אז איך הגרקו?

chewybar

New member
אז איך הגרקו?

ההתלהבות ההמונית מוצדקת?
יש מנות מומלצות במיוחד?

ממשלוחים שהזמנתי הבייתה, לא התפעלתי בכלל.

אולי האווירה במקום גורמת להתלהבות.
הבשר לא מאיכות טובה, לטעמי. הזמנתי פעמיים כדי לנסות מנות שונות ולא הייתה אחת שעשתה לי חשק לחזור והזמין.

erezavn

New member
מקום חביב וכיפי. אוכל טעים. אבל צריך לשבת במקום...

לגבי התלהבות? שום דבר מדהים או מלהיב. אוכל פשוט וטעים ומקום חביב וכיפי. מאד מתאים לדעתי לארוחות משפחתיות שמחות.
בעניין הזמנות - אישית אני לא מזמין אוכל משום מקום, כך שאני לא יודע לגבי הזמנות מגרקו ואיכותן. לדעתי אוכל מוזמן לא מעיד על המסעדה. יש מקומות שפשוט צריך לשבת בהם - זה כל העניין.
מנות מהתפריט שטעמתי ואהבתי - הגוורוס (אנשובי מטוגנים), סובלקי קבב עגל, מוסקה, גירוס עגל וכבש, מאפה 12 האלים. קינוח - קיימקי (גלידת יוגורט עיזים).

ציינתי שישיבה במקום יכולה להיות שונה.

עם זאת, שלחו לי בדיוק את המנות שהם מגישים שם. לא החליפו את טיב הבשר בין המנות המוגשות במקום לבין המשלוחים. המוסקה הייתה קצת יותר טובה אבל את הג'ירוס והקבב, בהם שולט כמובן הבשר, לא אהבתי בלשון המעטה. אולי כי היו לי ציפיות רבות לאור כל הדיווחים ואולי כי כמו שתמיד אומרים - על טעם ועל ריח. בג'רוס היה טיפה שומן כבש והשאר, העגל, אני מהמרת על בשר קפוא לפי טעמי הלוואי. הקבב היה דחוס ותפל. זו דעתי.

Czerniak

New member
מבין את שניכם

אין לי ספק שהאווירה בגרקו, העיצוב, המוזיקה וההמולה משפיעים על עד כמה האוכל טעים. אם מבודדים רק את האוכל, כמו שקורה במשלוח - התוצאה בינונית. אבל אני מאוד נהניתי שם - אם אתה מחבב אווירת מסיבות (במובן השמח, לא במובן המתפרע) זה מקום מעולה.

amirline

New member
לא אכלתי משלוח שלהם, האוכל במקום היה מאוד לטעמי

אני מניח שבמשלוחים בכל מקום איכות האוכל נפגמת וזה הגיוני, אוכל שבושל מגיע אליי תוך חצי דקה-דקה לעומת אוכל שבושל ומגיע אליי תוך 20-30 דקות במקרה הטוב ועוד בכלים לא אופטימלים.

amirline

New member
קח סינטה איכותית ביותר, תאכל במקום ותאכל ממשלוח, הבדל דרמטי

לא תוכל להעריך את איכות הגלם כראוי במשלוח

אתה משווה סינטה לבקר טחון או פרוס דק?

מה שלא יהיה, כל אחד וטעמו. אני מניחה שאת הקבב וג'ירוס לא הייתי אוהבת גם במקום עצמו. אווירה, זה משהו אחר שבהחלט לא בא לידי ביטוי במשלוח.

amirline

New member
רציתי להמחיש בכלליות עד כמה חומר גלם יכול ״להתעוות״ במשלוח

בדיוק הזמנו משם משלוח

ומאוד נהנינו!
באופן אישי טעמתי מהדולמה (עלי גפן חמים ביוגורט), קטרינה (סלט סלק), סקורדליה (ממרח שום יאמי יאמי!), צ'יפס, ירק פרא מאודה ובוגצה (עוגת סולת עם קרם וניל).
בעיניי היה מושלם!

את רק מאשרת את דברי. הבעיה אינה במשלוח אלא במה שהוא כולל.

אני הערתי על איכות הבשר והנה, המשלוח שלך ללא מנה בשרית אחת, היה מוצלח.

Geralt of Rivia

New member
מקום חביב מאד

לא אוכל מסעיר, אבל כן כזה שמבוצע היטב והחוויה מהנה.
אני חיבבתי במיוחד את הקרימידי קלזונה - מאפה במילוי בצל מקורמל וגבינה. גם מאפה "12 האלים" חביב ביותר, והקינוחים שם טובים בהחלט (מצטרף להמלצה על הקיימאקי).
הדבר העיקרי שחסר למקום הזה בעיניי הוא נוף לים
אבל זה כנראה לא ישתנה...

למעלה