אז איך היה לי

tlingit

New member
אז איך היה לי ../images/Emo99.gif

סוף סוף הצלחתי לשבת ולהעלות על הכתב את אירועי "ההופעה הראשונה שלי" (תודה, לידיה, על הטריגר ששיחרר את המוסרות, ותודה גדולה לך פיפי
על העזרה בשינוי הכוריאוגרפיה כך שתתאים לי ותרגיש לי נוחה ונכונה) אני רואה שבכלל היום זה יום סיפורי הצלחה, עם הסיפורים של אורית וורד ושל רותי ששיתפה בחוויה שלה מאתמול – כל הכבוד רותי, אהבתי כל מילה. אז הנה קורות סוף השבוע האחרון: התלבושת שלי היתה מוכנה רק ביום רביעי בערב (וזה סיפור בפני עצמו, לפעם אחרת) כך שזו היתה הפעם הראשונה שלבשתי את כל החלקים ועשיתי תירגול בבית.
קצת מלחיץ. היתה לי הזדמנות ל"תרגל" הופעה במסיבת פורים ביום חמישי ממש לפני יום ההולדת של אמי, והתגובות שם היו ממש נפלאות. קודם כל מאד התלהבו מהתלבושת / תחפושת שלי, ואז גם שאלו אותי אם אני גם מוכנה להופיע
נו, כמובן שרציתי (וגם הבאתי CD – כי לא באים עם כזו תלבושת-הצהרה בלי שתהיה תשובה מוכנה לשאלה המתבקשת
), ופשוט פינו לי מקום על רחבת הריקודים ורקדתי. אנשים ממש נתקעו להם העיניים עלי, והם מאד התלהבו ועודדו וקראו קריאות ומחאו כפיים... אח"כ הדי-ג'י התחיל את השיר השני בלי הפתיח ועם דאנס, אז זה קצת בילבל אותי אבל שמרתי על פאסון והשתדלתי לאלתר, והזמנתי או ניסיתי להזמין מהקהל שיצטרפו אלי (ורק אחת הסכימה..) היה ממש כיף. אחרי כן באו ואמרו לי כמה היה יפה ומרשים. ביום ההולדת של אמי היה אפילו יותר מוצלח. אחרי הברכות והאיחולים עשינו שירה בציבור, אז אחרי כמה שירים יצאתי ללבוש את התלבושת שלי, ועברתי מסביב מבחוץ למקום כך שלא ראו אותי. אחותי עשתה לי פתיח מסתורי, כי זו היתה הפתעה לכולם, ואז הנגנים הפעילו את המוסיקה שלי. אבל עדיין לא נכנסתי, כדי שיהיה מסתורין קצת, ורק אחרי כמה ביטים של המוזיקה ניגשתי לפתח הדלת ועמדתי עם הצעיף מכסה את כולי חוץ מהפנים... וכולם עשו מין "וואוו" כזה
ואז המוסיקה מתחילה עם המון תופים וקצב שאיתם נכנסתי והתחלתי לרקוד והיו עוד ועוד קריאות התפעלות, ולאט לאט כולם קמו על הרגליים ועם השימי הראשון שוב היו קריאות התפעלות. הרגשתי ממש נפלא, ממש הרגשתי את גלי האנרגיה מכולם וזה היה ממש כיף, הרגשה קצת של שויץ וקצת של וואוו בעצמי מעצמי... וכל האנשים על הרגלים, מתאמצים לראות הכל. מדהים. כשנגמר הריקוד ממש התנפלו עלי – חיבוקים ונשיקות, הדוד שלי רץ להדביק עלי שטרות כסף
(בדיחה משפחתית ובאמת מתוך רצון להוסיף לאוירה, לכל מי שדואגות מההקשר). ואז שמו את הריקוד השני, וזה שיר כבר יותר מוכר ועם קצב יותר ברור אז כולם כבר מחאו כפיים עם הקצב, והנגנים הצטרפו עם התוף מרים והגיטרות ושרו ועודדו את כולם "עכשיו ביחד" "וכפיים" - ממש מגניב, צחקתי והיה לי כל כך טוב. בסוף שוב התנפלו עלי כולם, והפעם כבר ממש כולם כולם באו אלי לחבק או ללחוץ יד ולומר כמה נפלא וכל הכבוד ויופי, את מופיעה באירועים? וממש הרבה נשים אמרו לי "את הגשמת את החלום שלי" או "עכשיו החלטתי שאני הולכת גם ללמוד" באמת חוויה מאד חזקה ומאד חיובית.

באלאדיה

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif

ידעתי. ידעתי שתהיי תותחית. כמה אני שמחה לשמוע. זה מזכיר לי חוויות מהחתונה שלי - בעיקר התגובות של המשפחה. איזה כיף אה? כל הכבוד, רוצים הדרן.
וברכות לכל מי שתרמה רשמים מהחוויה הראשונית היפה הזו ונתנה השראה לתלמידות שעוד לא הופיעו...

tamarind1

New member
זה נשמע פשוט מדהים,

איזה כיף שהחוויה הראשונה היא כזו... חוויה! אני ממש מקנאה. כל הכבוד - זה כנראה באמת מגיע לך... שיהיו עוד הרבה אירועים מוצלחים כאלה

lydiamai

New member
איזה יופי. איזו שמחה.

אני כ"כ שמחה לשמוע את החוויות המסעירות. כל הכבוד על התעוזה והביצועים. שיהיו עוד הרבה...

רזלה

New member
איזה תיאור נפלא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חבל שהופעה ראשונה היא רק פעם אחת בחיים..
הראשוניות של החוויה וקבלת הקהל הן דבר נפלא. זהו, ועכשו את רקדנית עם נסיון!! שרק ירבו ההופעות
יעל

לטלינגיט, לרותי ולכל מי שעברה ../images/Emo42.gif

את טבילת האש הראשונה. הסיפורים שלכן מחזקים ומשמחים. הצלחתן לתאר את החוויה באופן כזה, שניתן להרגיש כאילו גם אנחנו היינו שם עומדות ומריעות לכן. כן ירבו רגעים משמחים של הגשמה.
אורנה

יונת10

New member
בטח ריגשת אותם בדיוק...

כמו שריגשת אותי עכשיו מרגישים את הניצוץ בעיניים דרך המחשב אני מאחלת לך עוד ועוד ועוד... ומה עם סיפור התלבושת- יש סקרנות! בבקשה...

Elina5

New member
נשמע נפלא...../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אחלה טבילת אש !!!וכן ירבו חוויות שכאלו, ועדיין רוצים תמונות... אלינה

tlingit

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo42.gif

האמונה (והתמיכה) שלכן היא משהו
ואני שמחה שאמרת שהניצוץ עובר כי את זה הכי רציתי להסביר - את הניצוץ בעיניים ואת ההרגשה של ממש ניצחון אני מרגישה חוגגת
באמת התחלה, כי אני ממש רוצה להמשיך

hooda

New member
../images/Emo57.gif המון הצלחה

עם הצטרפותך לדור החדש של רקדניות בטן בארץ המון הצלחה, מהאכולה ישנה , ממורה רקדנית שפרה הודא

hooda

New member
../images/Emo57.gifתיקון לשגיאת כתיב זה המסר הנכ

עם הצטרפותך לדור החדש של רקדניות בטן בארץ המון הצלחה, מהאסכולה הישנה , של מורה רקדנית שפרה הודא

tlingit

New member
תודה על הברכות ../images/Emo66.gif

הן מחממות לב (ובתשובה לבלאדי ולנטיין: רקדתי לצלילי השירים מונה וחביבי יא עיני, פשוט כי אותם הכרתי כבר ולא היה לי זמן ללמוד ריקודים אחרים. את מונה ממש הפכתי לריקוד שלי והוא מצא חן בעיני מאד, השני נראה לי יותר מתאים לריקוד בלהקה או לפחות בזוג, ולא לבד. אבל זה מה יש ועם זה ניצחנו
)

למעלה