אזרחות פולנית

NatSH

New member
אזרחות פולנית

מישהו מכם אולי מכיר עו"ד תותח!!!!! שמתמחה בכל מה שקשור לאזרחות פולנית? אשמח להערות (והארות) ולכמה שיותר
תודה, נטלי

frodo6

New member
אני לקראת סוף התהליך

ואני מאוד מרוצה מהעו"ד ,אם תרצי את השם שלה שלחי לי הודעה לתיבה

GeJuFan

New member
אני גם אשמח למס' טלפון

וכן פרטים על התהליך עצמו, כמו אילו מסמכים נדרשת להשיג, האם ישנם מבחנים מסוימים שעושים, כמה זמן לקח התהליך מתחילתו ועד עכשיו וכמובן כמה עלה לך הכל.

אספרסו2

New member
כאן את רוצה ייעוץ בחינם

ובנבזות רבה את מלגלגת ובזה לאנשים שאין להם סכומי עתק לשנע איזה חתול רחוב ולאמלל אותו. צדקנות ניבזית במיטבה.

amitm5

New member
../images/Emo67.gif הסתבכת, חביבי, הסתבכת

אתה רגיל לעזור לאנשים בעוברים לאירופה או ישראלים באירופה, ואז אתה הולך לפורום חתולים ושואל איך נפטרים מהמטרד הזה? או ההיא ש"מעיזה" למסור את החתול? אתם לא יודעים שפחות מסוכן ללכת להפגין באירן נגד שלטון האייטולות מאשר לעשות דבר כזה? זה אנשים שמתייחסים לחתולים כמו שהודי מתייחס לפרה....

GeJuFan

New member
שני תיקונים:

האחד: ייעוץ מקבלים מאיש מקצוע מכיוון שפרודו6 הינה איש מקצוע אלא אדם פרטי היא אינה יכולה לתת לי ייעוץ אלא רק לחלוק מידע מהחוויה הפרטית שלה. השני: הגברת הנכבדה שפרסמה בפורום חתולים עומדת לנטוש את החתולה האישית שלה חתולה שהיא בת 12. וכן אני "מלגלגת ובזה", אם אתה רוצה, למי שמבקש עזרה אבל קוטל כל רעיון שמציעים מבלי אפילו לנסות אותו במיוחד כשיש לו עוד חצי שנה לפני שהוא נוסע. ועוד יותר אני בזה לאנשים שללא כל סיבה הגיונית (ולגברת אין סיבה הגיונית) נוטשים את הבע"ח שלהם כאילו היה בובת סמרטוטים ישנה במיוחד כשאותו בע"ח כבר מבוגר מאד וברור לגמרי שהנטישה הנעשית רק תגרום לו סבל. אז כן לאנשים כאלו שאחרי 12 שנה מוכנים לנטוש את החתול/הכלב שלהם אני בזה. מה לעשות נולדתי אדם ולא טרול כמוך. עכשיו תהייה טרול טוב ותחזור למערה שלך

אספרסו2

New member
שני תיקנים

את הייעוץ המקצועי ששילמו בעבורו את רוצה בחינם.כמו תיקן ביוב מצוי שעט על השאריות. אם תתני יחס לבני אדם כמו שאת מתיימרת לתת לחתולים שלך,שליבי עליהם,אולי תקבלי יחס של בני אנוש.

GeJuFan

New member
אפשר לגלגל עיניים על מה שכתבת?

לא משנה גילגלתי בכל מקרה. האמת עשית לי את הבוקר צחקתי כל כך חזק. מעבר לזה אני מפסיקה להגיב לך, אתה כנראה ממש משועמם ולי יש דברים יותר חשובים לעשות בחיים. אני כבר אפנה לפרודו6 בפרטי בתקווה שהיא תסכים לחלוק את החוויה האישית שלה איתי, חבל האמת זה היה יכול להיות שירשור מאד מעניין מנקודת מבט של אדם שעובר את התהליך של קבלת אזרחות למען אנשים שיבואו בעתיד לפורום בחיפוש אחר אותו מידע, חבל שהרסת אותו
באמת שיהיה לך סופ"ש נעים

למעלה