אזרחות מרוקאית

אזרחות מרוקאית

לפני מס' שנים הצלחתי לאתר את דרכונו המקורי המרוקאי של אבי בארכיוני הסוכנות. (חוויה מרגשת לכשעצמה...). הייתי רוצה לדעת מהן אפשרויותי לחדש לאבי את האזרחות המרוקאית שלו, מהם התהליכים עליו לבצע ומהם המקומות, משרדים שאליהם עלנו לפנות. כמו-כן, אשמח לדעת מהי האפשרות לשרשר את אזרחותו של אבי אלי. אבי יליד 41 ועלה ארצה בשנת 61. תודה רבה דני.

הודפי

New member
אביך לא איבד את אזרחותו המרוקנית

צריך רק לחדש את הדרכון באחת משגריריות מרוקו ולנמק איפה הוא היה מיום בו פג תוקף הדרכון !!

אזרחות מרוקאית

עד כמה שאני יודע, ישנה אפשרות לחדש דרכון בשגרירות במדינה בה הינך מתגורר בלבד. כיום אין בישראל משרד נציגות / שגרירות מרוקאית. האם באמת ניתן לפנות לכל שגרירות מרוקאית בעולם? ושאלה נוספת, האם ישנה בעיה לומר כי הוא שוהה בישראל כל השנים הללונ (למרות שאין לו חותמת כניסה לישראל)? תודה רבה על התשובה המהירה. דני

mykey2

New member
גם אני רוצה לאתר את הדרכונים של הור

שלום לך דניאל וקנין, אני ילידת שנת 1955 ולצערי אין לי תאריך לידה - חודש ויום ואני בספק לגבי השנה.חשבתי שאם אאתר את דרכוני הורי אצליח להגיע לתאריך הלידה שלי. למי פנית בסוכנות והיכן ?. תודה לך

דרכונים מרוקאים בסוכנות היהודית

אני לא זוכר בדיוק את הפרטים המדוייקים. מדובר בארכיונים של הסוכנות שממוקמים באיזור צריפין. ניתן לקבל את מספר הטלפון של המקום דרך משרדי הסוכנות היהודית בירושלים. מקבלים מהם טופס למלא ובו ממלאים את כל הפרטיםוהם עורכים חיפוש האם הדרכון מצא אצליהם.מקווה שעזרתי. דני

למעלה