אזניים סתומות

rinutza

New member
אזניים סתומות

יש לי מזה כמה חודשים מדי כמה ימים תחושה של אזניים סתומות - כאילו יש לי אוויר באוזן. לפעמים זה בא לידי ביטוי בזה שאני שומעת מעין איוושה קלה מאד, כאילו אני שומעת את הים באוזניים. הייתי אצל מומחי אף-אוזן-גרון - האזניים שלי נקיות והדבר היחיד שיש זה כנראה פריקה חלקית קטנה של הלסת ליד אוזן שמאל (ואני באמת מרגישה איוושה יותר חזקה באוזן שמאל ביחוד אחרי אחילת דברים קשים - למשל פיצוחים). עשיתי גם בדיקת שמיעה והיא 100% תקינה. האם יש לזה הסבר ברפואה המשלימה והאם יש לזה פתרון?

rinutza

New member
עדיין מקווה שמישהו יכול לעזור ../images/Emo13.gif

זה נושא שקצת מדאיג אותי.

הסבר..

rinutza יקרה, האם חווית החודשים האחרונים פחד גדול או טראומה? מה שאת מתארת בהנחה באין ממצא פתלוגי מצביע על חולשה בכילות אווישה / שמיעת הים שמתגברת לרב בשעות הלילה מצביעה על חולשה בכליות שיכולה לנבוע מסיבות רבות ובד"כ מקושרות לטראומה או פחד גדול.. ניתן לטפל בתופעה זו ( ואני בטוחה שיש עוד סימפטומים שאת לא מקשרץ או עירה להם כמו כאבי פרקים /גב תחתון , חולשה בשלפוחית שתן , שחיקת סחוס וכד´) ע"י חיזוק הכליות הן בדיקור והן בצימחי מרפא. בנתיים תוכלי להוסיף לתזונתך מאכלים מחזקי כליות: זרעי סומסום שחור , שעועית שחורה , גריסים כל סוגי הזרעים , קרפיון, וביצי תרנגולת. הרבה בריאות יעל

rinutza

New member
יעל, נראה לי שאת צודקת

לאחרונה באמת כואבות לי הידיים, הגב (באמצע הגב). לא חשבתי שזה קשור. בנוסף אני מאד לחוצה לאחרונה ומלאה בפחדים, מה שמגביר את התחושות (מעין פחד ממחלות, מסחרחורת וכו´). האם דיקור יכול לפתור את הבעיה?

rinutza

New member
בהמשך באותו נושא, האם יש דרך

למנוע את הסחרחורות או כהם באות, אז הם באות? אני מאד אשמח לדעת אם יש דרך למנוע זאת.

aronyz

New member
אוזנים סתומות וסחרחורות

כידוע מרכז שיווי המשקל נמצא באוזן התיכונה מאחר וכנראה סתימת האנרגיה שלך משפיעה על שמרכז שיווי המשקל כדי לאזן את המצב ולפתוח את הסתימות באוזנים מומלץ להשתמש בביומגנטים ממוקדים מאחורי תנוכי האוזן ואז תפתחנה הסתימות וישתחרר הלחץ מעל מרכז שיווי המשקל כך שהכל יסתדר כמו"כ יש להניח זוג ביומגנטים על הCVS כדי לשחרר את הקצרים במרכז העצבים פרטים נוסםים תוכלי לפנות אלי בדו"אל

m_katzmann

New member
קליטה

היי רינוטצה, לפי מה שאת מתארת מדובר אולי בחסימה באוזניים שהן מרכז שיווי המשקל שלנו ומרכז הקליטה שלנו. האם את סובלת גם מדלקות גרון חוזרות או מבעיות בעיניים? האם את סובלת גם מבעיות ביציבה לאחרונה? כטיפול של אס או אס תוכלי לשפשף עם האצבע בין אצבעות הרגליים. כמו כן משכי את אוזניך מהכפלים החוצה. לאורך כל האוזן מלמעלה למטה ואז שוב מלמטה למעלה. מאיה

rinutza

New member
אני לא סובלת מבעיות גרון או עיניים

אבל יש לי סחרחורת פעם בחצי שנה בערך ליום אחד שבו אני לא מסוגלת לקום מהמיטה ואז זה עובר. לפי כל הרופאים זה קורה ב-2 מקרים: או אחרי אאכילת אוכל סיני - גיליתי שאני מאד רגישה למונוסודיום ורופא אף אוזן גרון שהוא גם אלרגולוג טען שזה גורם לבצקת באוזן ומזה הסחרחורת. הסיבה השניה היא כנראה וירוס שתוקף את מרכז שיווי המשקל - וכמו שהבנתי אין מה לעשות כדי למנוע את זה אלא רק לקחת סטונרון ולחכות שזה יעבור. אם יש לזה פתרון, אני אשמח מאד לדעת. מה זאת אומרת לשפשף את האצבע בין אצבעות הרגליים, זה עוזר לאזניים? איך?

m_katzmann

New member
והשאלה היא למה../images/Emo35.gif

היי רינה, לא אתווכח כרגע עם העובדות, אבל השאלה היא למה. למה כל חצי שנה תוקף אותך וירוס. האם את אוכלת אוכל סיני רק פעם בחצי שנה ולמה אם את יודעת כבר את התוצאות את לא נמנעת מאכילת אוכל סיני? לדעתי הסחרחורת פוקדת אותך ברגע של משבר, שמשבית את כל חייך לכמה ימים, כי את פשוט זקוקה למנוחה הזאת. מעבר לזה ניתן לאבחן האם הרגישות היא על רקע פיזי או רגשי ולנטרל את הרגישות הזאת. כשכתבתי לשפשף את האצבע בין אצבעות הרגליים כוונתי היתה לקחת את האצבע ופשוט בתעלות שבין אצבעות הרגלים לשפשף מעט אני גם כמעט בטוחה שיש לך בין האצבעות יבלות קלות או מיחושים. המקום בו מתחילות האצבעות הוא גם הסןף של כל ערוצי האנרגיה ולכן עיסוי שם יכול להמריץ את המרידיאן שיצא מאיזון. בנוסף לכך לפי הרפלקסולוגיה המקום בו נמצאים האזניים בכף הרגל הוא באצבע הקטנה ובזו שלפניה ולכן שפשוף המקום אכן יכול להזרים דם ואנרגיה למקום. מאיה

rinutza

New member
שאלת ה´למה´ מאד מטרידה גם אותי.

זה לא שאני הולכת למסעדה סינית, אלא לפעמים אני אוכלת מאכלים שרק מאוחר יותר אני מגלה שהיה בהם הרבה מאד מונוסודיום. אבל כמו שאמרתי, לא תמיד זו הסיבה. לפעמים, לטענת הרופאים, זה נובע מוירוס של 24 שעות. בשנה האחרונה יש לי המון חרדות לגבי מחלות, אני כל הזמן עסוקה בלבדוק אם אין לי סחרחורת או אם אין לי איזו תחושה של התעלפות או חולשה. אני מודעת לכמה זה לא בריא לא לגוף ולא לנפש אבל אין לי מושג איך להפסיק עם זה. אני אנסה את שפשוף הרגליים, ואכן את צודקת, יש לי מידי פעם מעין יבלות מזעריות באצבעות הרגליים (וגם הידיים לפעמים) - ממש בגודל ראש סיכה ואחרי יום יומיים זה מתייבש ונעלם - לא חשבתי שזה קשור. המון תודה.

למעלה