אזרחות בהולנד

אביאל9

New member
אזרחות בהולנד

שלום לכולם אני חבר חדש בפורום הגר בהולנד האם מישהו כאן הגיש בקשה לאזרחות בהולנד ונידרש לוותר על האזרחות הישראלית שלו? אני חי בהולנד מעל חמש שנים עם חברי לחיים(צרפתי) והולך להגיש בקשה לאזרחות מישהו יודע על עורך דין ישראלי בהולנד? מה ניתן לעשות על מנת לא לאבד את האזרחות הישראלית? תודה

TrigATUSA

New member
tני מכיר משיהו

שנאלץ לוותר על האזרחות שלו בסיטואציה דומה מצד שני, למה זו בעייה?

dsnz

New member
בלי בעיה

הייתי במצב דומה לפני כמה שנים. הגשתי את בקשת האזרחות ההולנדית והם כמובן דרשו ויתור על האזרחות הישראלית. בטופס של משרד הפנים על הבקשה לויתור על האזרחות הישראלית הסברתי את המצב וציינתי את העובדה שההולנדים דרשו ממני לעשות זאת ושאני לא אכעס אם הם ידחו את בקשתי וכך היה. לאחר כמה חודשים (זה לוקח זמן לדון בבקשה) הודיע לי משרד הפנים שהם דחו את בקשתי לותר על האזרחות הישראלית. כל עוד יש לך הוכחה בכתב של התשובה, ההולנדים אינם יכולים לעשות כלום בנידון. בקיצור, היום אני עם שתי האזרחויות ולמרבה הפלא מתגורר בניו זילנד...בקרוב אזרחות שלישית :) שיהיה בהצלחה!!

אביאל9

New member
משרד הפנים

שלום לך האם אתה זוכר מה היו הסיבות שביגללם הודיע לך משרד הפנים שהם דחו את בקשתך לוותר על האזרחות הישראלית? האם הגשתה את הבקשה בארץ או בשגרירות הישראלית בהולנד? אני גר בהולנד הכן אני אמור לבקש את הבקשה ? תודה לך. אביאל

למעלה