אז אחרי

אז אחרי

שהייתי עם חמור וזה לא הי'ה זה... מה שנשאר זה גמל... לא גמל שלמה {קטן עליי..} גמל דו-דבשתי {בשלשי'ה} אבל, תגידו רגע, משגל על הגב של הגמל , זה נקרא SXS בכאפייה???

אם הבנתי נכון... אז

אם עושים את זה כשאת נועלת מגפיים של פראדה זה נקרא SXS סטייל?

פשושית37

New member
וואו מאושרת

איזה רזומה

נתקעתי עם האוטו... לא מתניע ../images/Emo73.gif

אני מחכה במשרד לשגריר... דפקא עכשיו גמל היה יכול להיות יעיל...

ובגלל שמשעמם לי קבלו את השיר המדהים

והחדש שלך מאיר בנאי לך אלי תשוקתי, בך חשקי ואהבתי לך לבי וכליותי, לך רוחי ונשמתי לך ידיי לך רגלי וממך היא תכונתי לך עצמי לך דמי ועורי עם גוויתי לך עיניי ורעיוני וצורתי ותבניתי לך רוחי לך כוחי ומבטחי ותקוותי לך אהמה ולא אדמה עדי תאיר את אפלתי לך אזעק בך אדבק עדי שובי לאדמתי לך מלכות לך גאות, לך תאות תהילתי לך עזרה בעת צרה, היה עזרי בצרתי ומה אני ומה חיי ומה כחי ועוצמתי כקש נדף מאוד נהדף ואיך תזכור משוגתי ואור גנוז לפניך יהי סתרי וסוכתי ותחת צל כנפיך תנה נא את מחיצתי

במחילה מכבודו של הבנאי המוכשר

השיר הוא של ר' אברהם אבן עזרא. והוא, אפעס, לא הכי חדש. לאחינו התימנים הפיוט הזה פותח את טקסי יום הכיפורים. טרום תפילת 'כל נדרי'.

אופס ../images/Emo12.gif איזה חור בהשכלה...

יש לך אולי שפכטל? שנסגור החור שלא יקרה עודפם..

בוודאי שיש

תכף אחבוש את כובע השיפוצניק ואבוא לסתום כהלכה כל מה שטעון סתימה...

חשדתי שזה יילקח

לכיוון הזה :) הכובע עמיד ואיכותי, במידה גדולה במיוחד. וכן כתב אלון בשירו האלמותי: "רגע, רגע, רגע כדי להמנע מפגע לא לשכוח כובע שיגן ולא משמש..."

ובתרגום חופשי:

שים כובעון ברגע האון. כי נכון שילדים זה שמחה ואין ספק שגבר זו חולשה אך אם פעם אחת תראי חולשה ויש לך לכל החיים שמחה...

הידעת

ש french letter, הוא שם הקוד לכובעון הנ"ל? גם fish skin הוא שם קוד עתיק יומין לזה.

אחלה נושא שיחה

הוא ואני ברגע הכי אינטימי ואז אני לוחשת לו בחושניות: "מאמייי...אחחח...התדע כי...french letter ו fish skin הם שמות קוד למה שאתה צריך לחבוש כרגע???" "מה??..מאיפה את יודעת????." "אמפדוקלס אמר לי..." ואז הוא יקום יתלבש וילך... "את בוגדת בי..האאאא..." הכל הכל בגללך

אתה יודע איפה הזכירו את זה?

את המכתב הצרפתי, בסדרה ציפורים מתות בסתר (מקווה שאני זוכרת נכון) כשהוא לוקח אותה למלון (עלק מלון, מוטל עלוב..) אחרי החתונה ואומר לה שהוא שכח לקנות מכתב צרפתי והיא כמובן לא הבינה...

odery

New member
נכון!

לא ראיתי תסידרה,קראתי אתזה בצמד ספרים,אויש,איזה דביק וטוב היה לקרוא כאלה ספרים בגיל 12,חשבתי שאני אלמד את כולם...

למעלה