אז איך היה במפגש ה-1 של "נפגשות" לנשים ללא אם
הי אשבל ולכל הנשים
בהמשך לבקשתך, אני משתפת איך היה במפגש הראשון של "נפגשות"-מפגש נשי חודשי לנשים ללא אם.
התקבצו כמה נשים יחד. לכל אחת הסיפור שלה, כל אחת אבדה את אמא שלה בגיל אחר. גם תווך הגילאים שלנו היה מגוון 30-60.
מהר מאוד הבנו שטישו, הוא מצרך נדרש בחדר...
היה מקסים! התחלנו בתנועה וריקוד במעגל, לפי שיטה שנקראת ריו אביירטו (נחל זורם, פתוח בספרדית), שזאת שיטה מאוד כייפית ומהנה, ללא שום צורך בידיעה של ריקוד.
תו"כ התנועה נפגשו המבטים, נפגשו כפות ידיים, צחקנו, בכינו...
היתה תחושה משותפת של אחוות נשים, זה היה מחזק מאוד ומרגש מאוד.
אח"כ ישבנו במעגל, הקשבנו אחת לשניה וחלקנו אחת עם השניה, תכונה שקבלנו מאמא. ואח"כ, איך אנחנו לומדות להיות אמא טובה בשביל עצמנו.
השילוב בין התנועה לחלק המילולי יוצר חוויה שלמה, ריפוי של ממש.
מאוד מחזק ומנחם לפגוש נשים אחרות שאמא שלהן נפטרה. אני חושבת שכנשים שאבדו את אמא שלהן, תמיד יש לנו צורך בדמויות נשיות תומכות...
זאת היתה חוויה מעצימה ותומכת, עם מקום לכל הרגשות, היתה תחושה של יחד, והיתה גם שמחה...
מוזמנות באהבה למפגש הקרוב בשישי ה-15/3
12:30-14:30, רח' גרשון שץ 41, ת"א
לפרטים:
שושנית 054-4485856
הלל 052-3593312
הי אשבל ולכל הנשים
בהמשך לבקשתך, אני משתפת איך היה במפגש הראשון של "נפגשות"-מפגש נשי חודשי לנשים ללא אם.
התקבצו כמה נשים יחד. לכל אחת הסיפור שלה, כל אחת אבדה את אמא שלה בגיל אחר. גם תווך הגילאים שלנו היה מגוון 30-60.
מהר מאוד הבנו שטישו, הוא מצרך נדרש בחדר...
היה מקסים! התחלנו בתנועה וריקוד במעגל, לפי שיטה שנקראת ריו אביירטו (נחל זורם, פתוח בספרדית), שזאת שיטה מאוד כייפית ומהנה, ללא שום צורך בידיעה של ריקוד.
תו"כ התנועה נפגשו המבטים, נפגשו כפות ידיים, צחקנו, בכינו...
היתה תחושה משותפת של אחוות נשים, זה היה מחזק מאוד ומרגש מאוד.
אח"כ ישבנו במעגל, הקשבנו אחת לשניה וחלקנו אחת עם השניה, תכונה שקבלנו מאמא. ואח"כ, איך אנחנו לומדות להיות אמא טובה בשביל עצמנו.
השילוב בין התנועה לחלק המילולי יוצר חוויה שלמה, ריפוי של ממש.
מאוד מחזק ומנחם לפגוש נשים אחרות שאמא שלהן נפטרה. אני חושבת שכנשים שאבדו את אמא שלהן, תמיד יש לנו צורך בדמויות נשיות תומכות...
זאת היתה חוויה מעצימה ותומכת, עם מקום לכל הרגשות, היתה תחושה של יחד, והיתה גם שמחה...
מוזמנות באהבה למפגש הקרוב בשישי ה-15/3
12:30-14:30, רח' גרשון שץ 41, ת"א
לפרטים:
שושנית 054-4485856
הלל 052-3593312