיות נעימה, ואת מרגישה שאת מכירה את מי שפגשת רק היום, כבר מימים ימימה (ובעצם, אנחנו באמת כבר מכירות ולעומק) היה פשוט כיף אני נהניתי תודה למרב. ולנועה על הארגון תודה לכל מי שהגיעה והפכה את הערב הזה ליחיד ומיוחד

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלמרב.../images/Emo140.gifהנהדרת

שארחה אותנו אתמול בביתה למפגש מקסים. היה שווה לחפש חניה בשביל להגיע אלייך
היה כיף לפגוש סוף סוף כמה מהכותבות שעוד לא זכיתי לפגוש ואת אלו שכבר פגשתי. איזה כיף של אנרגיות, צחוקים נשים משובחות ואוכל טעים היו שם. מתרוצצת - מזהירה אותך שיש לי קשרים
נא לכתוב רק את האמת
נגמר לי מוקדם מדי. כנראה שחלק גדול מאיתנו היו צריכות לקום לאימון... לא הספקתי לדבר עם חצי ממי שרציתי. נשארתי עם טעם של עוד ועם שמחה שכבר יש מקום למפגש הבא

היה ממש כיף

הצטערתי שלא היית אבל הבנתי שזה בטח קשור לתחרות שהייתה. אז איך היה באמת? קודם כל המון תודות למרב. שפתחה בפנינו בשיא הצניעות והנועם את ביתה. הבטחתי שאודיע לך, מירב, כשאני מגיעה הביתה, אבל לא רציתי לאפשר לך לישון (עכשיו יש גם מאמר שמור הביאה שמדבר על חשיבות השינה). בקיצור, בטח ישנת כבר כשהגעתי הביתה. המון תודה על החטיף הטעים שנתת לי לדרך!!!
ממש טעים!!! חוץ מזה, תמיד להגיע מאזור נהריה למרכז זה רחוק אבל ממש כבר רציתי להיות ממש חלק ולא רק ברמה הוירטואלית אז המאמץ היה שווה ובגדול! ממה הכי נהנתי? שפגשתי קבוצה של נשים שאפשר לדבר איתן גם על ספורט בלי להרגיש שהבורג השתחרר לי (דבר שקורה לעיתים עם נשים אחרות). מצאתי מקום שאפשר לדבר בו גם על המשפחה והילדים אבל גם על הדברים האחרים שעושים אותי כבת אדם טובה ומאושרת הרבה יותר - העיסוק בספורט. הרגשתי אינטימיות במפגש כי הדילמות איתן אנו מתמודדות באופן כזה או אחר דומות, ויש מי שתבין אותי ממש. ושוב תודות לעוד נועה וכמובן למרב. חיבוקים ונתראה בפעם הבאה.

ofec bar

New member
הרחק הרחק מירושלים...

היה נפלא! תודה למרב, לנועה ולכל אלה שטרחו והגיעו והביאו אוכל וסיפרו סיפורים מצחיקים עד דמעות. אמנם אני יותר קרובה לגיל היונקים מאשר לגיל המיניקות, אבל הי, זה רק מגוון את נקודות המבט! הגעתי עם מצב רוח הכי נאחסי שיכול להיות וישפרתן לי אותו פלאים, שמחתי לראות את הפנים המוכרות ואת אלה שעומדות מאחורי הניקים, כשהפורום הזה נפתח לא האמנתי שהוא יגיע למה שהוא היום, לא רק ברמת האינפורמציה ושיתוף הידע והדילמות המיוחדות העומדות בפני נשים לא ספורטאיות, אלא בעיקר התחושה שיש לכולנו "גב" בספורט, אחת של השניה.

2_be

New member
היה כייף../images/Emo13.gif

כייף לפגוש פרצופים מוכרים ופרצופים חדשים. תודה רבה מרב על האירוח
ולנירית ויעל על החברה המשובחת והמבדרת בנסיעה

יעל :-)

New member
תודה למרב.!! היה מצויין

מרב. תודה על האירוח הנפלא.
ולכל מי שטרחה ועזרה בארגון. היה נפלא לראות פרצופים חדשים. ועל הדרך לגלות עוד נשים ברדיוס קרוב לבית. לצערי, היו חסרות לי כמה ותיקות, אבל מקווה שנתראה בפעם הבאה. אני תמיד נהנית לשמוע סיפורים. ובעיקר, פשוט לשמוע ולראות. זה נותן איזה מימד אחר כשבאים לקרוא הודעות של אותן נשים בפורום. (אהמ..אהמ... ע"ע המתרוצצת
לדוגמא) אני מודה שאני לא ממש מרגישה שייכת (לפחות כשמסתכלים על כמות/תדירות האימונים שלי), ועם זאת, נפלא לי להיות חלק מזה. המפגשים האלו מעוררים בי איזה משהו. בין השאר, זה יוצר סוג של מוטיבציה ומזכיר לי מקומות לשאוף אליהם. תודה
(וכמובן שבמקום לקחת את כל האנרגיות מהמפגש הספורטיבי וללכת להתאמן, לקחתי אותן הישר לתפרון לעשות קניות
)

היה אחלה בחלה

בין היתר, היו "שרשורים" בנושא: - מה הקשר בין הכינוי שלנו לכל דבר שהוא ("מה, תראי, כבשה, זה לא ברור?") - טיפים להעלמת הודעות מעצבנות מהעמוד הראשון - סודות דיאטת הברזל (זוהי לא דיאטה שבה עושים איש-ברזל וגם לא דיאטה שאוכלים בה מסמרים. עדיין) - פציעות. יו כמה פציעות. ביאסתן אותי. כמו תור של קופת חולים - היכן בדיוק ממוקמת עצם הזנב ביחס לחור של התחת (כולל הדגמות) - מסלולי ריצה. טוב, נו... האמת, היה לי די מוזר לראות אתכן ב"לייב". קצת כמו לראות סרט אחרי שקראת את הספר. והיה באמת ממש נחמד. ואם צלחתן את החניה בגבעתיים (ויש לי ג'ורה על בעית החנייה בגבעתיים, לא חתיכת &*^% המדרכה הזאת היא לא החניה שלך, ואם אני לא עוברת עם אופניים אז גם אמא עם עגלת תינוק לא עוברת, ושאחותך תרד לכביש הראשי כי אי אפשר ללכת על המדרכה ו... אהם. סליחה. כן), אפשר גם לעשות מתישהו מפגש אצלי.

vivikoob

New member
הדגמת מיקום עצם הזנב היתה גדולה

זה נראה מאד מוזר למי שלא בעניין

מרב.

New member
איזה כיף היה ../images/Emo13.gif

קודם כל שמחתי לגלות שהבית שלי אלסטי, ששולחן פינת האוכל ממגנט
ושלמרות התחזית הפסימית נמצאו אבני שפה כחולות -לבנות פנויות אתמול בערב
היה טעים (תכף בקשות למתכונים) ונעים, אם כי חסרו לי לא מעט בנות, ובוודאי דגנית וסוזי
השיחות זרמו וקלחו והתפרצו וזחלו וקפצו (ואני הופתעתי שוב מיכולות השינה הבריאות של הילדים שלי
טפו חמסה מלח שום בצל
). היה לי כמה שיחות נפלאות וכמה שיחות מפוספסות (רוני, בסוף לא אמרתי לך מה המטרה הנוכחית
) וכמה שיחות שלא הגעתי אליהן, וכמו תמיד, בסוף הערב כשנשארות בודדות, יש שיחה אחת חמה ונהדרת
נעמי, מעריכה מאוד את זה שבאת מהצפון הרחוק, לא טריוויאלי בכלל בעיני! (הלכתי לישון ב-1:30, בטוחה שהרבה הרבה אחרי שאת הגעת
) יעל- היה נעים לדבר איתך, וזכרי את השיחה שלנו בעוד 9-10 שנים
דנה, מקוה שאת מרגישה טוב יותר היום
בפינת האבידות נמצאה הכפפה השחורה של ענת, דרוסה ומבוישת, על הכביש המוביל לביתי
(ענתי, אחרי כביסת יד קלה היא מרגישה הרבה יותר טוב
). ולמי שייכת הקערה בה היו קוביות הגבינה הבולגרית? נועה וליאת מתבקשות לסור אל מחלקת המתכונים: אורז וחומוס + מרק בטטות, shoot! יאללה, מתי פּ'ם הבאה?

אגשית

New member
תודה למרב על האירוח המצויין והטעים

(כבשה, הפשטידה היתה ממש פלילית) סליחה מכל הבנות שבהיתי בהן... המוח שלי היה חלוד ועייף כדי להתחיל ולשייך פרצופים לניקים. ותודה לפלוטו וליהי על החברה בדרך. בזכותכן חיכתה לנו חניית VIP

meitaltar

New member
../images/Emo8.gifהיה כיף והגרנולה של מרב הצילה אותי

היה כיף להפגש מה גם שהפעם הרגשתי הרבה יותר טוב יום שישי קמתי לשחות- היה אימון מאומץ אחרי שהתקלחתי בבריכה לא עברתי בבית וישר המשכתילסידורים גוועתי ברעב- והייתי בדרך לקניות וידעתי שאני אטרוף בסופר פתאום נזכרתי בגרנולה של מרב שהשארתי באוטו(כדי לקחת לעבודה ביום ראשון) כמה ביסים מהגרנולה במתיקות מעודנת
והבולמוס עבר אז תודה מרב גם על הגרנולה וגם על האירוח

באסה שלא באתי../images/Emo10.gif

הקטנצ'יק שלי היה עם חום מקווה שבמפגש הבא נתראה ואם לא אז בטרי'

היה כיף! מרב. שולתתתתתת!!!

תודה למרב שהזמינה, לאפרת שהקפיצה, ולכולכן שהייתן והבאתן מטעמים. סליחה שהייתי רחוקה משיאי (עם השיעול הטורדני והמעיכות הכללית).

vivikoob

New member
בדיוק

מה שהראל שאל אותי כשהגעתי - ובמקום לללכת לישון "הכריח" אותי לשבת ולספר לו. דיברנו במפגש על הגברים שקוראים בפורום , הא?? היה טעים. אירוח מעולה של מרב. מפגש כייפי של מי שאני מכירה ושל מי שרק הכרתי בפורום - ומרגישה שאני מכירה ממזמן...

LihiTad

New member
היה יופי!

רק שיצא לנו קצת קצר... תודה למרב על האירוח החם ולכולן על ההכנות ועל המנות הטעימות. שיחות, אוירה טובה וכיף. וכמובן תודה לאפרת ודנה על הטרמפ ועל כך שלא נאלצתי לסחוב את הטריינר (הכבד) ברחובות גבעתיים

למעלה