אז איך היה

איריס מ

New member
היה מפגש בלתי נשכח באוירה כייפית

כן ירבו מפגשים כאלה... מעבר לכך שאחרי הרבה זמן היה משמח לראות את מי שהגיע. האירוח של גילה אלמגור היה אדיר מעבר למצופה, אישה ממש מרשימה, נחמדה ומצחיקה, ההגשה שלה בשירים פשוט נוגעת ומרגשת, בכלל היה נפלא לראות את שיתוף הפעולה ההדדי בין אוהד לגילה אלמגור, פשוט מקסים, אחרי מפגש כזה אפשר לומר שנחמד לגלות את האדם שמאחורי האמן, נהנתי כבר אמרתי?
ו
לנוגעים בדבר.

Rony 05

New member
מאוד מאוד נהנתי

גילה אלמגור נכנסה ומאוד הרשימה אותי....היא שרה את השירים בצורה ממש מיוחדת ומפתיעה וגם אהבתי את הסיפורים שלה. וכמובן על אוהד נגמרו כבר המילים... הלוואי שיצליח בכל מה שהוא עושה, תמיד יהיה עסוק ושיהיה מאושר היה כיף גם לראות אתכם
ותודה רבה לאוהד וכל מי שאחראי על ארגון המפגשים האלה הם באמת מיוחדים

veredmp

New member
אני חושבת שמפגש שבו דמעתי פעמיים מוגדר כמוצלח

היה ממש כיף. גילה אלמגור פשוט מקסימה (וזה בא ממישהי שעד היום קצת פחדה ממנה
). לירושלים הסיכויים שאגיע קטנים, אבל אני בטוחה שכשתהיה הופעה באיזור גוש דן אני אגיע! היה כיף לראות את כל חברי המועדון
תודה לגלי ולשיר ולאוהד ולגילה ונתראה בפעם הבאה

ZoHaRoT

New member
היה מדהים!

אירוח מוצלח ומיוחד במינו:) נהניתי מכל רגע, וכמובן גם מלפגוש אתכם! מחכה כבר למפגש הבא!! שבת שלום!

שיר m

Well-known member
אכן היה מדהים:)

ממש ממש נהנתי. גילה אלמגור ריגשה מאוד... גם אוהד עם השירים החדשים... גם השיר של רינת.. בכלל היה מפגש מהנה ומרגש. שמחתי מאוד לראות את כולכם! תודה לגלי ולשם על הארגון
איריס ורינת, מחכים לצילומים שלכן...

נטע1107

New member
היה מאוד מאוד מיוחד!!!!!

איזה כיף על ההזדמנות!! אני ואסי מאוד נהננו!! הופתעתי מגילה אלמגור שהצטיירה לי כאישה מתנשאת משום מה ופתאום גיליתי שהיא מאוד נחמדה...!!! העבודה שלהם יחד מאוד יפה ואני מחכה בקוצר רוח להופעה!!! וכמובן אוהד והשירים שלו ובילי... אין אין אין!!!

ranch22

New member
מאוד מיוחד!!

וגם מרגש!! היה כיף לגלות עוד פאן בגילה שעד היום לא הכרנו! והשילוב שלהם ביחד מאוד מיוחד!! והיה כיף לפגוש את כולם, שימו לב שאנחנו גם גדלים בכל מפגש :) תודה רבה לשיר, לגלי ולשם, וכמובן לאוהד!!! :)

למעלה