אז אולי כן יש סיכוי?

a l e x 8 3

New member
אז אולי כן יש סיכוי?

אני בדיוק כמו זוריק עליתי ארצה ממוסקבה לבדי בגיל 18. גם צבא וכל זה.עוד לפני העליה חלמתי למצוא חברה ישראלית בארץ כי בשבילי רק כך אפשר להיות ישראלי אמיתי ולהרגיש באמת שייך.חוץ מזה ישראליות כל כך יפות.אבל כאן החלק היפה נגמר.כאשר הבנתי את המנטליות הישראלית הבנתי שזה בלתי אפשרי.אני מוכן להשתנות ולקבל אנשים כמו שהם אבל הישראלים לא כך.במיוחד הבנות. ואז הבנתי שהן לא יקבלו אותי כמו שאני לעולם.זה פשוט לא יעבוד...אז מה אתם אומרים?רק בלי ציניות מסריחה בבקשה.

CU22 האחת

New member
מכירה את הקטע הזה

של ישראליות שלא רוצות לצאת עם רוסים ולהיפך כי נראה להם שזה לא ממש מתאים מנטליות שונה וכאלה אני ממש לא מסכימה איתם אני יצאתי כמה וכמה פעמים עם רוסים ומאוד נהנתי היחס שקיבלתי מהם היה שונה מהיחס שקיבלתי מגברים ישראלים שיצאתי איתם ויש לציין שהוא היה שונה לטובה:)גם החבר הנוכחי שלי הוא רוסי כן כיף לי:) אז כן יש סיכוי ומי שלא רוצה לקבל אותך רק בגלל זה -אז ההפסד כולו שלה ודבר נוסף זה שתצא עם בחורה ישראלית לא יהפוך אותך לישראלי אני חושבת שאתה כבר נחשב ישראלי כל ההקרבה שלעלות לבדך לארץ ולתרום למדינה הופכת אותך לציוני אפילו יותר מאנשים אחרים שנולדו פה ולא היו מוכנים להקריב דבר וחצי דבר בשביל המדינה אז תהייה גאה בעצמך ובמי שאתה ואל תנסה להשתנות בשביל אנשים שלא מוכנים לקבל אותך-כי הם בטח לא יותר טובים ממך

מאוהבת28

New member
../images/Emo23.gifאלכס היקר!!!

אני עליתי לארץ בגיל 13 ילדונת קטנה, חשבתי בדיוק כמוך "להשתנות" בשביל להיות מקובלת בחברה ישראלית..... ותאמין לי שזה לא נכון בכלל, היום אני בת 27 נשואה טריה לבחור שמגיע כמוני מרוסיה ובחיים לא חשבתי שאתחתן עם מישהו רוסי גם בעלי חשב ככה. אני אישה הכי מאושרת כי אנו מבינים אחד ת'שני כ"כ מצויין שלא נראה מישהו אחר היה מבין אותי, מבקל אותי ככה. למרות לפני שהתחתנתי יצאתי רק עם ישראלים. אני גדלתי כאן אך אני עדיין מחוברת לתרבות רוסית (למרות שבעלי שונה ממני בהרבה בקטע הזה), אני חולה על מוסיקה רוסית, ערוצים רוסים, חינוך וכו'... אני עובדת בגן לכן אני הרבה משווה לחינוך רוסי. אני חושבת התרבות ישראלית עלתה כמה מדריגות רק בעזרת עולים בוא נקח ספורטאים הרוב רוסים, או למשל תוכנית רוקדים עם כוכבים מי האלופים בריקודים מי?!!! רוב התוכנית רוסים!!!! גאווה לישראל. וכשצפיתי לראשונה בסדרה כ"כ שמחתי שהסדרה מדברת על עלייה כי לחברה ישראלית לא כ"כ מוכרה תופעה הזאת, אבא שלי עבר עלייה מאוד מאוד מאוד קשה. הסדרה חושפת רגשות קשות בנושא עלייה וחברה ישראלית תהיינה יותר מודעת, רגישה לנושא זה. אני חושבת. מה שאני רוצה לומר שאני מסכימה עם כל מילה שכתבה לך "אחת". אני חושבת לעלות מרוסייה זה רק גאווה, כך אני חשה. אז תאמין בעצמך ותצליח

a l e x 8 3

New member
בנות...

בנות הכל טוב ויפה אבל לא כל כך פשוט לצערי הרב.הבעיה היא בכך שכאשר היום אומר רוסי אז מתכוונים למישהו שהוא לא קשור לא לישראל ולא ליהדות.וכן נכון שבזמן האחרון באו הרבה כאלה.אבל מה עם כל אלה שהם יהודים ורק באו מרוסיה???זהו כאן ישראלים לא עושים הבדל.זה כבר מסובך מדי.כולם פשוט רוסים ששותים וודקה כל יומיים.ושמישהו יגיד לי כאן שזה לא נכון!...בטח שאני ישראלי גאה ואף אחד לא ישנה את זה אפילו אם יגידו רוסי עליי מאה פעם ביום!

מאוהבת28

New member
שמע.......

אחת שמגיעה מקהילה רוסית מסכימה איתך, צודק זאת סטיגמה על רוסים "כל רוסיות זונות" למשל. אין מה לעשות עם זה אבל לאט-לאט הרוסים שולטים בארץ כל תחום שתקח, פוליטיקאיים, שחקני קולנוע/תיאטרון, אפילו יש ערוץ רוסי-ישראלי. חמוד שלי אלכס היקר רוסים על מפה שולטים!!! לא שיש לי חס וחלילה משהו נגד עדות אחרות!!! אני אוהבת את כולם העיקר שיהיו בני אדם. אם נקח סדרה האהובה שלנו אני חייבת לציין שאני בעננים ששחקן כמו הנרי כבש חצי בנות ישראל ומהיכן בחור המוכשר הזה הגיע מרוסיה.........ובכלל סדרה מציאותית על התאקלמות של רוסים. אגב תודה על שיר אם יהיו שירים או מנגינות נוספים של סדרה אשמח לקבל שוב תודה לילה טוב ושבוע טוב

טלולולו

New member
אממ..

אני, בשונה מהשתיים שהגיבו לפניי לא רוסיה, ואולי לא יכולה להזדהות עם מה שעבר עלייך/ או עדיין עובר.. אני צברית אבל אני חושבת בדיוק אותו הדבר!..זה לא משנה מאיפה באת, זה משנה מי שאתה!..וההכללה שהישראלים לא מוכנים לקבל אנשים כמו שהם לא מדוייקת בכלל, כי אני ישראלית ולי זה ממש לא משנה. יש לי ידידים רוסים, בדיוק כמו שיש לי ידידים אתיופים וידידים צברים.. והכי חשוב, אל תאבד תקווה ואל תגיד שזה לא יעבוד.. בהצלחה

למעלה