אזעקת לקטנוע

joyride150

New member
אזעקת לקטנוע

שלום, קניתי היום קטנוע גוימקס חדש.(אספקה סוף החודש) בגלל שאני רוצה לעשות מקיף אני מחוייב להתקין אזעקה. כמובן , שהיבואן מחייב להתקין רק את STING. כרגע יש לי בבית אזעקת THOR דגם M405 חדשה בקופסא שחבר הביא לי מארה"ב. לפי דברי הסוכן - מטרו לא לוקחת שום אחריות במידה והתקנתי אזעקה לא דרך היבואן והתגלתה בעיה במערכת החשמל.... לפי דעתכם , האם כדאי לי להתקין את האזעקה "שלי" או לקנות את STING דרך מטרו ? האם יכול לקרות מצב שבאודי דגן לא יסכימו לעשות לי מקיף בגלל שהאזעקה היא לא דרך מטרו ? תודה

ramimz

New member
מותר לשאול כמה עולה כזאת אזעקה בארה"ב ?

האם שווה לקנות שם ? וכמה עולה אחת כזאת בארץ ?

joyride150

New member
ת

חבר שלי קנה ב- 40$ ,הוא אמר שאם היה לו עוד יום לחיפוש הוא היה מצליח אפילו למצוא ביותר זול .....

גיקסר

New member
התשובה מתחלקת ל 2

1. היבואן מוכר לך סטינג כי זה מה שהוא החליט שטוב לו וריווחי לו, זכותו להתנות את האחריות על מערכת החשמל בלבד וגם אז רק את הרכיבים הקשורים לאזעקה, עם מחר יתקלקל לך מתג המאותתים והאזעקה מחוברת למאותתים אז יש מצב שאולי האזעקה גרמה לנזק במתג (והסיכוי שואף לאפס שזה יקרה) במקרה הגרוע הנזק היחידי הוא קיצור לא משמעותי בחיי המצבר שגם זה לא ממש מעניין אף אחד כי האחריות היא רק לחצי שנה על מצברים. 2. חברת הביטוח לא מחייבת אותך במותג מסויים אלא ברמת מפרט מיגון נדרשת. מרכז המיגון הישראלי שהוקם ע"י חברות הביטוח ע"מ לתת לו מענה בהגדרות מיגון קבע באופן גורף שאסור לחייב בפירמה מסויימת, אלא במפרט. חברה שתחייב בפירמה צפויה לתביעה, והיו כבר מקים שסוכני ביטוח ניסו לחייב ואיך לומר בעדינות קיבלו....... לכן תאמר לכל מי שמנסה לחייב אותך שהחוק קובע אחרת ואתה תנצל את זכויותיך בהתאם, ופתאום תראה איך הכל משתנה. ד"א מי שמבטח בביטוח ישיר או 9 מליון אולי שם לב שבטופס בדיקת המיגון קיים רק מפרט ללא דרישה לפירמה.

dblast

New member
מושון!!! טוב לראותך כאן

נכס נוסף לפורום

למעלה