אז איך היה המיפגש?

gabi16

New member
ראיתי אתכם מהצד ומלמעלה- אחלה גיבוש

אתה עם המעיל מ"טרילר"- איפה השגת אותו אתה תותח בנאדם. את שהיית כולך לבושה בשחור ושצבעת את הקדימה של השיער שלך בסגול כחול כזה-חשבתי בהתחלה שאת פריקית של מטאל או משהו כזה. אתה עם הכובע ההפוך שבלי כוונה הפרעת לאשה עם מום לעבור- אחלה חולצה וגם אחלה תספורת-למרות שהיית עם כובע. אני זוכר גם אחד גבוה עם זקט שחור וחולצה לבנה מתחת ואיתו הייתה מישהי חמודה. הקיצר נראתם מה זה מגובשים חבל על הזמן. מצטער שלא יכולתי להצטרף אליכם אבל הייתים אחלה!!!! הראתם נוכחות!!

נוווווו.........אז איך היה לכולכם ?

נהנתם ? אני בטוח שכן ! ממש חבל שלא הייתי ! איזה באסה לא ישנתי כל הלילה ! טוב כשתגיעו תספרו לי איך היה ! , אוקי ?! באהבה , עדי

gabi16

New member
אגב....ראיתי שם ש...

"טרילר-מן" חילק שם כל מיני דברים כרטיסי מועדון ולקח מספרי טלפון או משהו. אז אמנם לא יכולתי לגשת אליכם ולקבל כרטיס מועדון כלשהו אבל לכל מקרה של עדכונים חדשות של פעילות הפורום במה שלא יהיה הנה המספר שלי: 054688567

slish

New member
../images/Emo7.gif

כתבתי אולי 3 שעות על המפגש... ולא שמרתי והכל נמחק!!!!!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אכתוב כבר מחר כי זה עיצבן אותי!!!!!!!!!

slish

New member
המפגש! הסיפור מאת טרילר מן=רואי../images/Emo104.gif

אני חייב לציין שזאת הפעם השנייה שאני כותב את הסיפור... אתמול כתבתי 2-3 שעות והכול נימחק לי... *קודם כל אני חייב להגיד שנהניתי בטירוף וחזרתי ה"היי" עצבני הביתה  ה-י-ה כ-י-י-ף להכיר מעריצים ח-מ-ו-ד-י-ם חדשים!!! והסוויטה הייתה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב..... מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה... כמו כל הזמן מצאתי את עצמי מאחר.... (בעיה אצלי שחוזרת על עצמה...) הגענו אני (רואי) מושיק חי ומשה מפ"ת ביחד ונכנסנו ל"סנטר" ב12:07 שם פגשתי את עידית יעל דפנה מיכל ורינת בהתחלה (וכלום חייכו בקצת מבוכה) תוך כדי התלהבות מהפריטים של מייקל שנגלו לעין (חוצות תיקים וכ´ו... ) עדינו סבב הכירות... ותוך חצי דקה מצאנו את עצמנו שולפים קלסרים תמונות ועוד כל מיני "מייקל סטאף" הוצאתי את הקלסר הרשמה ועברנו אחד לשני ומלאנו פרטים! וכל אחד קיבל "כרטיס MJ" שמשייך אותו רשמית לקבוצה! בתוך כל ההתלהבות מגיח מדי 10 דקות השומר/מאבטח שמפריע לנו בהתלהבות ואומר שאנחנו חוסמים את המעבר (ישבנו על המדרגות בכניסה לדיסק סנטר- מה שבהחלט מפריע למעבר.. אבל מה לעשות.... מייקל יותר מעניין!) אחרי כמה דקות הגיעו יניב ג´ולי מיכל ומורן אז שוב עשינו סבב הכירות קצר תוך כדי כל הבלגן החגיגה... ראינו תמונות שמורן צילמה בלונדון ובעוד מקומות בזמן שהיא חולקת איתנו סיפורי וחוויות ואז נזכרה אישה מבוגרת נכה (בלי לצחוק) לעשות ספורט במדרגות של הסנטר... תוך כדי שאנחנו מפריעים לה גם לעלות וגם לרדת... *כאן גם היה השלב ש"גבריאל"=מר אנונימי.. (שלא ראינו אותו!!! וחבל !!!) החליט לעשות בשביל הפורום דיווח חם מהשטח... "טרילר-מן???" (יפה לך... ) חבל... (יכולת לפחות לבוא להירשם) אח"כ השומר המעיק של ה"סנטר" שוב הגיע וגרש אותנו 30 מטר קדימה (אפרופו סנטר –לא שמו לנו מוסיקה של מייקל למרות שקיבלתי אישור מהדי ג´יי של הסנטר שאכן הוא ישים מייקל – לא יפה מצדם!) שם ישבנו חלק החליפו דברים... דיבורים... צחוקיה... וחוויות... במיוחד הקשבנו לסיפורים של מיכל .ה. שסיפרה עוד סיפורים מדהימים (ישבנו כולם מרותקים!! אולי 20 דקות לפחות ...) סיפורים מלונדון... מהארץ... ועוד כל מיני דברים וחווית שלה ושל מורן ועוד כמה ח´ברה... על מייקל! אח"כ החלטנו (סוף סוף..) להכנס ל"דיסק סנטר" שם היו המוכרים בסדר... ושמו לנו מייקל... וככה גם אנחנו וגם מבקרי החנות יכלו ליהנות משירים הכי טובים בעולם!!! היו שם את : OF THE WALL )ספיישל אודישן) THRILLER (ספיישל אודישן) BAD (רגיל) DANGEROUS (ספיישל אודישן + מהדורה מיוחדת) HIStory ניסינו להכריח את כל האנשים לקנות מייקל (יותר נכון... ניסיתי) עד שנתקלנו ב... "אידית" – אישה מבוגרת (שרוטה קצת.. הרבה!) שאמרה שהיא הייתה מעריצה של מייקל... והיא שאלה כל מיני שאלות... וביקשה להירשם (כמו שאמרתי ההרשמה לא מוגבלת בגיל!) היא נרשמה... ואח"כ יצאה בהצהרות שהיא מעריצה לשעבר של (לא פחות ולא יותר...) "היי פייב" HO GOD! ושאם יש לנו כתבות על בריטני היא תשמח... תוך כדי שהיא מתרוצצת בינינו ומעיקה... פגשנו את "הדס" מעריצה (לשעבר) היא דיברה איתנו... ולבסוף נרשמה וביקשה להגיע ל"פעילות ירוקות וסביבה" (אני מתכוון לארגן פעילויות {למי שירצה} התנדבותיות לחברי המועדון ובכלל לכל מי שירצה.. ניקיון סביבה, התנדבויות קהילתיות ועוד...) *ביומולדת של מייקל מיכל מארגנת כל שנה מפגש בבית חולים לילדים שניידר בפ"ת (כל הכבוד!) ואני עם חברה שלי מארגנים גם (בערך פעם פעמיים בשנה) גם פעילות כזאת בבית החולים בתאריכים אקראיים... אז מהשנה נארגן פעילות רחבה יותר בימי הולדת של מייקל מיכל! וגם אני נעדכן אתכם מראש... תתכוננו יש לנו חודשיים לפעילות! אחרי שעידית כל רגע אומרת ביי ודואגת לחזור כל 3 דקות (בתדירות קבועה) יצנו מ"דיסק סנטר" הצטלמנו 2 תמונות ועלינו לחנות "תומר" סיכמתי עם המוכר שאם תהיה כמות גדולה של ביקוש למייקל הוא יברר מה הוא יכול להזמין מחו"ל (עם תשלום מקדמה!) אני יערוך רשימה (בקרוב) של מי רוצה מה... והוא יברר אם הוא יכול להזמין... ואם יש במלאי בחו"ל *כל מי שיבקש להזמין מתחייב לקנות – נדבר על זה בהרחבה בפעם אחרת.. תוך כדי תומר פגשנו את אינה ואור שהגיעו אבל נעלמו מיד לאחר האוכל... ולא הספקנות להנות מהם ולהכיר אותם.. (חבל..) הם נרשמו ונעלמו (שוב... חבל..) כמו שהבנתם עשינו הפסקת אוכל (התפצלנו ל3-4 קבוצות בערך...) אני ומושיק הלכנו למסגר תמונה (על בריסטול) עם הסמל MJ (שהכנתי בבית) בצבעים זהב וכסף... וכתבנו תודה למלון דן על האירוח ועטפנו את זה התחלנו בצעדה לכיוון המלון.. והחלטנו תוך כדי לשנות את המסלול מעט... מיכל רצתה ג´קט טרילר כמו שלי אז אמרתי לה איפה ובזמן שהיא הלכה לקנות נכנסנו אנחנו ל"עולם הכוכבים" 3 ילדים כל פעם *המוכר (פסיכי עצבני!) כל מי שיצא עם תמונה... יצא גם עם עצבים... תוך כדי זה שהוא מקלל את המוכר הפסיכופט! וכל מי שיצא בלי תמונה! יצא עם עצבים... תוך כדי שהוא מצטרף לשאר מקללי המוכר! מיכל חזרה (עם הג´קט כמובן) והמשכנו לכיוון המלון בדרך מתנו מחום והספקנו... להזיע... ולהסריח... לאחר התלאו הרבות הגענו ל"מלון דן ת"א" -----על המלון והסוויטה אני אספר כשאני אחזור...---- אני חייב ללכת! מבטיח לכתוב עד 21:00 -22:00 ביי ושוב... היה כ-י-י-ף!!!!!!!!!!!!!!! ו-מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותודה ל: מושיק משה חי עידית יעל דפנה מיכל ב רינת מיכל ה מורן יניב ג´ולי אור ואינה שהגיעו!!! אוהב אתכם!!! רואי MJ ISRAEL FAN CLUB

eranmc

New member
חחחחח כמה דברים:

א. צריך לתבוע את תפוז על כל השעות שההודעות נמחקו
חחחחחחח תפוז שולטים!!!!! ב. נראה שלא מתים על מעריצי מייקל בישראל. אישית אם אני ההייתי מנהל חנות או משהו הייתם מקבלים אצלי מלא צ´ופרים על זה שאם אוהבים את הגדול היחיד. ג. אחלה העיקר שנהנתם

Marty McFly

New member
דרך-אגב...

את אחד המפגשים הבאים אפשר לארגן במשרדים של "תפוז", בחדר ממוזג ונוח והכל... אז אם תרצו, אני אציע את זה לאחראית של הפורומים...

shourka

New member
פשששש

נישמע ממש סבבה, אני מקווה שבפעם הבאה אני אבוא.

slish

New member
אני אמשיך את הסיפור עוד מעט../images/Emo151.gif

השנייה חזרתי מת"א אני הולך לאכול ארוחת ערב משפחתית ואז אני אני אמשיך את הסיפור על המפגש... על: איך היה במלון!

slish

New member
../images/Emo51.gif אורית...

אני אמשיך מחר... (כבר סיימתי לאכול) אבל אני חוזר לת"א למסיבה... אז אני אמשיך מחר אוהב אתכם MJ ISRAEL FAN CLUB

היה ממש כיף!

תודה רואי עם אלף! :) רואי עשה עבודה נפלאה באירגון הכל! וכל המעריצים שהגיעו היו ממש נחמדים וסבבה :)

למעלה