אז.. אייל שני הולך לכלא יום ראשון?

אז.. אייל שני הולך לכלא יום ראשון?

אני באמת מעריכה אותו מאד..
אבל לא מאמינה לו שהוא רק שכיר במסעדות שלו..
חבל..
הוא אמין בדרך כלל
עדיף לומר את האמת לבית המשפט..

היום בחדשות הבוקר שמעתי שהיום זה

הצאנס האחרון שלו לסגור חובות
אם לא את הגמר הוא כבר יראה מהכלא...
מוזר לי שההפקה לא עוזרת לו,
אז נכון שמצד אחד כל הפרקים עד לגמר צולמו מראש,
אבל מוזר לי שהוא לא יהיה בגמר עצמו

ולמה שההפקה תעזור לו?

הם בטח משלמים לו משכורת שמנה.. בנוסף לרווחים מן המסעדות... הוא עושה קומבינות על בית המשפט שיישא בתוצאות..

ממש לא בקטע של עזרה לאייל שני אישית

הכוונה שלי בגלל שהוא צריך להיות בגמר אולי איכשהו לתת לו הלוואה לסכום או משהו כזה (200,000 אלף שקל הם מרוויחים ביום...)
מצד שני גם אני לא הייתי ששה ללוות כסף לאדם שקוע בחובות

זה העיניין

שכניראה יש לו כסף..
והוא מסתיר את זה מבית המשפט
הוא הצהיר שהוא שכיר במסעדות שלו
וזה דיי ברור שהוא מתחלק ברווחים..
בית המשפט לא שרירותי..
הוא עשה קומבינות ...

תשמעי.. אני לא חלק מהפורום בד"כ

(כן כן, עוד מישהו שהגיע לפה בטעות דרך הראשי) -

אבל מה נראה לך? אחד השפים המפורסמים ביותר בארץ היה מסתבך בחובות ענק כי המשכורת לא מספיקה והאוברדראפט גדל וגדל?

או שהיו לו מליונים והוא אחד שהתיאבון שלו לא בא על סיפוקו לעולם (שף.. בכל זאת), ואיכשהו הוא נכשל בתכנית עסקית - אז שישלם,

או שהיו לו מליונים ועדיין יש לו מליונים וסתם לא בא לו לשלם.

בכל מקרה, שף כמוהו - אם הוא חייב כסף... שיכתוב שניים שלושה ספרי בישול ויתן את הרווחים לנושים.
ומה יגיד בעל חנות קטנה שהסתבך בחובות... לו לא צריך לדאוג לפני שתוקעים את התמונה של אייל שני בעמוד הראשי של תפוז?

קודם כל ברוך הבא

והקידום בראשי הוא בדיוק בשביל שכמה שיותר אנשים יגיעו לפורום וישתפו את דעתם!

שנית, לגבי אייל שני, אני כבר מבולבלת
כי הוא מציג את עצמו כשה תמים שנעשה לו אוול גדול (ולכן גם כל העירעורים) מצד שני אני מאימינה שאם בית המשפט נשאר תקף בעמדתו יש דברים בגו
אבל בהחלט לבעל עסק פרטי קטן ובלתי מוכר הרבה יותר קשה להתאושש ממכה כזאת... ולכן זה יותר כואב... הבעיה היא שזה לא מספיק "מעניין", מה לעשות...

Haad Yao

New member
הייתה עליו כתבה לפני כמה שנים.

הוא לא שה תמים. הוא לא נוכל מקצועי שגנב כספים, אבל כן כשל בניהול ונותר חייב לנושים רבים. כשגיליתי (שוב, מהכתבות) שהוא הותיר את זוגתו לשעבר בחובות כבדים אחרי ששכנע אותה להשקיע במיזמיו - איבדתי כל אמפתיה כלפיו. בת הזוג לשעבר דרך אגב אפילו אינה נמנית על הנושים, היא משקיעה שהפסידה כספים ומשפטית הוא לא חייב לה. מאחר וחתמה גם על התחייבויות שונות עבורו (לטענתה, שלא נשמעת מופרכת כלל, הוא הפעיל מניפולציות רבות כדי לשכנע אותה לעשות זאת), היא נותרה חייבת לנושיו (שאמרו לכתב שהם מבינים שאין מה לקחת ממנה ושהיא לא אשמה, אז הם מניחים לה), פשטה רגל (הייתה אדריכלית עצמאית), ונכון לרגע פרסום הכתבה עבדה כמלצרית או משהו בסגנון (בגיל 50+).

זמן קצר אחרי שירדה מנכסיה אייל שני עזב אותה וחבר למירי.

בכל אופן, גם אותי הוא מבדר כשאני רואה טלוויזיה, אבל לא נראה לי שמדובר באדם הגון במיוחד.

רק מילה קטנה...........

* לא תמיד מה שכתוב בעיתון זה אמת לאמיתה (ולפעמים רחוק מזה )
*כשמגיעים להסדר חובות יש תהליך מסויים ,שבתוכו מפרישים כספים ,והסכומים לא יכולים להיות הסכומי עתק שצוינו ,זה לא אנושי
*יש עסקים רבים בארץ שנקלעים לחובות ,חלקם אנשים ידועים,שממשיכים להתפרנס ואולי אפילו להיות סוג של גורו והם בפשיטת רגל ואף אחד לא יודע.....

*יש איזה סוג של לינץ עליו ,מאוד חזק,ולי אישית זה צורם מאוד,יש נטייה בארץ ל"חגוג " על כל מישהוא שמצליח ופתאום נופל...........

החדירה לפרטיות,החשיפה של הפשיטת רגל ,כל זה - כל כך לא מכבד .
כל כך לא אנושי.

שתבינו בדרך כלל חלק עיקרי מהחובות -זה ריביות
נסו פעם לא לשלם ארנונה בזמן,(דוגמא קטנה ) ותתפלאו תוך כמה זמן זה מגיע לחוב ענק ועיקולים.

אז אם חברים מגייסים עבורו כספים - כנראה שאין עליו סכומים כאלו בשוטף
נוכל ?
רמאי ?

כי כתבה אמרה עליו ?

אף אחד אף פעם לא יודע מה האמת ...

אבל לינץ כזה יכול להוביל אדם למעשים קיצוניים ,- ואחר כך מאוחר מדי להגיד טעינו,היינו צריכים להזהר יותר במילים....

(כל הרשת,פייסבוק,כתבות קריקטורות ,אין סוף ,מוגזם לחלוטין )

אני מאחלת לו שיעבור בשלום את התקופה

למעלה