אזורי רישום

irisy1

New member
אזורי רישום

היי לכולם זוכרים - אוטוטוטו... אנחנו עוברים למודיעין. אז ראיתי באתר של העירייה שהרישום למערכת החינוך מתחיל ב-30 לינואר ומסתיים ב-19 בפברואר. התקשרתי למרכז שירות לאזרח בעיריה כדי לברר "מה אני צריכה לעשות". קיבלתי תשובות מועילות ואדיבות למעט פרט אחד קטן: מסתבר שבמודיעין יש מה שנקרא "אזורי רישום", אם הבנתי נכון האזורי רישום האלה לא ממש קשורים לאזור המגורים וקרבת בית הספר, ומה שעוד יותר מפתיע - הם עוד לא יודעים מהם אזורי הרישום לשנה"ל הבאה. אנחנו נגור בציפור והבת תהיה בכיתה י'. לפי המפות עירוני א' צריכה להיות הבחירה הטבעית (מה עוד שיש שם את המגמה המתאימה). מישהו יודע למה שומרים את אזורי הרישום בסוד? האם יש מגמה לשלוח תלמידים חדשים לבתי"ס חדשים (היא אמרה לי, הפקידה, שיש בי"ס בהקמה בשמשוני - לפי המפה הוא מה-זה רחוק מהבית שלנו). ספרו לי. בתודה מראש איריס

BenjiMan

New member
עירוני...

למרות שעירוני א' קרוב אלינו רשמו את הבת שלי לעירוני ג' שהוא די מרוחק.. הם רצו למלא את בית הספר החדש ולא לצופף את עירוני א'... ב.

irisy1

New member
והסכמתם?

לבנג'י האם מדובר בשנה"ל הנוכחית? הם רשמו והילדה הולכת לעירוני ג ? ואם כך, האם אתם מרוצים, איך בית-הספר? אני אוספת מידע, וכל טיפ יהיה לעזר רב. תודה איריס

BenjiMan

New member
כן...

שנת הלימודים הנכחית...עברה מבית הספר אסיף לעירוני ג'... עברו ללמוד בבית הספר רק לפני כשלושה שבועות...עד אז "התארחו" בממלכתי ט'... היא די מרוצה ... אם היינו מתעקשים אז היו רושמים אותה בעירוני א'..היא לא רצתה כי כל החברים שלה בעירוני ג'... ב.

irisy1

New member
ואיך בית-הספר?

סליחה אם אני נודניקית - אבל לא מכירה את העיר "מבפנים" מה יש לך לספר - כמה שיותר בהרחבה - על עירוני ג' ? איך המנהלת? המורים? הילדים? צריך לקחת בחשבון שאני מבינה מהר כשמסבירים לי לאט תודה איריס

BenjiMan

New member
עירוני...

בגדול הילדה מרוצה מבית הספר ומהמורה המחנכת...אנחנו לא הספקנו להכיר את כל המורים ואת המנהלת כי הם עברו לשם רק לפני כשלושה שבועות... אולי הורים ותיקים יותר בבית הספר יודעים לספר... ב.

עירוני ג'

בית הספר בסדר גמור. המנהלת נהדרת ועם אוזן קשובה להורים והילדים כמו בשאר העיר. הוא נפתח כבית ספר צומח ובשנה הבאה יהיו שם כיתו ז'-י'. יש שם רכזת אנגלית מעולה (אשתי). באמת. בהמשך מתוכנן להפתח גם בית ספר תיכון ב"ציפור", אבל בנך כנראה לא יזכה ללמוד שם.

BenjiMan

New member
כיתות ז' יש כבר השנה...

התחילו את השנה בממלכתי ט' ועברו לא מזמן לעירוני ג'. ב.

irisy1

New member
והסכמתם?

לבנג'י האם מדובר בשנה"ל הנוכחית? הם רשמו והילדה הולכת לעירוני ג ? ואם כך, האם אתם מרוצים, איך בית-הספר? אני אוספת מידע, וכל טיפ יהיה לעזר רב. תודה איריס

למעלה