אזזזזזזז

אזזזזזזז../images/Emo80.gif

מה עשיתם אתמול בליל הסדר? לפני שאני מספרת אני רוצה לציין שאני קמתי היום ב6 וחצי ורק בגלל העברת השעון המטומטמת קמתי ב7 וחצי.לא פייר!
המממ...אז בהתחלה היה ממש משעמם אז אני ובן-דוד שלי ברחנו.כשהיה אוכל אכלתי חסה ואז שוב ברחנו,הפעם לשחק במחשב במאריו(סופסוף עברנו את העולם ה-4(עזבו,התמכרות))וזרקנו על אחי חתיכות מצה.ואז הברחתי למחשב דברים מתוקים ואכלנו,בעוד בן-דודי סיפר על מילתו החדשה:סָפוֹק.לטענתו היא מעורררת השארה וכולי.בכ"מ,אני נקרעתי מצחוק כשהוא תיאר את זה ואז הוא עלה עם עוד רעיונות חדשים כמו סקיק וכו'.אז כשהתעצבנתי עליו התחלתי לקלל אותו:חתיכת ספוק!.ושוב צחקנו.ואז עשינו דירוג של כל הדברים הרעים שעשינו לאחי.גאד זה היה כ"כ קורע!ואחי עוד בא והתעצבן אז הרבצתי לו עם הבי.קיי שלי ובן דוד שלי מעך אותו.ונזכרנו במשו שעשיתי לו ביום שישי:הוא זימזם באינטרקום וביקש להעלות אותו,אז שאלתי מי זה?והוא אמר:גֶרַה(כן,זה השם שלו)!!!,אז אמרתי:"אני לא מכירה שום גרה",וככה זה נמשך 5 דקות עד השעליתי אותו.אז כשבן דוד שלי מעך את אחי הוא כמעט הסתיר אותו לגמרי אז הוא שאל:"ראית את גרה?" ועניתי לו:"מי???" ושוב צחקנו.בכ"מ לנו היה מצחיק

Thestral

New member
היה ליל סדר מויכיף../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

מצאתי את האפיקומן!^^ *הולך לקרוא את הפיק של ניקול*

WoLfN

New member
גגגמממממממממננננייייי!!!!!!!

מצאתי את האפיקומן!!!:::))))) כל הזמן קיצרנו ושטויות... לא, דפקא עד האוכל קראנו הכל, אבל אחרי האוכל קראנו עמוד, דילגנו שבעה ואז הגענו לחד-גדיא ואחד מי יודע והיה מצחיק... אחותי ואחשלי עשו תחרות מהירות באחד מי יודע... אח שלי ניצח, אחותי התבלבלה איפשו באמצע..:)

Thestral

New member
תיקון טעות לך../images/Emo70.gif../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

מצאת את האפוקימן

WoLfN

New member
הא?../images/Emo12.gif

אני חושב שמצאתי את האפיקומן, אבל אם המצאת משהו חדש שקוראים לו אפוקימון, תהנה...

Warcraft3

New member
אני....

כימעט מצאתי את האפיקומן. שיט הייתי קרוב, מתיי שהחביאו אותו אמרו לבני דודים שלי להיכנס הבייתה והחביאו אותו בחוץ. אני התחאבתי מאחורי החוט של הכביסה מאחוריי איזה סדין. ראיתי קצת דרך הסדין LOL. בסוף לא ממש ראיתי איפה הם החביאו אותו, אבל זה היה באיזו פינה. אז שמו אותו בתוך מפית עם משבצות בתוך העגלה של אחי הקטן, עכשיו הם באותו הצבע(העגלה והאפיקו), ואני ככה נגעתי באפיקומן אבל לא שמתי לב! איזה שיט! בטח זה ההיה ביגלל שהייתי לחוץ למצוא אותו. אבל היה כייף סך הכל...

אווווו חזרת!../images/Emo80.gif

כמה זמן לא היית פה... ואני שוב בעבודה של אמא שלי(הפעם עם אחי)

dardy

New member
היי גם אני מצאתי את האפיקומן

דוד שלי שם אותו על ברזל של השולחן וה-
נפלה כנראה, אחרי הארוחה אבא שלי שאל מה ה-
הזאת עושה על הריצפה מיתחת לשולחן אני היחידי ששם
למה שהוא אמר ועז אמרתי מצאתי את
סיפור יפה לא?

למעלה