אז.... איך היה?

דללה

New member
אז.... איך היה? ../images/Emo9.gif

שרשרו לכאן פתרונות, ציונים וכל דבר שיעזור לכם לפרוק 12 שנות סבל מתמטי

R e A

New member
היה נחמד...

בעיקר לאור העובדה שלרכז מתמטיקה היה חשוב שנעבור אז הוא גילה לנו חלק מהתשובות לפני שנכנסו.. זה היה כ"כ מצחיק
אם לא היו עושים את זה, אחוז העוברים היה צונח וזה היה מוציא שם רע לבית הספר ולגן יבנה בכלל. אז הם היו חייבים לעשות משהו בנידון

הילה 1988

New member
היה חרע

בגרות הכי קשה שהייתה לי אי פעם בני זונות משרד החינוך וכל מי שממציא את הבגרויות האלה..................................................... אהההההההההההההההההההההההההההההההה

devilz

New member
פעם ראשונה שישבתי בבגרות ופשוט לא היה

לי מושג קלוש מה לעשות.. וחשבתי שהמתכונות הלכו לי רע

netc

New member
הלך מעולה ../images/Emo13.gif

פינאלה מעולה ל-12 שנים של חרא... אמור להיות לי 100 ב-004, ו-99 סופי ב-4 יחידות.

לא משהו (04)

שואפת ל85 בבגרות עם הטעויות שלי ואני עוד מוגשת על 92
*שואפת ל100 ב004* אז ב16.7 אהיה שם
משרד החינוך האלה כלבים הביאו לוגריתם שקל לגזור אותו והכל אבל בהצבה הוא היה מעצבן השורש שתיים
היו לי שם טעויות קטנות של חישוב כי הנגזרת נכונה והייתי כולי לחוצה והייתה בעייה שחשבתי שיש בעייה בתרגיל 5 כי ה e היה קטן מאוד והחזקה הייתה גדולה וחשבתי שיש טעות וזה אמור להיות e בחזקת שני איקס באתי למשגיח והוא לא התייחס (כי לא הבנתי מה כתוב)!!!!!!!!!!! אז הלכתי על גדילה ודעיכה ושם טעיתי בסעיף ב' ששכחתי את 0.6ko מקווה שזה לא יוריד הרבה

matan115

New member
גם אני טעיתי בזה

ומה שמצחיק זה שגם שהמורים אצלנו טעו בזה ואז תיקנו את עצמם אחרי שהם התייעצו אחד עם השני. אני מדבר על גידול ודעיכה שבסעיף השני הK ההתחלתי היה 0.6K וממה שהבנתי, כל מי שדיברתי איתו ועשה את השאלה הזו טעה בה.

למעלה