אזניות ANR חדשות

אזניות ANR חדשות

Lightspeed Zulu 2

או

Bose A20 ?

אם תענו "זה כמו לשאול אם כדאי BMW או סובארו", זו תהיה תשובה מצויינת

רמי בר1

New member
הלייטספיד זולות במקצת מאשר בוס

בהשוואת דגמים בעלי תכונות זהות.
לבוס יש שרות מצויין בארץ,ואני מניח שגם ללייטספיד,אבל אני לא יודע.
לא תיפול אם תבחר באלה או באלה,הייתי ממליץ לך לקחת דגם עם חיבור בלוטוס לסלולארי,זה מייקר בכמאה דולר,אבל לדעתי שווה.
(אין לי חיבור כזה,והלואי שהיה לי.)

wisniak

New member
גם אני מתלבט בין שתיהן

לפי כל הסקירות - שתיהם טובות מאוד ובסופו של דבר הבחירה תלוייה באוזניים שלך....

יש ב- YOUTUBE סרטון השוואת איכות ה- ANR בין 2 האוזניות האלה ול- SENNHEISER. לי אישית נשמע שה- ZULU.2 היא המוצלחת מבין ה- 3, אבל זה כאמור ב- YOUTUBE ולא בחיים האמיתיים.
https://www.youtube.com/watch?v=UhRz6XZIE7E

מבחינת חיבוריות - לי נראה שה- ZULU.2 היא המנצחת בשילוב של הפונקציונאליות (BT לטלפון ולאוזניות) והמחיר.
יש הטוענים שהכבל של האוזיות דק מדי ולכן מסתבך (לפי הכתוב זה של ה- A20 עבה יותר ואין שם בעייה כזאת). אני אישית לא יודע להגיד םא זה אמיתי או משמעותי.
נדמה לי שב- A20 אפשר להחליף את מיקום הספיקר בין צד ימין/שמאל, בעוד שב- ZULU.2 או ב- SENNHEISER אי-אפשר.

באתר של LIGHSPEED יש פרסום על MAIL-IN REBATE וגם אפשרות לקבל זיכוי אל סוגי אוזניות מסויימים, מה שיוזיל את הרכישה.

דבר אחרון, לגבי השירות. שוב, רק מקריאת פוסטים ותגובות משתמשים בחו"ל, לא מידיעה אישית. אבל עולה של- LIGHTSPEED יש שירות טוב יותר ועלויות תיקון נמוכות יותר.

הדבר הטוב ביותר הוא שהחברים כאן, שיש להם אוזניות מדגמים אלה, יכתבו מנסיונם האישי.

והכי חשוב, למצוא מקום בו אפשר לקנות בזול (המחיר שמצאתי הוא אחיד ל- ZULU.2 והוא $850).

alichtman

New member
Lightspeed VS Bose

היי

לנו יש במטוס גם וגם. יתרונות הלייטספיד - נוח יותר על האוזניים. חשוב בעיקר בטיסות ארוכות. כמו כן יש חיבוריות BT לסלולרי. יתרונות ה-BOSE - איכות בנייה מעט יותר טובה. שירות בארץ (ללייטספיד אין). אם היינו קונים זוג נוסף - כנראה היינו בוחרים בלייטספיד בגלל הנוחיות על האוזניים.

אריק

למעלה