אזור מועדף

shelka

New member
אזור מועדף

אני גרוש תושב חיפה ואין לי בעלות על דירה. יש לי בת זוג תושבת נהריה ויש לה דירה בבעלותה בנהריה. אנחנו ביחד מתחילת 2003 ורוב הזמן אני לן אצלה (פעמיים בשבוע ובסופי שבוע) וביתר הימים אני לן בדירתי השכורה בחיפה. נודע לי שיתכן ואני זכאי להחזרי מס בגין העובדה שרוב ימות השנה אני למעשה חי ולן בנהריה. שאלתי: האם נכון הדבר. ואם כן אשמח לקבל עצה. תודה

לתושבי נהריה יש באמת הקלה במס

אבל לשם כך עליך לעבור רשמית לגור בנהריה. הגברת מוכנה לכך שתעבור דירה אליה? אתה מוכן לזה? תזכור- זה הופך את הקשר ביניכם לרשמי וממוסד. כמעט כמו נישואין

isaacf

New member
קרמר טעות בידך??

קרמר האדום שהופיע בתוכנית של אמנון לוי אתמול ,לא מוכן לעזור לשואל השאלה. ממה שראינו בתוכנית.? מה שהוא כן מוכן לעזור בשמחה , הוא לעזור לחברה של שואל השאלה. אבל כמובן בהסכמה ?????????????????????????????

shelka

New member
לגבי העבר?

לגבי העתיד אני יודע שצריך להירשם ברשות כתושב. אני גם מודע ל"ידועה בציבור" למעשה אנחנו מנהלים הוצאות ביחד השאלה שלי היא לגבי העבר. האם אפשר לקבל החזרי על העבר למרות שגרנו ביחד רק ארבע ימים בשבוע?

חוששני

שמס הכנסה ידרוש אישור מהעיריה שאתה אכן תושב אבל אני מניח שהעיריה לא תיתן כזה אישור מצטער

אמיר72

New member
עזוב את נושא התושבות

למיטב ידיעתי אתה בכלל לא עונה על הגדרת "ידוע בציבור" - צריך לגור שלוש שנים ביחד ולנהל משק בית משותף בכדי לענות על הגדרה זו, ואתם ביחד רק שנה וחצי, וכל אחד מחזיק בית משלו (מה גם ששליש עד חצי מהזמן אתה בדירתך).

למעלה