אזרחות שוויצרית

עידו014

New member
אזרחות שוויצרית

לאבא שלי יש אזרחות שוויצרית כי אבא שלו נולד שם.
לפני שנתיים אמא שלי ושתי אחיותי (מתחת גיל 18) קיבלו אזרחות שוויצרית בקלות רבה.
אני בן 27 ולכן זה הרבה יותר מסובך, ובכל זאת אנסה. (הבנתי שאח"כ האזרחות עוברת גם לילדים שלי, וגם מאפשר כניסה לארצות הברית)
לפי מה שהבנתי מהשגרירות, צריך למלא טפסים (בצרפתית או גרמנית, למה אין להם באנגלית??) ותנאי הכרחי זה להוכיח שהייתי בשוויץ כמה וכמה פעמים. אח"כ באים לראיון וצריך להסביר למה אני רוצה אזרחות ומה אני יודע על המדינה, ואיזו זיקה יש לי למדינה.
האם זהו התהליך כולו או שפספתי משהו?
יש לי חתימות בדרכון הישראלי שהייתי בשוויץ עכשיו ולפני שנתיים. לא נראה לי שזה מספיק........
הייתי שם גם לפני 7 שנים אבל נחתתי באיטליה, איך אני יכול להוכיח שהייתי בשוויץ? להביא להם תמונות שהצטלמתי שם? לא מגוחך? (תכלס אפשר לערוך מלא כאלה בפוטושופ)
אלפי תודות לעונים!!

forglemmigej

New member
תעשה מה שאמרו לך לעשות בשגרירות

תשאל אותם כמה פעמים היית צריך להיות בשוויץ על מנת לקבל את האזרחות.
האם הוריך חיים בשוויץ, כי אם לא איך אמך קבלה את האזרחות בדיוק?

forglemmigej

New member
מצאתי עוד אינפורמציה

[URL]http://www.eda.admin.ch/eda/en/home/reps.html[/URL]
כתוב שם שצריך להרשם לאזרחות הזו עד גיל 22 ואם לא עשית זאת עליך לשחזר אותה עד 10 שנים, כלומר עד גיל 32 הם מבקשים שתביא הוכחות לזיקה שלך לשוויץ.
התופעה הזו קיימת גם בדנמרק כשגם עד גיל 22 צריך להחליט איזו אזרחות רוצים (אין כפל אזרחויות מה שיש בשוויץ), מה שאני יודעת על אנשים שעברו את גיל 22, הם הגיעו לדנמרק והלכו ללמוד ולעבוד כשנה ,מה שהראה שהם בהחלט מתענינים במדינה ,סתם לעבור בטיסת קונקשן לא מראה על זיקה. האם יש מצב להיות שנה בשוויץ כעת.

למעלה