אזהרה!!!

אזהרה!!!

אדם בשם שלמה נתן, בעל הכתובת SHLOMO NATAN [[email protected]] שלח לי מייל שהכיל וירוס תולעת כלשהוא, שנורטון אנטיוירוס שבמחשב שלי גילה בזמן קבלת המייל. הנ"ל לא מוכר לי, ולעולם לא היה לי מגע איתו, כך שספק רב אם הייתי על רשימת מכותביו, מה שאומר שהוא אולי שלח אלי ואל אחרים את המייל בכוונת זדון. בקיצור, גם אם זה בכוונה, וגם אם לא, א-ל תפתחו שום מייל שהתקבל מהכתובת הנ"ל!!! ולמי שאין אנטיוירוס שבודק מיילים, מומלץ ביותר!!!!!!!

ofnik

New member
אף אחד לא ישלח וירוס עם שם אמיתי-

בכל מקרה פשוט אל תפתח אימייל שנשלח ממישהו לא מוכר ומכיל קובץ מצורף-ניתן גם להגדיר זאת באאוטלוק מראש

לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת

שזה לא השם האמיתי של הנבלה, אבל לך תדע אם תחת אותו השם הוא שלח מיילים לאנשים אחרים. ולך ולי אולי יש את המודעות הזאת, אבל לא לכולם יש את המודעות של לא לפתוח מיילים מאנשים לא מוכרים......

ליאונרד

New member
רק רגע. לא להבהל

חברים יקרים, אתם מאשימים את האדם, אך הוא לא אשם. הוירוס (תולעת) האחרון מתנהג בצורה מאוד מעניינת - הוא שולח את עצמו גם לכל רשימת התפוצה וגם (שימו לב טוב, זה קצת מסובך) לכל האנשים שגולשים עם אותו אדם בפורומים שונים ברחבי הרשת. זה מין טריק כזה של שמירת דפים בזכרון של המחשב, על מנת שהפורום יעלה יותר מהר. בינתיים נשמרים גם כל פרטי הדואר של כל הכותבים באותו הפורום. לפיכך מספיק שמישהו כאן בפורום נדבר, הרי שיש סיכוי טוב מאוד שהוא ישלח לכל חברי הפורום מתנות
מזל שאין וירוסים באופנועים

../images/Emo32.gif ויש לי שאלה......

איך אפשר להגדיר באאוטלוק, שבאופן תמידי לא לקבל קבצים עם סיומות מסויימות (exe, vbs וכו´)? תודה בכל מקרה.....

למעלה