קראתי את הספר מלא פעמים הסדרה הרסה לי את הכיף....
O odery New member 20/12/07 #65 כן לפנטז על כומר זה משו אחד ולראותותו זה משו אחר...איפה התאורים על יופי עוצר נשימה,על עיניים שאפשר לטבוע בהן ובכלל כשאני נזכרת אז השמלה השחורה שלו די מפריעה,כבר עדיף את מיקי בוגנים
כן לפנטז על כומר זה משו אחד ולראותותו זה משו אחר...איפה התאורים על יופי עוצר נשימה,על עיניים שאפשר לטבוע בהן ובכלל כשאני נזכרת אז השמלה השחורה שלו די מפריעה,כבר עדיף את מיקי בוגנים
ש שבלולית U4 New member 20/12/07 #67 כל סדרה/ סרט על ספר הורס את הספר גם הסדרה קין והבל הרסה לי לגמרי את הספר המופלא.
ש שבלולית U4 New member 20/12/07 #72 הסנדק לא קראתי ולא ראיתי... עוד חור בהשכלה? הגשרים נכון סרט וספר חבל"ז. אולי בגלל השחקנים המדהימים.
O odery New member 20/12/07 #79 חסך סנדק זה חור בהשכלה ללא ספק.ואני בטוחה שזה מקנה נק` זכות אצל גברים.
א אמפדוקלס New member 20/12/07 #66 יוצאי צפון אפריקה? הם סתם מעתיקנים. גם את החינה המסורתית לקחו המרוקאים מהתימנים... (ושניהם לקחו זאת ממקור משותף: המוסלמים)
יוצאי צפון אפריקה? הם סתם מעתיקנים. גם את החינה המסורתית לקחו המרוקאים מהתימנים... (ושניהם לקחו זאת ממקור משותף: המוסלמים)
O odery New member 20/12/07 #80 יקירי לאו דוקא צפרוקאים,בתי הכנסת המתפללים בנוסח ירושלמי אימצו לעצמם את הפיוט היפהיפה הזה(ושהמשורר א.ברמן ינוח)
יקירי לאו דוקא צפרוקאים,בתי הכנסת המתפללים בנוסח ירושלמי אימצו לעצמם את הפיוט היפהיפה הזה(ושהמשורר א.ברמן ינוח)
א אמפדוקלס New member 20/12/07 #87 ורק האשכנזים נאנקים תחת עול 'התפילה הזכה' שלוקחת את תחום השז"ל כפרוייקט אישי. לגברים בלבד, כנראה.
O odery New member 20/12/07 #92 רגע היסטורי/tapuzforum/images/emo124.gif שלומי לא ידע משו,בטח הוא היה עסוק עם המלאכיות של צ`רלי.
א אמפדוקלס New member 20/12/07 #96 למה להשמיץ? אז קצת לא דייקתי. זה לא נקרא! לגבי המלאכיות, לקחתי השראה מהנביא הבומבסטי, אל אל יחזקאל.
א אמפדוקלס New member 19/12/07 #12 כשחושבים על זה גם לנעים זמירות ישראל היתה שריטה עם גמלים... כדכתיב: אשירה לה' כי גמל עליי... אני מקווה שמדובר שם בנאקה ולא בגמל...
כשחושבים על זה גם לנעים זמירות ישראל היתה שריטה עם גמלים... כדכתיב: אשירה לה' כי גמל עליי... אני מקווה שמדובר שם בנאקה ולא בגמל...
ש שבלולית U4 New member 19/12/07 #15 בטח אשירה לה'... אתה יודע כמה זה כבד כשגמל מתיישב עליך.. במקומו גם אני הייתי שרה
ש שבלולית U4 New member 19/12/07 #13 דפקא היה לי גמל אחד משלי... לא שלך כפWה.. אוי איזה צבע יפה היה לו... כזה צהבהב, גבוה עם עיניים גדולות ומשגעות...
דפקא היה לי גמל אחד משלי... לא שלך כפWה.. אוי איזה צבע יפה היה לו... כזה צהבהב, גבוה עם עיניים גדולות ומשגעות...