אזהרה!!!!

אזהרה!!!!

כל סופגניה מכילה בתוכה כ-500 עד 600 קלוריות, הופכת ליציקה נוראית בבטן,ולנשים בעיקר מתיישבת בעקביות באיזור התחת, בלי רחמים!! עשו מאמץ לעבור את החנוכה הזה בשלום, בלי יותר מדי מתכונים, וטיולים רגליים בסביבות הקונדיטוריה השכונתית.... שתי סופגניות זה מנת הקלוריות היומית...לא חאראם????

וואלה אני חולה סופגניות!!!../images/Emo3.gif

חבל"ז אני יכולה לאכול אולי 100 ספגניות ביום בחיי אני חולה מאד לאכול סופגניות

דרכים למיזעור הנזק

רוב הסופגניות עטורות אבקת סוכר. קודם כל פוווווווו ענקי. אילו עם הריבה המתוקה,התעשייתית והזולה מומלץ להשפריץ את עודף הריבה ישר לפח,כי ממילא ריכוז הסוכר שם הוא עצום מעבר לריבה רגילה. אם כבר..... עדיף לאכול חצי סופגניה במשך היום ובערב לנקר בחצי סופגניה נוספת. ככה המצפון יהיה שקט יותר וההנאה כפולה... ועצה נוספת.... אם אתם בבית,עם הסופגניה ביד...תאכלו אותה מול הראי...

תגיד...

ראית את "אמריקן פאי" הראשון ? אפשר להשתמש בסופגניה במקום עוגת תפוחי עץ ?

טרם הספיקותי

אקח את ה-DVD בחודש הבא אחרי הדיוטי פרי הקרוב....שמעתי שזה גדול... עם הריבה אני יודע מה לעשות, אבל מה אפשר עם הסופגניה???

או

להשתמש בהן במקום מילוי צמר גפן..ולשמוע מישהו אומר: "וואו, איזה זוג סופגניות יש לך..."

עדילוש

New member
חחח פינתה של מירי בלקיין.... כמו כן

מלאו כוס במים והכניסו את הסופגניה בזהירות בנימה... אחרי שתיראו איך זה נראה לא יתחשק לכם/ן לאכול את זה יותר. תגיד מייקי, רק את הריבה מותר????? ורק את הסוכר??????

דרך להימנע לחלוטין

אפשר ע"י אכילת סופגניה קרה ולא טריה.... ביס אחד וזורקים הכל לפח. מכירה את הפרסומת של סטודיו C עם הטוסיק המושלם בג´ינס הקצרצר...? זו גם דרך....לתלות ולהדביק על המקרר...

עדילוש

New member
זו כבר התעללות בגויה...... מילא בלי

סופגניה, אבל לתלות את הטוסיק הזה על המקרר.......

למעלה