=====אזהרה=====

קסומה

New member
=====אזהרה=====

שלא תגידו שלא אכפת לי מכם..... לאחרונה קרו כמה מקרי שוד ביתיים שצלחו בצורה יוצאת דופן עקב תיכנון מושלם וקפדני, שבסופו תמצאו את עצמכם פעורי פה לנוכח טיפשותכם... .זה מתחיל במעקבים, בטלפונים מוזרים מאנשי מקצוע שלא ידעתם על קיומם ונגמר בשיחת טלפון אחת שבה מודיעים לכם שיש לכם סכום כסף שממתין לכם בביטוח לאומי!!!!! קחו זאת בערבון מוגבל כי..........במקום שתקבלו את חלקכם, חלקכם ילקח מכם וביתכם ירוקן. זה קרה היום למישהי מהעבודה שלי..... ראו הוזהרתם!!!

sahr12

New member
זה ממש חדש המייל הזה......

חחחחחחחחחחחחחחח...... איך את מאמינה לכל דבר....בטח התקשרת להזהיר את כל המשפחה.. חחחחחחחחחחחחח.....

קסומה

New member
חחחחחחחחחח יווו

זה לא מייל, זה משהו שאני כתבתי ברגע זה בגלל שזה קרה לחברה שלי עכשיו...........כן כן תמשיך להיות סקפטי...נראה לי שתקבל צילצול בקרוב... נראה איך אתה תעמוד בפיתוי של סכום נכבד בביטוח לאומי...חחח

קסומה

New member
איפה כולם?

הלכו לביטוח לאומי?????????????
מנקרת להנאתי

sahr12

New member
הנה משהו מהמייל....היום המושלם!

היום המושלם של האישה: 8:15 להתעורר לחיבוקים ונשיקות 8:30 קילו אחד פחות על המשקל. 8:45 ארוחת בוקר במיטה עם מיץ תפוזים סחוט וקרואסון. 9:15 אמבטיה חמה עם ריחות נעימים של צמחים. 10:00 אימון קל במועדון עם מאמן אישי חטוב ומצחיק. 11:00 טיפול פנים, מסאז´ ומניקור במכון יופי. 12:30 ארוחת צהריים עם החברה הכי טובה בבית קפה. 13:30 להיפגש באקסית של החבר/בעל ולשים לב שהיא עלתה 10 קילו. 14:00 שינה קלה. 18:00 לעשות קניות. 19:00 לקבל תריסר ורדים ממעריץ אלמוני. 19:30 ארוחת ערב רומנטית לאור נרות לשניים. 22:00 לעשות אהבה. 23:30 להירדם בזרועותיו הגדולות והחזקות . היום המושלם של הגבר: 8:00 להתעורר. 8:15 לקבל מציצה. 8:45 ארוחת בוקר - ביצה, טוסט וקפה 9:30 לימוזינה מגיעה ומסיעה למגרש הגולף. 10:15 משחק גולף עם החברים. 12:00 ארוחת צהרים - 2 המבורגרים, 6 כנפי עוף ובירה. 13:00 לקבל עוד מציצה. 14:00 לימוזינה מסיעה לגן חיות. 15:30 טיול צהריים בגן חיות עם תריסר מדריכות (ללא חזיות). 16:45 מסאז´ וג´קוזי. 17:45 ארוחת ערב במסעדת יוקרה - לובסטר ומאכלי ים, וכמובן עוד בירה. 18:30 לעשן סיגר אחרי הארוחה. 19:00 לראות מהדורת חדשות. 19:30 מציצה לפני שינה. 20:00 ללכת לישון. 23:55 לשחרר נוד ארוך. תמשיכו לפנטז

קסומה

New member
הבדלים משמעותיים הייתי אומרת

חחחחחחחחחחחחחחחח........... תראה איך אנחנו משקיעות אנרגיה בעצמנו, בעוד שאתם מבזבזים אותה על אחרים.....עולם הפוך

בקשר לביטוח לאומי יש לי קטע

גיסתי הולכת לבנק ואומרים לה יש לך סכום ע-נ-ק מבטוח לאומי בחשבון. והיא בהלם על מה ולמה? סירבה לקחת עד שהיא תבדוק ת´עניין, הלכה לשם לברר. המנהלת של הסניף אומרת לה "כן מגיע לך על כמה שנים" והיא מתעקשת שלא. נראה לי יותר שהמנהלת התייאשה ממנה על העקשנות שלא מגיע לה כלום ואחרי דיון של שעה בערך. אמרה לה. "טוב לא מגיעה לך כזה סכום ענק אבל שליש תקבלי. ואגב לי רוקנו ת´בית שאנו ישנים, שוטרים העירו אותנו מהשינה כדי לדווח לנו.

מזכיר לי את שוקו

הכלב (אם אפשר לקרוא לו כלב) הזכור לטוב של האניגמטית. היום הוא בן 16 אבל שהוא היה צעיר (בן 12 חחחח) ועוד שמע כל היום הוא היה נובח על כל רחש מסביב ובלילה ישן. לילה אחד נכנסו פורצים הביתה, שוקו נם את מנוחת הלוחם ליד הדלת והם פשוט הוציאו את כל הבית תוך שהם עוברים מעליו חחחחחח בבוקר התעוררו ההורים וגילו שכל שהבית נראה יותר גדול ושוקו, שראה שהם כבר ערים, התחיל לנבוח שוב חחחחחח

קסומה

New member
========עוד אזהרה=======

בנק דיסקונט מודיע ש....אנשים הצליחו לפצח קודים של מספרי חשבון וכך גנבו אלפי שקלים מחשבונות עו"ש בחיי, גם זה קרה עכשיו למישהי

ely35

New member
זו האמת

קיבלתי המון הודעות דואר אלקטרוני שהנושא הזה הוא אמיתי. אל תתייחסו לכך כאל הלצת חנוכה. זו האמת. וכדאי שתתנהגו בהתאם. לידידה טובה שלי זה קרה לפני חודש...

למעלה