אזרחות צ'כית- סיוע.

thomach

New member
אזרחות צ'כית- סיוע.

האם יש לי ולמשפחתי סיכוי לאזרחות אירופאית..? סבי, שנפטר, עלה ארצה מצ'כוסלובקיה לשעבר.. וסבתי, חיה ונושמת, עלתה מאיזור הרי הקרפטים.. עדיין מלא איתרתי את האיזור הספציפי. האם קיים סיכוי להוציא אזרחות צ'כית? האם קיימת אפשרות להוציא אזרחות כזו, על בסיס צאצא לאדם שנפטר..? תודה.

Nobilis

New member
תשובה

אני לא חושב שיש כאן מומחים לאזרחות צכית. מומלץ לפנות לשגרירות בשאלה הזאת. בהצלחה.

egozi13

New member
מנסיוננו - פנה לשגרירות (בטלפון או דואל)

הם נחמדים ויעזרו. אני חושב שמה שתצטרך זה הוכחת אזרחות של סבא שלך, ואז של ההורה שלך ואז שלך, עם כל הניירת בדרך בתרגום נוטריוני לצ'כית (תעודות לידה, אישורים על שינויי שם וכד') בהצלחה.

סבתי וסבי נפטרו, אך לפני זה אבי הוציא אזרחות.

בכל אופן, אני גם עובר כזה תהליך, אתה צריך הוכחות לכך כמו תעודות למיניהן. אחרי שמצאת תעודות על אזרחות של סבא וסבתא שלך אתה צריך להוציא תעודות לידה [הם בחינם]. את התעודות אתה צריך לתרגם לצ'כית. תירגום אצל דוד הרון-מתרגם נוטוריוני עלה 1500 שקל. 052-3635558. אישתך לא תוכל לעשות אזרחות צ'כית, מה הסיבה אל תשאל אותי-כי אני לא יודע. סה"כ כל התהליך זה שנה בערך. יש כמה וכמה ראיונות בשגרירות בדיקות למיניהן וזהו.

מומחה 100

New member
כל הכבוד תשובה קצרה ונכונה

גם עו"ד עמל יכול להעניק את השירותים לקבלת האזרחות הצ'כית באופן אישי וישיר עם משרד הפנים בצ'כיה, שווה לדעת ולהערכה . אתם יכולים גם לבקר בדפי האזרחות הצ'כית באתר lawopera .

מומחה 100

New member
תשובה וסיוע בהליך הענקת אזרחות צ'כית

שאלתך מאוד כללית, מתמצית העובדות שהעלת כאן מבין שסבתא שלך עלתה מאיזור שהינו היום אוקראינה ולא צ'כיה, ואם סבא שלך גם מאותו איזור אין כל סיכוי לזכות באזרחות צ'כית ולא סלובקית. אין כל צורך לפנות ולהטריד את עובדי השגרירות הצ'כית הנחמדים בבירורים ומחקרים. אשמח לתת שירותים משפטיים ונוטריונים בתחום האזרחות הצ'כית על יסוד קבלת נתונים מוצקים של מקום ותאריך הלידה בצ'כיה ואנא מכל הפונה להפריד בין צ'כיה לסלובקיה ואין היום צ'כוסלובקיה. הערת אגב לא כל מי שעבר ו/או עלה מצכוסלובקיה חובה להיות צ'כי כמו כן לא כל מי שנולד בצ'כיה הוא צ'כי. למתן יעוץ ראשוני ללא כל התחייבות מוענק לגולשים כאן לפנות אלי 0545880000 ולבקש באדיבות את עו"ד עמל.

מומחה 100

New member
בירור זכאות לאזרחות צ'כית

מתוכן הפניה עולה, כי חסרים פרטים מהותיים הדרושים לצורך מתן התייחסות מותאמת ונכונה. יחד עם זאת, מומלץ לפנות בשאלתך להתייחסות לעו"ד אנואר עמל המומחה בתחום, נייד 0545880000 [email protected] www.lawopera.com רצוי לפרוס את מלוא הפרטים בפני עו:ד עמל אנואר על מנת שיוכל להתייחס למקרה באופן ממוקד יותר. בכל אופן, ראוי לשקול ייעוץ משפטי, הכוונה והדרכה מקצועית אצל עו"ד העוסק בתחום זה לפני נקיטת פעולה כלשהי. אם יש לך שאלות נוספות בנושא זה או בנושאים אחרים, באפשרותך לכתוב אלינו שנית.

למעלה