אזהרה

תומכת ומוסיפה

אני עשיתי כל כך הרבה שירותי אס.או.אס של ניקים שנשלחו בטעות לפורום הלא נכון כדי לא למסור טלפונים של מנהלות פורום וגם לא מוסרת פרטים אלא מעבירה הודעות שוטף לצערי, פרטים עלי נמסרו בחופשיות זה באמת לא נעים תמיד, ולעולם ועד ניתן לשלוח מסר עם הבקשה זה לא צריך להיות אחרת

קורין1

New member
אם מישהו מבקש...........

פרטים על מישהו אחר, לדעתי לפני שהוא מוסר פרטים הוא צריך לבקש רשות מהאדם ישירות. אף פעם לא אתן פרטים, גם אם אני יודעת שהם מכירים, לפני כן אבקש רשות. כך אני חושבת שצריך להיות.

אטיוד5

Active member
אח אח אח

איך שכחתי אותך? דווקא את הטלפון שלך אין לי. חחחחחחחחחחח

קורין1

New member
../images/Emo13.gif ראית???

וגם לא יהיה

אטיוד5

Active member
רק לידיעתך

אני לעולם לא מבקש טלפון מאישה !!!! אם היא רוצה, היא תיתן לי מרצונה. ביוזמתה.

אלאמו

New member
רעיון

בפעם הבאה תן לו מספר טלפון אם אתה זקוק לרשימה של מספרי טלפון לתת לאיש יקר שכזה דפדף לסוף העיתון

כרגיל קצת שונה...

הופה הופה. מי מתעורר? איזה התלהמות. איזו חגיגה? למה חסרים פה נושאים? תגידו על מה ההתלהמות? כבר כמה פעמים קבלתי הודעות אישיות מנשים (שחלקן אני אפילו לא מכיר) הכוללות מספק טלפון. בנוסף לזה אחרי כמה ימים קבלתי הודעה "נעלבתי - למה אתה לא מתקשר..." מי שיודע לשים את הגבול, מי שיודע איפה נגמר הוירטואלי ומתחיל האמיתי... מי שיודע למי למסור את מספר הטלפון שלו אין לו ממה לדאוג!!! וכל השאר - תתעוררו - אתם א-ש-מ-י-ם נקודה. דיאבלו כבר כתב ש"אפילו" הוא וכל ילד אחר יכול לחדור לתפוז... אני לפני מספר ימים כתבתי באחד השירשורים (לשקספיר אני חושב) שהתעסקות עם "פריצות" זה לא משחק ילדים וזה לא מצחיק.. ומשום מה אף אחד לא התרגש... ממך איש המערות אני פעם ראשונה מאוכזב. שאתה תהפוך את זה לחגיגה? אין צינורות מקובלים? (גם לך יש טלפונים של העוסקים בדבר...) ותודה אישית לאורמור ששמה את הדג עם האיכס פיכס. דניאל

צינורות מקובלים לא מקובלים עלי

אני אוהב להשפריץ מהשיבר הראשי. לגבי השערתך שיש לי את הטלפונים של הנוגעים בדבר, בדיוק כך חשב גם אותו ליצן שהתפרץ לשיחה וניבל את הפה.

אמרו לי

כשהחגיגה מתחילה והחרא יוצא יש הנותנים למאורר/לשיבר הראשי להשפריץ לכל הכיוונים. מה אכפת להם - הם חוגגים. משתוללים חופשי ומשפריצים לכל כיוון. דניאל מחבק אותך ו... חושב שיש לך את הטלפון של פסי. חושב שהרסת טיפול אמיתי בנושא. חושב שהמשטרה צריכה לטפל בחרא הזה.

לעשות מזבוב פיל

למה משטרה? בסך הכל רציתי שכולם כאן יהיו ערים לקיומו של מחזר מאוכזב שנדחה כנראה ונעלב וחיפש בגסות מידע נוסף ולא ימסרו פרטים של אחרים, גם לא מאחורי הקלעים. רציתי גם שאותו מטריד ידע שנסגרו לו האופציות. לכן פרסמתי בגלוי. ללכת עד למשטרה? לא שווה האפס ההוא את המאמץ.

משום מה קשרתי

את זה לבעיה של אש-לי. של אותו אחד שחדר לה למחשב....כמה נקודות צריך פה?... אשכרה זבוב - ואתה מזהיר על זה? דניאל מבולבל מהמסרים. בכל מקרה צריך להכנס במישהו?

למעלה