אז איך אתם במיטה?

Cobe Anan

New member
אז איך אתם במיטה?

אני אוהב לישון בלבוש מינימלי, לא הכי אוהב להתכסות, אבל אם אני חייב- אז עם שמיכת צמר כשקר, או סדין כשחם. אם אני ישן עם דקלה (מממ...), אז אין על לישון מחובקים- אני שוכב על הגב, שם את הראש על הכרית, ואת הראש של דקלה שם על הכתף שלי.. כשאני לבד, אז הכרית זוכה לשאריות החיבוקים נו, מה איתכם?

אה...

מכנס קצר וחולצה. או בלי חולצה תלוי כמה חם. בדר"כ חייב שמיכה. אבל לא משהו חם מדי. שישן לבד...אז רק על הבטן. למרות שהרופא אומר שבריא לי על הגב...אבל בשביל זה צריך בחורה. כי רק עם בחורה אפשר לישון על הגב(כמו שתיארת). וזהו.

../images/Emo1.gif

בוקסר וחולצה קצרה גזורה או גופייה. שמיכת פוך ומזגן
לישון עם מידהו זה לישון מחובקים
וזהו
ומוזיקה כמובן
כי אני לא יכולה להרדם בלי זה.

Cobe Anan

New member
וואי, שכחתי גם מוזיקה.. אין על זה..

יש לי מערכת 5 רמקולים, שהתפקיד העיקרי שלה זה להקיף אותי במוזיקה כשאני ישן (בשאר הזמן לא יוצא לי לשמוע מוזיקה בבית..) רק כשאני עם דקלה אז ישנים בלי, כי היא מעדיפה שקט, ואני נוטה להתחשב..

ChilD SouL

New member
הכותרת נשמעת... מעניינת ../images/Emo6.gif

בדר"כ ישנה עם בוקסר, חולצה גזורה או גופייה. לפעמים זה רק תחתונים וגופייה. עם שמיכה דקה. אצל החבר פוך עם מזגן ו...לא אוהבת כשיותר מדיי דביקים, קשה לי להרדם ככה. שוכבים זה ע"י זו.

Beyond Time

New member
מחתונים

בקיץ - תחתונים, חייב שמיכה. אם המזגן עובד רצוי שתהיה שמיכה עבה, כך שהחדר קפוא ואני עמוק בתוך השמיכה
בחורף - תחתונים או מכנס טריינינג מעל (תלוי כמה קר) + גופיה. שמיכת פוך, כמובן
עם בחורה, לצערי הרב - עוד לא יצא לי ללכת לישון...:\ --->

טוב...

אני ישן עם מכנס קצר או תחתונים וזהו.. מעדיף בלי כלום בלי סדין בלי כלום... כשבא לי אז גם בלי כרית.... וחוץ מזה הכותרת של השאלה נשמעת שונה ממה שחשבתי...

Cobe Anan

New member
No Shit!...

מה, לא הבנתם מהכותרת שזה סקר בענייני שינה? *פרצוף תמים...* תגידו לי, דל פיירו, צ`יילד סול, וכל מי שנכנס והתאכזב... אם הייתי כותב בכותרת: "נו, אז איך אתם מעדיפים לישון?"... מי היה נכנס מראש? *קובי. כן, אני מתחמן אנשים להיכנס לשירשורים שלי. מה תעשו לי, תחסמו אותי?...*

כמעט25

New member
חבל על הזמן!

בחורף, תחתונים וחולצת פלנל גדולה, עמוק בתוך הפוך.. בקיץ, רק עם גופייה ארוכה ושמיכה דקה..ומזגן.. ולא משנה מתי חייב על הבטן,עם רגל ויד מקופלות!! חחחח

Zoharrr

New member
אהמממ

אני ישנה עם חזיה ותחתונים... עם הפנים לקיר. מוזיקה. אינקובס לפני שאני הולכת לישון.

קטרפי

New member
זה לא לא בריא ../images/Emo110.gif

זה סתאם לא נוח להיות כול היום עם חזייה (לפחות לפי מה שהבנתי, אל תשאלו אותי על לדברים כאלה....) אני רק יודע שלישון עם חזייה זה לא מסוכן או משו

ChilD SouL

New member
זה כן....

כשבחורה בגיל ההתבגרות לובשות נון-סטופ חזייה היא בעצם מגבילה את החזה ולא נותנת לו ל'גדול ולהתפתח' כי הוא נמצא ב'גבול' כלשהו ולא יכול לעבור מעבר - דבר כזה גורם לסרטן. ובלי קשר למה שאמרתי רק בשביל להוכיח לך שלבישת חזייה הרבה זמן כן יכול לגרום לסרטן [וסתם בשביל הידע הכללי שלי] הבאתי לך [או לנשות הפורום] כתבה
סרטן השד וחזיות.
ולכל העצלנים הנה העתק מהכתבה: "חזיות עם ברזלים גורמות לסרטן השד. בספר "לבושה לרצח" מציינים המחברים, סידני סינגר וסומה גריסמאייר,כי סרטן השד נפוץ פי ארבע יותר בקרב נשים מתרבויות בהן לובשות הנשים חזיות (אירופה וצפון אמריקה), מאשר בקרב נשים מתרבויות אשר אינן לובשות חזיות (סינגפור, מלזיה, האזורים הכפריים בפולין, בומביי) הם גילו כי השימוש בחזיות הדוקות העשויות להותיר סימנים אדומים על הכתפיים ומתחת לשדיים, גורם לעליה בסיכון ללקות בסרטן השד, במיוחד אם לובשים אותן מ-12 שעות ביום ברציפות. החזיות הללו מפריעות גם כן לנשימה, דבר הגורם למחסור בחמצן בתאים. במחקרים גילו סינגר וגריסמאייר כי הסיכונים, שנשים הלובשות חזייה במשך יותר מ-12 שעות ביום ילקו בסרטן השד גבוהים פי 21 יותר מאלו של נשים הלובשות חזייה פחות מ-12 שעות ביום. לנשים אשר לובשות חזייה במשך 24 שעות ביממה היו פי 125 סיכונים ללקות בסרטן השד לעומת סיכוני נשים שלא לבשו חזייה כלל. חזיות עם ברזלים חוצות את נקודות האקופונקטורה במרידיאנים וחוסמות את זרימת האנרגיה בגוף, המכונה בפי הסינים צ`י. הרפואה הסינית מסבירה שהדבר עלול לגרום לחסימות ולמחלות." החכמתי, ואתה

Zoharrr

New member
מגבילה את החזה ולא נותנת לא להתפתח?

מותק שלי אני מכיתה ה' עם גופיות חצי וחזיות נון סטופ, בכיתה ח' הייתי כבר B80 ועכשיו אני D75. שומדבר לא עצר אצלי כלום, והלוואי שהגדילה שלי תיפסק זה החזה שלי כבר טו מאצ'. ובנוגע לכל השאר:ב-סדררר.

ChilD SouL

New member
הפסקה הראשונה - הייתה דעתי...

ומשהו ששמעתי מפי מישהו שמתעסק בזה. כל השאר זאת כתבה שלא אני כתבתי אלא אנשים שמבינים יותר ממני. תעשי מה שבראש שלך. אני הבאתי כתבה עם הוכחות שזה כן יכול לסרטן, מה שקורה מפה והלאה זאת החלטה אישית שלך.

למעלה