אז איזה ליגה אתם מעדיפים?

sdoron1979

New member
אז איזה ליגה אתם מעדיפים?

אנגלית, איטלקית, ספרדית, הולנדית, ישראלית? או שיש ליגות קטנות יותר שמעניינות יותר? אני יודע, כמו ליגה הודית או אירית..סינית או דרום אפריקאית.

omerperez

New member
אני פעם שיחקתי בליגה הדרום-אפריקאית

התחלתי עם מריצבורג יוניטד מהליגה השנייה (קבוצת תחתית ללא תקציב) עליתי ליגה אחרי שהחתמתי שחקנים בעונת הפרישה (סטויצקוב ועוד כמה אפריקאים עם 100 ומשהו הופעות בנבחרת) אבל היה לי באג שלא נתן לשחק עם זרים אז הפסקתי את השמירה אבל אחלה ליגה...

Thierry Henry

New member
יש לי 4 ליגות שאני אוהב..

אני תמיד פותח 4 שמירות במקביל. ישראלית, אנגלית, איטלקית, ספרדית. ישראלית - בגלל מכבי ת"א אנגלית - בגלל ארסנל ספרדית - בגלל אתלטיקו מדריד איטלקית - בגלל מגוון הקבוצות

yuvalf90

New member
עד עכשיו

יש לי את זה שלושה ימים אני רק עם ישראלית תמיד אהבתי אנגלית-ניוקאסל ספרדית-רסינג\ברסה ישראלית-מכיב חיפה ואיטלקית פחות אהבתי

ספרד- בארסה, איטליה- יובה

אני אוהד מכבי חיפה, אבל אני לא אוהב לשחק בליגה הישראלית, בגלל ההגבלה של הזרים.

20מתן

New member
4 ליגות

אנגלית-מנצ'סטר ישראלית-בית"ר ספרדית-בארסה איטלקית-הקבוצות הקטנות

Death messiah

New member
המממ...

ישראלית -מכבי חיפה הולנדית - אייקס אנגלית - ארסנל איטלקית - מילאן ספרדית - ריאל מדריד

positive energy

New member
אצלי זה...

ישראלית- מכבי תל אביב, אולי מתישהו אני אתחיל שמירה עם קבוצה מהלאומית אנגליה- קבוצות בליגות נמוכות בד"כ, אבל ב01/02 שיחקתי עם מנצ'סטר סיטי גם ובfm עם פורטסמות' הולנדית- אייקס וגו אהד איגלז ספרדית- יוסל'ה ודודול'ה

sdoron1979

New member
פעם ניסיתי

ליגה יפנית, אבל אחרי כמה מחזורים כבר עשו ממני סושי... אני מת לנסות ליגה סינית, לראות כמה צופים יגיעו לכל משחק.. בהיסטוריה שלי עם המשחק, שמתחילה מהגרסה הראשונה שלו..מעולם, אבל מעולם! לא היה לי מזל עם ארסנל..תמיד פוטרתי..

למעלה