אז איזה שדכן

קליט

New member
אז איזה שדכן

התקשר אלי והוא הציע איזה אחת מיוחדת וכו` שרוצה להפגש איתי, אלא שהיא רוצה לדבר איתי קודם בטלפון, דברתי איתה כמה פעמים, היא כ"כ שיגעה אותי בחקירות ובשאלות קשות, ולבסוף היא פרשה מהענין עקב שטות, וטוב שכך, כי הבחורה באמת היתה מיוחדת . . . יום אחרי כן -התקשרה שדכנית אחת והציעה לי איזה מישהיא שהיא רוצה להפגש איתי והיא רוצה לדבר איתי בטלפון, אמרתי לשדכנית שאם היא רוצה להפגש איתי אז אין צורך שאדבר איתה בטלפון, אז השדכנית נאלצה להגיד לי שהבחורה רוצה לדבר איתי כדי להכיר אותי, ואני אמרתי שהתרשמתי שבחורות שרוצות לדבר בטלפון הן בדרך כלל - לא רציניות, וגם יש לי איזושהיא טראומה עכשיו מבחורה ששיגעה אותי בטלפון . השדכנית חזרה אחרי כן להודיע לי שהבחורה לא מעוניינת להפגש בלי לשוחח לפני כן בטלפון . מה דעתכם על הבחורה השניה ? . . . האם כדאי להתעקש לא לשוחח עם בחורות שמבקשות לדבר בטלפון - וכך לסנן את הבררניות שמחפשות בחור מבריק במיוחד ? . . . בקשר לשיחות בטלפון - אני בלבטים איך אני אמור להתנהג כדי שהשיחות יהיו יעילות, אין הדרכה כתובה בענין, אני יודע שכדאי לקצר ולקבוע פגישה כי לא נעים לשוחח ולחפור בשיחת טלפון . תודה רבה למגיבים

Silly Wisdom

New member
א.עם הראשונה

לא היית צריך לעשות יותר משיחה אחת. השיחה הזו לא צריכה להיות ארוכה- רק להתרשמות ראשונה מהבן אדם, צורת דיבור השקפות ורצונות בנגיעה קטנה. ב. תדבר עם השניה, מה יש לך להפסיד? תדאג שהשיחה תהיה עיניינית, תחקור מה היא אוהבת, תענה לה על כל השאלות שלה. ולקראת סוף השיחה, אם אתה מעונין תגיד לה "אז, מבחינתי הייתי מעוניין להמשיך לפגישה, מה דעתך?" ואם אתה לא מעוניין תגיד לה "אוקיי קיבלתי את ההתרשמות שלי, אני אצור קשר עם השדכנית". ובכל מקרה תודה לבחורה על הזמן שלה. ככה לפחות אני עושה ועד עכשיו זה פעל כמו קסם.

קליט

New member
עם הראשונה דברתי 3 פעמים, פעם שניה כי

היא לא הספיקה לשאול הכל, ודברנו גם פעם שלישית כי היא היתה אמורה להגיד לי אם יש לה אפשרות להפגש באותו יום . . וכך היא רצתה להפגש והתחרטה כמה פעמים, כשלבסוף היא טרפה את כל הקלפים וירדה מהענין כי הרמתי את הקול אחרי שעה ורבע של שיחה מטרטרת מצידה, והיא ביקשה תמונה אחת שאני יושב ותמונה אחת שאני עומד, ולא היה לי פשוט . . והיא טענה שזה לא יכול להיות כי בטח הייתי בחתונה לאחרונה וצילמו אותי ! . . . :) ואני לא מתרגז כמעט בחיים, ופה פתאום הרמתי את הקול ואני אפס פתאום . לא משנה . *בקשר לשיחות בטלפון - אני בבילבול, כל הצעה חשובה לי, ואצטרך להתיעץ עם מישהוא איך להציג את עצמי . או שבמשך הזמן אעבד את הענין בעצמי

חחחחחח

לעומתה אני ממש פסדר......מקווה לא להגיע לדרגתה..... אתה היועץ של כולם פה...ואינלך תשובה לעצמך?

קליט

New member
את בחורה יציבה ושקולה !

מה את משוה בכלל ? . . . התשובה שלי לעצמי זה ; הלו קליט, קצת פרופורציות, לא תמיד מצליחים, העיקר שאת בדרך הנכונה . ואצטרך לדבר עם מישהו בנוגע לשיחות טלפון לצורך היכרות .

קליט

New member
‏*אתה

‏(שוב יש בעיות ב"אופרה מיני" בפון וישנן טעויות)

לפעמים לדבר בפון לפני, זה פלוס..

זה נותן לך רקע כללי טוב.... לגבי הבחורה הראשונה אתה לא צריך להכנס לטראומה, בחורות חפרניות זה נזק לכל החיים, ולבי הבחורה השניה, תדבר איתה בפון לפני, אבל באופן רשמי ועינייני, בלי סחבת דיבורים מיותרת..... בהצלחה....

קליט

New member
‏>‏>>הייתם מורידים הצעה - אם הצד השני

לא מעונין לשוחח קודם בטלפון ? . . . ואם מישהיא עשתה את זה - מה זה אומר עליה -לכאורה ? . . . תודה רבה

לא יודעת

מה העיניין של לדבר בטלפון. עדיף להפגש... אז מקסימום הם יבזבזו ערב. לא מבינה את זה. אלא אם כן מציעים לך בנות שעברו מאה פגישות וממש אין להן כח שתהיה ה101 אם אין לך שום פוטנציאל איתן.

קליט

New member
זה מאפיין בנות "חוזרות בתשובה"

כשהשיחה בטלפון - בחלק מהמקרים משמש לעוד אמצעי בירור וסינון

Silly Wisdom

New member
זה ממש לא רק חוזרות בתשובה.

זה מאפיין בחורות שעד עכשיו הציעו להן כל מיני סוגים של בחורים והן כבר שחוקות מהמשחק הזה של הלהתלבש ולהתארגן ולמצוא מקום ולקחת ערב חופש מהעבודה ולארגן כל מה שצריך לארגן... ואז לבוא ולראות שאין להן דבר וחצי דבר עם הבחור המיועד במשותף, להתאכזב לחזור הביתה ולקלל את כל העולם. לי כבר נמאס לצאת עם כל הבחורים שיש בעולם רק כי השדכניות מתאימות לפי שם ועדה. אני לא סומכת על השדכניות, כמה פעמים אמרו לי שהבחור לא מעשן, או שהוא גבוה, או שהוא מעידה מסויימת ואז הבחור אמר לי דברים אחרים בטלפון... אני מעדיפה לברר בעצמי מול הבחור. וגם שהוא יידע עם מי יש לו עסק... אני אפילו מבקשת תמונה. ולרוב כולם מסכימים. דווקא כשהייתי חוזרת בתשובה טריה ובת סמינר הייתי יוצאת לשידוכים כמו שמקובל והייתי נפגשת בבתים לא לפני שהמורה שלי ביררה על הבחור. אבל היום בגיל 24, אני מרשה לעצמי להתנהל איך שנוח לי. וככה גם המון בחורות חרדיות מהבית שאני מכירה.

קליט

New member
אצלי זה היה ככה

אז יתכן וחרדיות אדוקות יותר - נפגשות בלי שיחה בטלפון . סילי, למה שלא תמצאי שדכניות אמינות ?

Silly Wisdom

New member
אני רשומה אצל איזה 20 שדכניות

לא מציעים לי הצעות נורמלית. ויש שדכניות שבכלל לא מציעות לי בגלל הגיל/ ההורים/ והחזרה בתשובה.

קליט

New member
ואני רשום אצל מאות

הרוב המכריע של השדכניות הן לא רציניות ואין להן מאגר רציני, אז יש לך אפשרות לחפש ולמצוא שדכניות רציניות ואמינות . ויש עוד אפשרות מצוינת - אתרי השידוכים בנט . "חרדית לתמיד" מצאה את החתן שלה תוך כמה שעות באתר "שניים שהם אחד" ! . היא אמורה לפרסם כאן את זה .

זירו0

New member
השאלה מאיפה זה בא...

האמת אין לי ניסיון בזה כלל... השאלה ממה הדרישה הזו בא... אם זה בא ממקום של לעשות עליך רושם או מאכזבה מפגישות... זה נשמע במקרה שכתבת שזה אכזבה מפגישות או בירורים לא נכונים... אם השיחה חופרת כמו בראשונה זה לא טוב... אך מצד שני ייתכן שיחה עניינית וקצרה אולי זה כן טוב?

קליט

New member
זירו, כמו תמיד

הארת את הענין מאוד יפה . *נכון, 2 ההצעות - היו משדכנים שלא בקיאים במקצוע . שדכנית מקצוענית משוחחת הרבה עם הבחורה, והיא יכולה להגיד לי באיזו שיחת טלפון הבחורה מעונינת, ומה האופי שלה . *הבחורה הראשונה היתה גם מעידה חפרנית חבל"ז, והיתה בחורה טרטרנית, ומבוגרת יחסית, - ולא כולן כאלה . *הנה, גם אתה מעיד שחרדיות נפגשות ולא מבקשות לדבר בטלפון . לפעמים זה סיוט . בחורה פעם שאלה אותי במיסרונים ; אם היתה לי פעם חבירה ? . . ואיך אני מסתדר בלי חבירה ? . . . . . :( . . . . . :)

למעלה