אז אחרי הדרמההקניינית שיצרתי

פישים

New member
אז אחרי הדרמההקניינית שיצרתי

יש במנגו טרנץ' מושלם - קנווס, קלאסי, לא זול. מזל שהיה ארוך מדי לטעמי כי במקומו קניתי בזארה מעיל פוך קליל ודק, עם כובע מתחבא בצווארון. מספיק ארוך לצרכים שלי, מספיק מחמיא, קל מאד. כתמתם-אדמדם. אני מרוצה. מגפיים - יש מגפונים של מליסה בקסטרו. כמו אלה שארנבינה קישרה, עיטור אחר. לא זול אבל הכל יחסי. עושות את העבודה ומספיק יפות לכל צורך. ראיה - חשבתי שרק ברח לי הפוקוס, מסתבר שהגעתי לגיל של משקפיים יעודיים לקרוב. בחרתי מסגרת מחמיאה, מחכה לאסוף אותם. מדהים כמה כיף הסנטר, בלי ילדים

rnavina

New member
תתחדשי
כפול 3

כמה עולים המגפונים ובאיזה צבע בחרת? וכמה עולה הטרנץ' במנגו? <הסנטר מעולה לקניות נטולות ילדים. יש המון חנויות תחת קורת גג אחת
>

פישים

New member
...

מגפונים 300, טרנץ' מעל 500 (קניתי גם ג'ינס ב-219 ו-3 חולצות לי, חולצה לו, 2 פיג'מות הלו קיטי להן בטויס אר אס - לא 100% כותנה אבל עושות רושם נעים, מחכה לכביסה כדי להמליץ, מתנה לאחיין וקלפי מלחמה - דרדסים).

D X 9

New member
איזה כיף

תהני. ושיהיה מספיק חורף לחרוש עליהם

פישים

New member
גם כמה דקות גשם מצדיקות את המגפונים

הניקוז פה זוועה ואני מפזרת ואוספת ברגל

D X 9

New member
תקשיבי - רגליים יבשות וחמות = בריאות ושלווה

(כתבה זו שהגיעה השבוע לעבודה בסנדלים, מהממות אמנם אבל בכל זאת סנדלים.) תתחדשי.

h 3

New member
גם אני ראיתי אתמול במנגו מעיל מ-א-מ-ם

אבל לא נראה לי שהוא טרנצ'י (עדיין לא לגמרי הפנמתי את ההגדרות).. מם פוכי חמים ונעים, היה במן בז' ובשחור, ארוך וכייפי, עלה נדמה לי 650, לא קניתי, אבל לגמרי בא לי עליו... אולי בהמשך... חבל שאין פה זארה, בדיוק חשבתי על זה אתמול (אולי יש ואני לא יודעת? תכף בודקת...) תתחדשי! H

juspan

New member
פישית תתחדשי, ובזארה קניתי לה

טרנץ' שנה שעברה (ברור שהיא בחרה ורצתה, בכלל התלוותה אלי לקניות אז לאחותה הקטנה). ומאוד שמחנו השנה לגלות שעדיין טוב עליה לגמרי. אבל בדיוק היום במסגרת סדר-מעבר (לשגרה) שעשינו כמעט כל היום בבית, הורדתי אותו מהמתלים שבכניסה לבית. כבר אי אפשר היה לראות מה תלוי שם ובטח לא להוציא משהו מבין הערימות התלויות אחד על השני, ואפסנתי אותו לצערי בארון כי כבר לא מתאים למזג האוויר. מניחה ששנה הבאה כבר לא יתאים אבל לא היה לי לב להכניס אותו לארון המיוחד של הבגדים הישנים (כי ממנו, אצלי, כלום לא באמת יוצא אף פעם).

פרמלה

New member
תתחדשי!

הסנטר, אפילו עם ילדים, עדיף על קניון שבעת הכוכבים היום. הבטחתי לצעירית שנלך היום לקנות לה שם מגפיים. בדרך קלטתי שבטח יהיה שם צפוף קלות בשל מזג האוויר. אכן. למרות זאת,כוחותינו יצאו בריאים נפשית ופיזית עם מגפיים לצעירית, שמלה לבכורית, מכנסיים לאמא (אמא קונה בגדים זה אירוע נדיר. מצריך מצב כוכבים יוצא דופן) ורשת כדורסל לתלייה בתוך הבית, שכבר נוסתה בהנאה. לטין טין לא הלכנו וכרטיס גירוד לא גירדנו - אלא היו משאות הנפש הנוספות של צעירית. אי לכך נצטרך לחזור שוב. כפי שהיא אמרה: "רציתי לבלות רק איתך"

פישים

New member
כדורסל בבית וסולם טיפוס הם שני חלומות שאולי

נממש החורף הזה. יש לי כאן אחת שצריכה הוצאת אנרגיה מבוקרת - אחרת היא קצת מתנדנדת כאן לא לגמרי בשליטה (קפיצית). היום הקפיציות הזו התבטאה, בין היתר, בנפילה מכסא (עצרה את עצמה, לא הייתה דרמה) ובלא לשים לב לאחיה החולה המסכן ששכב על מזרון הפעילות ודריכה עליו על לא פחות מ-3 איברים שונים.

למעלה