אז איך היה ... ../images/Emo135.gif
או קיי, בסדר, הנה הפרטים ...
היה נורא כייף. היינו 7 לילות בטורקיה, בבודרום, באיזה קלאב [מצאנו חבילה דרך האינטרנט]. כשהגענו נתנו לנו חדר עם נוף לכלום [או יותר נכון - לצלע הר]. בקשתי שיחליפו לנו אם אפשר לחדר עם נוף לים, ואכן כך היה.. זה היה ממש שידרוג, כי קבלנו באותה הזדמנות גם חדר יותר גדול, עם בלקון הרבה יותר גדול, והכי חשוב - צופה לים. מכיוון שזה היה קלאב, אז זה בשיטת "הכל כלול", מה שהואר כמובן מאוד בעייתי לדיאטה. בקיצור - לא הייתה דיאטה. 3 ארוחות ביום, מזנון חופשי ... אחרי ארוחת בוקר היינו הולכים לישון כדי לנוח מהאוכל ... גמרתי שם כמעט 3 ספרים ["עכשיו אני מתחילה" של יהודית קציר, "המנון לשמחה" של שפרה הורן, ו"לכל אדם יש שביל" של אורניה יפה-ינאי, שאותו כמעט סיימתי]. כמובן שגם עיתונים. חוץ מזה לקחתי איתי סריגה [מהצבא לא סרגתי - החלטתי לחזור קצת ...], בן זוגי הביא מלא סודוקואים קשים שפיצחנו, הלכנו כל יום לטייל בסביבה, בן זוגי עשה פעם - פעמיים ביום חדר כושר [אני רק פעם אחת. ולמען הסר ספק: בשבוע, לא ביום ...], ואני עשיתי טיפול מלא בחמאם. אה, וטיול אחד בחצי האי בודרום. וזהו. כמו שאתן מבינות, זה ממש היה נופש נטו, וזה היה חיוני מאוד. היה לנו זמן איכות, הרבה מנוחה, מומלץ בחום!
או קיי, בסדר, הנה הפרטים ...