אזרחות ליטאית

brrcold

New member
אזרחות ליטאית

אם אני נהית אזרחית ליטאית, לא אוכל להיות גם אזרחית של ישראל. אני גרה בארץ ורוצה לדעת מה זה אומר. לא אוכל חיות כאן יותר אם אני מוותרת על האזרחות שלי? לעבוד? לבקר אפילו??
אני נורא רוצה את הדרכו האירופאי אבל לוותר על האזרחות שלי....
יש עוד כאלה שיש להם רק דרכון אירופאי שגרים כאן בארץ?

בקר12

New member
אני רק שאלה

מה כל כך דחוף לך בדרכון הליטאי אם את ממשיבה להתגורר בארץ?

brrcold

New member
אני..

אני רוצה ללמוד בחול (ואולי גם להשאר) ואני לא נהיית יותר צעירה. אבל אני מפחדת לעזוה הכול בלי אפשרות לחזור.

בקר12

New member
דרכון ליטאי לא יעזור לך במיוחד ללימודים.

אם תרצי להישאר אז תשקלי

brrcold

New member
למה

למה לי לחכות? אם זה לא לימודים, אז לטייל יש סיבות רבות למה אני ורבים אחרים רוצים דרכון אירופאי.

בקר12

New member
לא שאלתי למה זה רצוי. שאלתי למה זה דחוף.

ברור לי למה זה רצוי. מזיק זה בטח לא.
אבל למי שמתגורר בארץ המשמעות של ויתור על האזרחותה ישראלית (אם זה אפשרי בכלל) לא שווה את זה.

forglemmigej

New member
אפשר לקבל את האזרחות הישראלית בחזרה

יש הליך שעוברים אבל חייבים לחיות בארץ בתקופה הזו אי אפשר לשחזר אזרחות בלי לחיות בארץ.
בקשר ללימודים יכול להיות שיש מקומות ששכר לימוד מופחת או בכלל לא משלמים אבל המחיה מאד מאד יקרה הרבה יותר מאשר בארץ רוב הסטודנטים בחול לוקחים הלוואות כדי לשרוד ואז צריכים להחזיר במשך השנים .
הלימודים הם תלויי שפה של מדינה אני תמיד ממליצה ללמוד בשפת המקור של המדינה ולא באנגלית שמה . להגיע לרמה של שפה שניה ללימודים זה לוקח הרבה זמן . מציעה לך ללמוד בארץ הרמה גבוהה והתארים מוכרים בחול.

forglemmigej

New member
לפני כחודש זה היה לטביה

ולפני כן שבדיה ולפני כן פינלנד

forglemmigej

New member
למה אני מתכון

כל חודש בערך מגיע/ה הנה לפורום מישהו שכותב/ת באותו סגנון רק עם פרטים אחרים לא הייתי אומרת שאת/ה imposter אבל צורת הכתיבה כל כך זהה ..

brrcold

New member
באמת תודה רבה.

באתי לכאן רק לקבל קצת אינפורמציה, ובמקום זה אחד שואל בשביל מה כל זה ואחר חושב שאני "impostor".
לא משנה, אמצה עזרה במקום אחר.

forglemmigej

New member
אני ממש לא מודאגת

בעוד חודש תבוא/י הנה עם סיפור כיסוי חדש אבל עם אותן שאלות..

brrcold

New member
תבדקי את IP שלי, אני לא אותו אדם

אי אפשר אפילו להתלוננן כאן. את מנהלת הפורום את לא יכולה לבדוק מי זה מי לפני שאת אומרת דברים כאלה, בשביל מה את כאן בכלל: לא בשביל לתת עזרה זה ברור.

למעלה