היה כיף!
אני נהנתי מאד. סך הכל היינו כ-10 אנשים. היה כיף לפגוש שוב את החברים הותיקים עימם לא התראיתי זמן רב, וכן לפגוש מספר מקפלים חדשים (עמית, יוחאי, ואודי). התחלנו את המפגש עם הפטפוטים הרגילים, בהם החלפנו חוויות על אירועים אחרונים כגון הטיול של יהודה ליפן, או הכנס האחרון בו הייתי. חלק מהמקפלים הביאו ארגז עם עבודות שקיפלו לאחרונה ונהננו להתפעל מהקיפולים המרהיבים. אחר-כך התיישבנו סביב השולחן והתחלנו לקפל. התחלתי בלימוד שני דגמים פשוטים ביותר אך לא מוכרים. אני אוהב להתחיל בדגמים כאלה, ולכן גם לא אמרתי לאף אחד מה אמורה להיות התוצאה. האחד היה קיפול של פאון נחמד מאד בעל 6 צלעות משולשות, שהכיף בו הוא השלב האחרון בו יש מהלך מאד מהנה. לאחר מכן לימדתי לקפל דג זהב מסורתי סיני. הדג פשוט אך נחמד ביותר. זהו אחד הדגמים החביבים עלי. אחרי ה"חימום" עם הדגמים הפשוטים, ניגשנו למלאכה ולימדתי דגמים מורכבים יותר. ראשית לימדתי את התרנגול הפרקטלי של ג'ון מאקאווה. זהו דגם לא קל, עם שיטת קיפול מעניינת. הזנב של התרנגול הוא פרקטל, אך אנו קיפלנו אותו לשלוש רמות. קיפול הזנב אינו קל, ולא הצלחתי ללמדו באופן מושלם (אך כל מי שהיה, עם קצת אימון, יצליח לקפלו בהצלחה, אני משוכנע). קיפול התרנגול לקח זמן רב, ובסיומו הגרים במרכז ודרומה עזבו. החיפאים ואודי נשארו אצלי, ולימדתי כד מאד יפה מאת פיליפ שן. הכד הינו קיפול גיאומטרי והוא אחד הקיפולים החביבים עלי ביותר. מאד נהנתי, ואני מקווה שיהיו עוד מפגשים. הצטערתי שחלק מהאנשים לא יכלו לבוא, ובתקווה נפגש בקרוב. לי אין תמונות מהמפגש, אבל אם למישהו יש תמונות מהמפגש, או מהדגמים שקיפלנו, אתם מוזמנים להעלות אותם.