אזעקה לסופרמוטו

liori119

New member
אזעקה לסופרמוטו

יש המלצות בנושא? שמעתי שכיום האזעקות ניתנות לפרוק קל שלא שווה את ההשקעה. הכוונה להמשיך לרכב בשטח כשאפשר (קפיצות עדינות פלוס) ועם זאת לישון קצת יותר טוב בלילה.

שחרלרט

New member
אני לא מבין באזעקות,אבל

לדעתי כולן אותו הדבר ומה שחשוב זה השרות. אני ממליץ לך ללכת לכלבוטקס למשה.אחלה גבר ומתקין מצויין.

Le Duke

New member
חולק על דעתו של עמיתי המלומד

בארץ יש מספר קטן של מפיצים/מתקינים: סטינג - רבות דובר על התקלות של האזעקות (בצע חיפוש בפורום אופנועים) ולא חסרים סיפורי אימה על ההתקנות דיפנדר / הזעקה האחרונה - שרות מעולה של יאיר ,אבל האזעקות עושות בעיות מנסיון על מספר אופנועים. לא עמידות בזעזועים והתעללות סופרמוטו אופינית (ווילי/סטופי/ווילי/סטופי...) כלבוטקס - אין נסיון אישי thor - אייל לא נחמד ,אז זה פוסל אותו מראש מה נשאר? ebay קניתי אזעקה מ-ebay במחיר מגוחך ,חדשה ,עמידה לרטיבות וזעזועים ,חיישן tilt וחיישן מגע עם אפשרות לחבר עוד סוגים ,שני שלטים ,בטרית גיבוי ועוד... ההתקנה פשוטה ומהירה. מומלץ.

kramberg

New member
הכל שטויות, שאתה באמת צריך אזעקה

תפנה למשה מכלבוטקס, הלו הוא ג'יקסר מפורום אופנועים, האזעקה עברה התעללות מאסיבית בשטח (טראחות, קפיצות באמפים, פטוצ'טו, מים ועוד כמה טראחות לקינוח.) והיא עובדת כמו ביומה הראשון, כולל צופר הגיבוי שהוספתי. שווה, משתלם כלכלית ונותן שקט נפשי. סע אליו, דבר איתו, הוא יישמח לעזור כלבוטקס - נגבה 55 פינת הירדן, רמת גן.

kramberg

New member
לי לפחות לא

מסתבכים בגלגל האחורי כל מיני שרידים מהטיטאניק.

אצלי הדיפנדר עומדת בכבוד

כבר כמעט שנתיים של חבטות וטילטולים
המחיר מוגזם בעליל, הייתי רוכש משהו אחר היום.

למעלה