אזהרה

Piccadilly

New member
אזהרה

לפני 4 שנים בערך נכנסתי לנושא החלומות הצלולים בקטע רציני, עשיתי כל מה שנדרש לפי ההנחיות באתרי האינטרנט השונים, ולבסוף הצלחתי. לאחר תקופה מסוימת הגעתי לרמת שליטה די גבוהה, ויכולתי להכנס לחלום צלול תוך זמן קצר יחסית, כמעט מתי שרק רציתי. לא אשקר, זה הלהיב אותי מאוד. נורא נהניתי. הפסקתי עם החלומות הללו לאחר מספר חודשים. אך לאחרונה שמתי לב שהשינה שלי לא מאוד מוצלחת כבר שנתיים לפחות. אני חושב שקיים קשר בין העובדה שלא נתתי למוח (ולגוף, כמובן) את המנוחה שהיה זקוק לה במהלך לילות רבים מדי. כלומר, יתכן והגוף שלי עדיין אינו מגיע להרפיה מוחלטת בזמן שינה או משהו כזה, אני לא מבין בהפרעות שינה. כעת עלי להיבדק במעבדת שינה. קחו זאת כנקודה למחשבה.

YossiF22

New member
אולי תחזור לנושא ותוכל לישון כמו פעם?

יכול להיות שיש קשר ויכול להיות שלא.. את זה צריך לבדוק לעומק. רק בריאות.

Roy1232

New member
הנחה שנובעת מחוסר מודעות

"לא נתתי למוח (ולגוף, כמובן) את המנוחה שהיה זקוק לה" חלום צלול אינו מניעת מנוחה מהמוח, לא כל שכן מהגוף. אתה חולם כ"כ הרבה חלומות בלילה (עשרות) שחלום אחד מתוכם, גם אם מודע, לא ישנה יותר מדי לכאן או לכאן. לדוגמה, נניח אדם בשנות ה90 לחייו, שאינו צלול. האם רגעי הצלילות הבודדים שלו ביום מעייפים אותו?

oobe

New member
עניינים

עשויים להופיע כל אימת שמפסיקים בבת אחת משהו שעשינו לאורך זמן.למשל מי שעושה ספורט באופן רציני וקבוע לאורך שנים ומפסיק במכה -מסתכן בבעיות לב.נשים שמפסיקות לעשן באחת,מסתכנות בדיכאון.שינויים חדים עשויים להיות בעייתיים.חוץ מזה לא בטוח שהבעיה שלך נובעת מהחצלולים שעשית.אולי זה הפוך. יש לא מעט דרכים פשוטות לשפר איכות שינה.למשל לפני השינה ללכת או לרוץ 5 ק"מ. אתה יכול לנסות להרדם עם דיסק של "פעימות בינאריות" שמכוון בהדרגה את המוח לשלבים הטבעיים של ההרדמות והשינה,אתה יכול לנסות מדיטציה.זה לא צריך להפריע לך להיבדק באופן רפואי/מדעי. יכול גם להיות (בלי לזלזל באי נעימות שאתה חווה) שהילר אנרגטי יכול לפתור לך את הבעיה אולי בסשן אחד.

למעלה