אזרחות רומנית

TheTravelMan

New member
אזרחות רומנית

שלום, אני רוצה להוציא אזרחות רומנית דרך סבא וסבתא שלי בכדי שאוכל לחיות ולעבוד ברחבי אירופה. אני לא יודע אם האזרחות שלהם נישללה או לא. איזה עורכי דין מומלצים? כמה הם לוקחים ? האם משלמים להם לפני קבלת האזרחות הרומנית או אחרי ? ( חשוב לי מאוד) תודה רבה לעוזרים

TheTravelMan

New member
קראתי פה שאפשר לסוע לרומניה

ולהגיש את המסמכים במשרד הפנים שם ואז לא צריך עורכי דין וגם התהליך מתקצר ב 6 חודשים. זה באמת נכון וכל כך פשוט? איזה מסמכים צריך? הם מדברים שם אנגלית?

Nobilis

New member
תשובות

א) לא, זה לא כל כך פשוט. ב) כל המסמכים שתצטרך גם להגשה בארץ (יש רשימות בהודעות קודמות), בתרגום לרומנית. ג) אתה לא יכול לסמוך על זה. תצטרך עו"ד מקומי שיסדר עבורך את העניינים. בתמצית - אלא אם אתה ממש יודע מה אתה עושה, בטוח לחלוטין ביכולתך להסתדר ברומניה, ויש לך כסף לבזבז על טיסה וכו', עדיף שתיקח עו"ד מקומי. קח בחשבון שתוצאת התהליך אינה מובטחת.

TheTravelMan

New member
תודה על התשובה

עם אני יקח עורך דין טוב, מה הסיכויים שאני יקבל אזרחות רומנית אם היא נישללה מסבא וסבתא שלי? ומה הסיכויים שאני יקבל אזרחות רומנית אם אזרחותם לא נישללה?

Nobilis

New member
בגדול...

(ובהנחה ואינך קטין) אם אזרחותם לא נשללה - סיכוייך סבירים עד טובים. אם אזרחותם נשללה - אפסיים עד לא קיימים.

TheTravelMan

New member
אוקי תודה רבה

אני ינסה לברר אם אזרחותם לא נישללה... באילו שנים שללו את האזרחות לרומנים שהיגרו לישראל ? הם עברו ב 1958 או 1959 אם אני לא טועה.

למעלה