אז... איך היה בכנס?!

Rachel47

New member
היה נפלא!

אני שמחה שהחלטתי להגיע מההתחלה כי גם ההרצאה הראשונה הייתה סבבה בסופו של דבר
כל הנושאים היו מאוד מעניינים והיה אפשר לדבר עליהם עוד שעות (נושאים מסויימים יותר מאחרים..אבל כן..)
מאוד נהניתי!!

Rachel47

New member
טוב מנצל"שת- איילת בואי נדבר על הספר!

אהעהעהאאהעהעהאאאאעעעהעהעהאא!!! זה הסוף?
וואט?!!?!?!?!
איפה כל שאר הסיפוררררררררררר!!!?!?!?!

o0Invisible0o

New member
רגע, someday someday, נכון?

לגמרי.
כאילו סיימתי את הספר והייתי כזה- חשבתי שזה מה שיקרה לי ב TFIOS, לא פה!!! מה זה?
אני קצת כועסת עליה כי היא לגמרי התחמקה מלספק סוף והספר הבא הוא לא המשך אלא companion piece שאני לא באמת יודעת מה זה אומר אבל אני מקווה שהיא תספק המשך! זה לא יפה ככה, להגיע לנקודת התחלה בכל הדברים ואז לסיים באמצע..הודעה? שיחה? זו הייתה הודעה, נכון?

אבל קטעי היומן בין הפרקים היו אחד הדברים האהובים עלי וגם השפה של הדמות. והסצינה שהם מדברים על קומדיות רומנטיות.

הדס קצת שנאה הכל, או לפחות הייתה הרבה יותר ביקורתית כלפי הכל...

Rachel47

New member
אני חושבת שזה היה

ספר מהנה וקליל
לעיתים ילדותי
אני גם אהבתי מאוד את הדמות ואת השפה שלה והצורה שהיא רואה דברים
דן היה האהוב עליי מהרגע הראשון שהוא בא להעיר אותה בבוקר

אהה והקטע עם היומן מעולה!
יש בסוף של הספר תמלול של שיחה שלה עם מישהו שהיא נתנה לו לקרוא את הספר בין הראשונים
לא עמדתי בלקרוא את כל זה אבל היא מדברת על הקטע של היומן וזה ממש יפה הסיבה שהיא החליטה לעשות את זה ככה..
היא אומרת שהרבה לפני לפטופים וסמרטפונים היו לכולם יומנים, כי היית חייבת לארגן לעצמך את הימים
והיומנים היו מאוד מוחשיים ותמיד נתנו איזושהיא תחושה לגבי החיים שלך
היא אמרה כמה נורא היה לה לפתוח את היומן ולראות שבוע שהוא יחסית ריק
ההרגשה הזו שבאמת באמת אין לך כלום בחיים
והיא גם אומרת שהיא שמרה מלא יומנים ואז היא מסתכלת אחורה וזה ממש מספר את הסיפור של התקופה
אז היא הכניסה את זה כדי לתת לאנשים את התחושה של הזמן שזה ממש חשוב
וגם את הקטע של לדפדף וממש להרגיש את השבוע ואת הסדר יום ואת החיים שלה..
קיצר מגניב ביותר!

נורא התחברתי לדמות וקצת כן חוויתי איתה את הדברים אז אפשר לומר שהספר מוצלח והוא תפס אותי
אבל הסוף
וואט דה פריקינג הל!
למה ככה?

והספר הבא לא יהיה המשך?!
הו! עולם אכזר!
הייתה לי הרגשה שלפחות את הסיפור אהבה היא לא תסגור כמו שצריך וזה באמת ישאר פתוח
אבל לא חשבתי שככה פתוח

ראיתי עכשיו פרומו לטוני'ז שאומנם לא בהנחיית NPH השנה.... אבל חוגגים 10 שנים לוויקד! אז אמורה להיות הופעה!!
ויש הופעה של אידינה! נראהלי מהצגה חדשה שלה, אבל שיהיה.

o0Invisible0o

New member
היה טוב?

איזה שבוע משוגע.
מבחינת הכנס יש לי הרבה ביקורת עצמית- רציתי יותר קהל, שדברים טכניים יעבדו יותר חלק, שאתקשר יותר טוב עם כמה מהדוברים שלי כדי שירגישו יותר בנוח ביום האירוע...היו לי כמה כאלה.
אבל סה"כ היה טוב...או שכולם משקרים לי! סתם, אני שומעת קצת ביקורת אמיתית.

כאילו על אדם אמרו לי שההרצאה שלו הייתה צריכה לבוא יותר מהמקום של העשייה שלו ופחות על החברה- יותר שילוב ביניהם ואיך בעצם מה שהוא עשה עזר לו לממן את הסדרה וכו' וכו'...
לגיטימי, מקבלת.
על לי אמרו לי, וזה לגמרי תלוי גיל וידע מקדים, שהיא הייתה צריכה להתעכב יותר על מונחים כמו פאנדום, פאנארט ופנפיק כי אנשים שלא ידעו מה זה התקשו לקלוט בקצב של ההרצאה- אני מבינה וחששתי מזה אבל לפי תגובות הקהל נראה שהרוב ממש לא היה צריך את ההסבר הזה...אז..קשה לדעת.
ההרצאות של שניהם היו הכי מדוברות ואני חושבת שזה מכיוון שזו פעם ראשונה [אני חושבת, לא בטוחה] שממש דיברו על תוכן ועל קהילה ופחות על טכנולוגיה.

הפאנל כלכלי זוכה להכי הרבה תגובות סותרות- רוב החבר'ה הצעירים התעצבנו על אחד הפאנליסטים (יכולה לתת לכם שם בפייסבוק, אבל לא פה) אבל אחרים, בעיקר כאלה שמכירים אותו.. :|, מצאו את הפאנל מעניין, רלוונטי וחשוב.
בפאנל הזה ובהרצאה אח"כ של יס-גו הייתי הכי לחוצה אז הייתי המון בחוץ מנסה להרגע. גם מתישהו שם אדם הגיע וגם מתישהו שם נגמרה הסוללה למצלמת וידאו...

בקיצור, סה"כ התגובות טובות, הייתי רוצה שהבנייה של היום והרצף יצרו קהל יותר...שמח. הוא השתתף והכל אבל עדיין.
אמרתי מראש שאני צריכה עוד מיקרופונים אבל האיש הטכני שלי וזה של הסינמטק התעקשו שלא צריך אז..

מתה על העיצוב במה.
לא מאמינה שצלם הוידאו פשוט הבריז מכל האירוע!!!
קנו לי קליקר על הבוקר, זה היה אחד הרגעים שהכי שימחו אותי, מנהלת הפסטיבל באה, שאלה איך הולך ופתאום שלפה את הקליקר ופשוט קפצתי עליה וחיבקתי אותה. כן.

והמפיק שלי עשה עבודה מעולה ביום הכנס, מדהימה ממש...ככה שרק הייתי צריכה לפקח ותיאורטית יכולתי לשבת ולהנות מההרצאות [אבל לא באמת יכולתי כי..אעהעאעה לחץ!!].

ויאיי. עכשיו אני יכולה להגיד שעשיתי את זה, באמת באמת ניהלתי כנס ובתקווה אני רותם וליאור נעשה מגה וידקון ישראלי. זו שאיפה אמיתית, רק שכל אחד מאיתנו בה מתחום אחר אז יהיה הרבה דברים לגשר עליהם אבל זה יכול להפוך את הכנס ליותר מעניין.

והוו.

אני רוצה לישון שבוע.

Rachel47

New member
תישני שבוע מגיע לך

וידקון ישראלי!
יהיה צריך להיות יום שלם שמוקדש אך ורק לתוכן עצמו ואיזה 3 שעות עם לי להב (שבקצב הדיבור שלה אני מניחה שנצא משם עם דוקטורט ביוטיוב)

וחייב האנק וג'ון

אבל האנק לא אוהב לטוס וג'ון כבר לא טס כל כך הרבה

לא נורא! לוידקון הישראלי הם ירגישו מחוייבים לבוא!!!!!!!

RenanaD

New member
איזה יופי!

אמנם לא הייתי שם... אבל ה-"פאשלות" שאת מתארת נשמעות קטנות וזניחות, ונראה שבסופו של דבר הכל הלך חלק! וטוב!!!

איזה יופי. עוד אירוע מוצלח ברזומה הנכבד שלך! לכי לישון אפילו שבועיים אם את רוצה, באמת שהרווחת הכל ביושר

RenanaD

New member
ו... נצלו"ש של עצמי

לילך, איפה אנחנו עומדות בעניין האייפון וה-iOS? עדכנת ל-7 בסוף? תזכירי לי... כי משום מה ממש מתחשק לי, פתאום בימים האחרונים

בספטמבר ייצא 6, כן? אני בונה עליו

o0Invisible0o

New member
וואי הייתי בטוחה שכולכן יודעות ואני סתם בדילי

כי כנס וזה. מה. אז מתי זה קרה? באסה.

Rachel47

New member
מי יודע?

ולגמרי באסה

וזה גם גרם לי להכנס שם לרשימת ה"זוגות סלבס שהיינו מתי שישארו יחד" וזו הרשימה הכי עצובה בעולם!
ג'סטין ובריטני
רייצ'ל בילסון ואדם ברודי (זה השם? זה לא נחקק לי בזכרון משום מה)
קורטני קוקס ודיוויד ארקט
איאן ונינה

ועוד מלא..
וגם!!! גם ג'ניפר גארנר ומייקל וורטן! (אומייגאד כתבתי משהו שקשור לפורום צריך לקבוע נהלי משמעת למקרים כאלה
)

למעלה