אזזז... איפה אתם עובדים??? (סורי אם יש כזה שירשור, לא היה לי כוח לחפש)
ר רעש לבןןן New member 2/12/05 #1 אזזז... איפה אתם עובדים??? (סורי אם יש כזה שירשור, לא היה לי כוח לחפש)
ב בשיא הטבעיות New member 2/12/05 #2 בבית הילדים א'-ו' נקודת אור בחיי (הלא כל כך חשוכים) הילדים מדהימים והצוות מעולה (החברה הכי טובה שלי עובדת איתי) והכל טוב שמח וורוד!
בבית הילדים א'-ו' נקודת אור בחיי (הלא כל כך חשוכים) הילדים מדהימים והצוות מעולה (החברה הכי טובה שלי עובדת איתי) והכל טוב שמח וורוד!
M MsUnderstood New member 2/12/05 #4 ממזמן לא היה לנו שירשור כזה!!חחח אז כמו ב5 חודשים האחרונים(מה עברו כבר 5 חודשים?!) אני מדריכה בכיתות ג' ד' נהנת מכל רגע( או שלא)
ממזמן לא היה לנו שירשור כזה!!חחח אז כמו ב5 חודשים האחרונים(מה עברו כבר 5 חודשים?!) אני מדריכה בכיתות ג' ד' נהנת מכל רגע( או שלא)
N nirvana the kings New member 2/12/05 #15 אף אחד לא נהנה שם.. חחחח תאמיני לי אני אומרת את זה מניסיון!
M MsUnderstood New member 2/12/05 #16 את עובדת איתם יום שלם כל השבוע? אני כן סתם סתם...לפעמים נורא נחמד וכיף איתם...לפעמים
B blackspot on the sun New member 2/12/05 #8 ברגרקינג ../images/Emo3.gif ראיתי שכולם פה עובדים בקיבוץ...אצלנו זה לא כל כך משתלם