אזרחות בריטית

בקר12

New member
את טועה

אם הוא נולד לאחר שההורים היו בסטטוס של תושבות קבע (ILR) אז הוא אוטומטית בריטי בלידתו ואינו מוגבל ברישום עד גיל 18

noa scotland

New member
אני התייחסתי ל-ILR אחרי שהוא נולד ולפני שעזבו

את ה-UK. אתה טענת שהיה צורך שיהיו ILR בזמן הלידה וזה לא מדוייק לגבי התוצאה של קבלת אזרחות (באיזה שהוא שלב, לאו דוקא בלידה).

בקר12

New member
אני מאוד דייקן

אם תשימי לב התייחסתי לאזרחות בריטית מלידה כי ברור לי שהוא אינו יכול כנראה להתאזרח עכשיו כי הוא מעל גיל 18 וגם לא גר בבריטניה - אלא אם כן הוא גדל שם עד גיל 10 מה שאינו רלוונטי לו (כנראה)

promod

New member
האם הכי פשוט לגשת לשגרירות הבריטית

ולנסות את מזלי?

noa scotland

New member
מנסיוני לא*. מנסיוני, הכי נכון

זה לפנות למשרד הפנים, בבריטניה. אפשר לעשות את זה דרך עו"ד שמתמחה בהגירה או פשוט לפנות במכתב. אל תצפה להרבה... אבל בעיני, תמיד עדיף לנסות מאשר לוותר מראש. * כשאני סיפרתי על החוויות (שעכשיו מובילות אותי להגיד "מנסיוני") לחבר עו"ד בסקוטלנד, הוא הסביר לי שהבעיה בקונסוליה היתה שהם בעצם, למרות התפקיד ה"משרד-פנימי" שלהם, עובדים של משרד החוץ, ובתור שכאלה יש להם מעט מאד שיקול דעת. עם כל מה שמחוץ למסגרת הרגילה הם לא יודעים איך להתמודד. במשרד הפנים הרבה יותר קל להגיע לסמכויות בכירות יותר שאולי יאפשרו חריגה מהכללים הנוקשים.

בקר12

New member
מסכים עם נועה

במידה ואתה זכאי לאזרחות בריטית המקרה שלך מורכב. סביר שלא יהיה להם את הידע לטפל בך.

promod

New member
הליך מאוד מסובך

אז מה הסיבה שקיים קונוסליה אנגלית? בישביל דברים כאלה לא ?ץ

בקר12

New member
וחוץ מזה - אל תבאסי אותו

גם אם ההורים שלו קבלו ILR לאחר לידתו זה לא היה עוזר לו לבקשה עד גיל 18 כשגר בארץ. מה שכן, אם ההורים קבלו ILR הם יכלו להגיש לו בקשה לאזרחות כשהם גרו באנגליה.

noa scotland

New member
ניסיתי דוקא לעודד אותו ../images/Emo9.gif

שתמיד יש אפשרות לנסות... it ain't over till the fat lady sings - מי כמוני יודעת, מנסיון, כמה שזה נכון...

בקר12

New member
יש מישהיא בפורום עוברים לאירופה

שמחפשת ישראלים בסקוטלנד - ראית?

למעלה