אזרחות אמריקאית

Sheikh

New member
אזרחות אמריקאית

בקטגוריית ה"אזרחות אמריקאית",נכתב כי אחד התנאים לקבלת אזרחות הוא"1.מגיל 18 ומעלה, חבר באחד מן הארגונים אשר זכאי להגיש בקשת אזרחות ו/או אדם אשר שירת בכוחות הביטחון האמריקאיים.

למה הכוונה בדיוק?והאם יש לי אפשרות (אני בישראל עדיין)להיות פעיל ומועסק באחד מ"ארגונים" אלה?

תודה מראש

יוספוס11

New member
אפשר לינק למסמך שקראת באנגלית?

אני לא מכיר שום ארגון שחברות בו מעניקה לחבריו זכאות לבקש אזרחות ארה"ב. בקשר לשירות בצבא: כיוון שלצבא מתקבלים רק תושבי קבע (מחזיקי גרין קארד) ואזרחים, כך שפה מדובר על גמול לחיילים שאינם אזרחים עדיין אלא בעלי גרין קארד. במקום 5 שנים של המתנה על גרין קארד עד לזכאות לבקשה לאזרחות, הם מקבלים הנחה בהמתנה.

Sheikh

New member
ציינתי שם שהכוונה לכוחות בטחון....

לא בהכרח חייב שזה יהיה בצבא

יוספוס11

New member
אנשים שאינם אזרחים או תושבי קבע אינם יכולים

להתנדב "לכוחות הביטחון" האמריקאים. נכון, יש כמה אפגאנים שהפכו להיות סוכנים עבור האמריקאים אצל הטאליבאן והוצאו משם לאחר שהתגלו או שתפקידם הסתיים. משום מה קשה לי לראות איך ישראלי יכול לתרום לארה"ב בצורה הזו כדי לקבל איזו פריווילגיה הגירתית.

אתה תיאלץ לחשוב על צורה אחרת להגיע לארה"ב. לימודים, זכיה בהגרלת הגרין קארד, ויזת עבודה (לאחר שתסיים לימודים ותצבור וותק) או מי יודע, אולי איזו אמריקאית חביבה לה תקנה טבעת... עזוב אותך "מלגיון זרים" אמריקאי, אין דבר כזה

naf86

New member
אלא אם כן איכשהו יש להם

ויזת עבודה ל-10 שנים שלא תלויה במעסיק.

(יש דבר כזה בכלל?)

naf86

New member
"כוחות הבטחון"

היא הכינוי לצבא, מרינס, חיל הים, חיל האוויר, משמר החופים.

למעלה