אזרחות רומנית

balos

New member
אזרחות רומנית

שלום לכולם! אני מעוניין להוציא אזרחות רומנית, אמי ילידת רומניה ואין לה כרגע אזרחות אך היא זכאית כמובן. השאלה שלי, האם אמי חייבת להוציא אזרחות רומנית ע"מ שגם אני אוכל לקבל אזרחות רומנית? או מספיק שאני אישית אביא הוכחות שאמי ילידת רומניה בשביל שאני אקבל? שמעתי גם שהרומנים עושים מבחן בקיאות בהיסטוריה הרומנית בשפה הרומנית וגם שמעתי שאם עושים את התהליך דרך עו"ד אפשר להימנע מהמבחן (אני לא דובר רומנית), האם זה נכון שדרך עו"ד אפשר להימנע מהמבחן? אם מישהו פה בכללי עבר את התהליך הזה ומכיר אותו, אני אשמח לכל עזרה, עיצה וטיפים שאפשר בנושא וגם המלצה על עו"ד טוב שמתעסק בנושא
תודה

אני עכשיו עוברת את ההליך הזה

אבי ז"ל הוא יליד רומניה, למזלי הוא עוד הספיק להוציא לעצמו את תעודת הלידה והדרכון כך שנחסכה ממני המשוכה הזו. מה שצריך לעשות זה שאמך אם עדיין ב"ה בחיים תוציא גם היא לפחות את תעודת הלידה שלה וברגע שהיא תאושר על ידי השלטונות ברומניה, תוכל גם אתה להתחיל בהליך. אין שום צורך במבחן, הדבר היחיד הוא שבבואך לקחת את התעודה מהשגרירות, ישוחחו איתך שם ברומנית ולכן מוטב להיות עם מישהו שדובר רומנית. ענין נוסף, אני בהתחלה חשבתי שאוכל לעשות זאת לבד ללא עורך דין אבל זה כמעט ובלתי אפשרי, זה ייאלץ אותך לדעת רומנית על בוריה, לנסוע לשם למשרד המשפטים כדי להוציא מסמכים ולבסוף ההוצאה יותר יקרה. יש לי עו"ד מצויין שמטפל בזה והגעתי אליו גם אני בהמלצות. אני לא יודעת אם מותר לפרסם אותו כאן אבל במידה ותרצה פרטים שלח לי מסר ואתן לך את כל הפרטים שיש בידי. בהצלחה

Vintage

New member
סליחה על ההדחפות

אשמח לקבל את ההמלצה לאותו עו"ד

Nobilis

New member
בקשה ../images/Emo196.gif

המלצות על עו"ד - במסר פרטי בבקשה.

davidlayba

New member
אפשר בבקשה לפרט את נושא המחיר ? ...

כמה העו"ד שאת פועלת דרכו ביקש עבור התהליך אותו את עוברת כעת ? תודה מראש

nln

New member
גם אני מעוניין בפרטים

שלום סבי הוא יליד רומניה וגם במשפחתי חשבנו להוציא דרכון רומני גם אני מעוניין בפרטים על התהליך עם אפשר (מה צריך לעשות מבחינת פרוצדורות,עלויות וכו') תודה :גלעד

Nobilis

New member
המלצה

עשה שימוש במנגנון החיפוש של הפורום על המילה "רומנית". היו כאן הרבה שירשורים בנושא. בהצלחה.

ערב טוב לכולם! ל- VINTAGE העברתי פרטים

במסר אישי, מי שמעוניין בפרטים על עוה"ד שמטפל לי באזרחות מוזמן לשלוח לי מסר אישי ואשמח לתת לו את הפרטים.

למעלה