אז איך הבריאות ?

Lonely In Blue

New member
יאללה גם אתה...

מה אתה בכלל מבין בתקציב ? אתה לא מבין שאין כסף לשלם לרופאים ולמתמחים ? כל התקציב נגמר !!! אתה מבין את זה ??? הקצבנו כך וכך... לזה... וגבינו כך וכך... מזה... ומה אתה בכלל מבין ???

אני ?

אני בכלל רק רציתי לוודא, שהשעון אכן יוזז אחורה. אבל אתה בהחלט צודק. בתור ראש ממשלה, הייתי כנראה הופך לבדיחה, אפילו יותר מזו הנוכחית. אבל בתור שר תחבורה... הייתי מבטל את כל ההשקעה במכמונות מהירות, והייתי מעלה לכביש 20 ניידות, ובהן, ליד הנהג, שוטר מצויד במצלמת וידאו, אשר מתעד את אלה, אשר אותם אכן צריך להוריד מהכביש. והייתי מצמצם את ההאשמות בגין תאונת דרכים, { היכולה לקרות לכל אחד, גם לנהג הותיק והמיומן ביותר, אשר ממילא מטרתו העליונה היא לשמור על חייו }, לעבירה אשר ניתן לעמוד בגללה בפני בית-דין, ללא צפייה לעונש, אשר יגרום לאדם להפקיר נפגעים, ולהימלט על נפשו, מפני אימת בית-דין, הכפוף לחוקים שנחקקו ע"י מחוקק פופוליסטי, אשר אימת הציבור חזקה יותר בליבו, מיראת האל { שאינו קיים }.

Lonely In Blue

New member
האמת...

שבנסיעה קצרה, בת שעה פלוס מינוס, בכבישי ארצנו המפוארת, אתה נתקל בשניים שלושה מקרים כאלה, בהן נהג עוקף מימין, מגיע בפול רייס לרכב מקדימה, ומשתחל למסלול השמאלי, שבריר שנייה לפני הרכב הנוסע בו, כאשר הוא מהמר על חייו, ועל חיי נוסעי הרכב לפניו השתחל. ובאלה הנצמדים מאחור, לנהג, היכול להיות גם נהג מתחיל, שאירע לו סופסוף לעקוף, והוא כעת במסלול השמאלי, וההיצמדות הזאת מאחור, תוציא אותו משלוותו, ותגרום לו לבצע מהלך, שיביא לתאונה. אבל על כאלה, ועל כל אלה, המבצעים בריונות של ממש בכביש, המשטרה חסרת אונים, כי המחוקק המזוין, אינו מסוגל ליותר, מאשר להעמיד עוד מצלמות מהירות, ולעוד חקיקה, אשר תגדיל את הכנסות המדינה. אבל... עם תשדירים מבוקר עד ליל, של גוף שדואג להשמיע, שהוא הוא הנלחם בתאונות הדרכים, יותר מאשר לתוכנם של התשדירים עצמם, בכלל ניתן להתווכח ?

Lonely In Blue

New member
בטרם תפרוש לישון

הן ודאי ראית בחדשות ערוץ 2 את הכתבה על 50 המחוננים העושים תואר שני כבר בכתה ו'. האם אין לך מילה טובה להגיד, על טיפוח המצוינות ?

מצוינות... זה מצוין

אבל המצוינים האלה, אם יתמזל מזלה של ישראל, יקימו משהו, אשר עליו ירוויחו היטב, אך למדינה ייצא מעט מאוד מכך, או... שבכלל יקבלו הצעה שאין לסרב לה, ויממשו את כישוריהם בארץ אחרת. המצוינות שלנו כמדינה, צריכה להסתמך, על שני מליון הילדים שאינם כלולים בתכנית הזאת, אלה אשר עתידים לשרת בצבא, ולהגן על גבולותינו, אלה אשר יתקשו לממן לעצמם את לימודיהם להשכלה גבוהה, אלה אשר יצטרכו לפתור לעצמם את בעיות הדיור... על אלה, אנו צריכים להסתמך.

אז איך הבריאות ?

נכון שהם כולם, כל ה-734, נגועים במחלה ? נכון שהם זקוקים לאבחון מיידי, בתור צאצאים לדון קישוט ? אני בהחלט מקןה, שלא תזדקקו להם. כי... אם תזדקקו... הם לא יהיו שם.

למעלה